Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
desiree spune:
adina, am vazut poze cu ALessia, ce ochi, ce ochi !!!
m-a cucerit !!!
nu vrei sa o mariti?
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
adinazot spune:
DESIREE,multumim din sufletel!!!cu maritisul...da..cand vine vremea
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
aka spune:
Buna. Am venit sa va spunem ca am facut si noi botezul bebelusei. A fost frumos, Cristina a dormit cat am imbracat-o acasa, pe drum, la biserica, pana in momentul in care a trebuit sa o dezbrace. Atunci a aratat fata mea ca are voce...Si apoi la imbracat din nou o repriza de plans. Eu m-am cam enervat ca am stat afara aproape jumatate de slujba ca nu venea popa sa-mi citeasca. Am si cateva poze. Am tinut-o pe Cristina la restaurant, cu toate ca a fost cam mult fum. A dormit si acolo pana la 8 seara. Iar noaptea nu a adormit decat pe la 3 dupa niste crize de plans de nu mai stiam ce sa-i facem.
A trecut si acest eveniment din viata, si pentru a nu stiu cata oara cativa oameni m-au dezamagit. Nu pot decat sa felicit fetele care au avut puterea sa-si aleaga alti nasi decat cei de cununie. Eu nu am putut. Si acum mai ca imi pare rau.
Dandusa si fata mea are o pata la ceafa. Si ma intreaba lumea ce e acolo...Si de ce a aparut, etc...Vorba ta "un kk asta e" .
Adrian de Pitikot
Bogdan Cristian de Miruna25
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur
nana72
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
adinazot spune:
Desiree,bebe Octavian,dulce foc foc,pupici de la Alessia!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
a_deju spune:
LA MULTE LUNISOARE sarabatoritilor!!! sa ne traiasca fulguletii si sa ne bucuram de ei!!!
pentru sarbatoriti, si nu numai, gradinita de la mare va asteapta!! ia uitati www.hai-la-mare.ro/pictures/Sfarsit_de_sezon-2.pic" target="_blank">aici, avem si umbrelutele pregatite!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
roxanica2006 spune:
Ruxandra, Dandusa, va multumim si voua pentru aprecieri, dar sa stiti ca toata lumea zice ca David e bucatica rupta din tati lui. Voi sunteti niste dragutze si-mi creste inima de bucurie auzind ca seamana si cu mine!
Ralumat, David s-a mai linistit? Mi-am adus aminte ca noua ne-a zis pediatra sa-l dezbracam, sa-i scoti scutecelul cand plange asa tare. Incearca, nu stiu ce sa te sfatuiesc... In masina nu se linisteste? Sau leganat cu scoica sau leagan , daca ai.. Eu iau manerul scoicii si il leagan asa prin casa, adoarme repede...
Ruxandra, Grigore e acum mai pofticios la mancarica? Hai mai spune dspre diversificare, sa ma informez de pe acum , ca imediat ajungem si noi acolo si iar ma trezesc ca nu stiu nimic. Zici ca vei incepe cu supica, nu cu suc de morcovi sau mar? Hai spune cum ai facut la Matei?
Dianocica, am citit ca nu-ti merge netu', stiu ca e groaznic, dar noi ne gandim la tine si la Dmic!!
Alexandra, imi pare rau sa aud ca bebe Mark n-o lasa pe mami la o mica barfa cu fetele pe forum. Vezi, daca erai fata de treaba si trimiteai niste laptic de tzitzi imbuteliat la SM, dupa cum ai promis, trimiteam si eu acum un plic cu somnic si altul cu un pic de "cumintzenie", hi, hi
Angi, am trimis poze cu mamica si baitzica, sper ca le-ai primit. Multumim pentru paginutza!
poze David Mihai
Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
chinico spune:
Am scris ditamai mesajul, am dat dintr-un dest` nu stiu pe unde si l-am trimis la mama dumnealui acasa..
Am fost la doc. Iar. Si ca nu ii uitam prea repede mergem si vineri. Iar.
Am facut vaccin, la prima intepatura s-a strambat nitel, la a doua insa a racnit cat au tinut-o puterile. Ii era insa si foame tare,asa ca i-am dat repede bibe si s-a linistit. In schimb de cand am ajuns acasa e miorlaita tare.
Am facut si eco la burtik, nu are nimic spun ei oameni instruiti..in afara de faptul ca nu i se inchide bine stomacul (?? si atunci adica cum nu are nika?? )dar cica se rezolva de la sine fara nici o interventie, sa o tinem mai mult pe umar la eructat (mai mult de 40 de min. cat stau acum si imi cumpar spate nou) si sa ii ingrosam laptele praf cu nu stiu ce porcarie. Pregominul e insa super gros, si balos, daca il mai ingros putin il papa cu furculita si cutit.
Vineri mergem sa facem eco la inimiara, sa vedem daca s-a inchis ductusu` arteriosu `ala nenorocit..
Noi nu mai terminam. Dam dintr-una in alta fara pauza.
Am si io o intrebare. Daca face febra de la vaccin, o face azi sau maine?
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi.
Dia cum a ramas cu Oana? Mergeti la doc?
Aelita uita-te pe tetinele de la Avent, sunt cifre, 1. 2..samd. Noi papam cu nr. 2, dar cred ca o sa incerc si 3, Bea se cam chinuie sa pape.
Ma inscriu si eu in regimentul "femei cu mop".
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
roxanica2006 spune:
Apropos de cat doarme bebe. dr. neonatolog mi-a zis ca teoretic un bebe ar trebui sa doarma 19 ore, hai lasa-ma!!!Ma refer la un bebe ca al meu, la trei luni..
poze David Mihai
Donia spune:
La multe luni si multi ani pentru sarbatoritii de azi:
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur
Lisa de Elise
Adrian de Pitikot
Bogdan de Miruna25
Sa va fie bebelusii sanatosi si sa va aduca multe bucurii!
Noi am avut ieri botezul si sunt tare obosita, nici nu stiu prea bine de ce. A fost frumos dar a trecut foarte repede, parca nici nu imi mai amintesc bine ce s-a intamplat. As fi vrut sa am mai mult timp sa stau de vorba cu toti invitatii.
A, imi totusi aminte ca am uitat toata ziua cate ceva. Intai am uitat tortul acasa, apoi am uitat la biserica o sacosa importanta cu schimburile lui Cristinel, apoi am uitat florile la restaurant si cand sa plecam acasa de la nasi am realizat ca am uitat si caruciorul la restaurant. Bine ca n-am uitat copilul pe undeva.
Apropo de uitat, mi-am adus aminte ca la nunta fratelui mai mare l-am uitat pe tatal meu acasa, tocmai pe socrul mare. Cand am ajuns la mireasa am inceput toti sa ne intrebam ce s-a intamplat cu el, incepusem sa ne agitam, sa luam amsinile l verificat, cand l-am vazut venind catre noi pedaland pe bicicleta mea, un Pegas cu sa lunga ! Grozav arata ferchezuit la patru ace, calare pe bicicleta ea verde! Noroc ca mireasa nu statea departe si n-a avut timp sa transpire de la efort. Deci avem traditie cu uitatul.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
roxanica2006 spune:
Chinico, imi pare rau sa aud ca aveti probleme, dar daca dr, vorba ta, oameni instruiti spun ca e totul in regula, inseamna ca asa e, insa te cred ca ti-e sufletul plin de griji pentru beBea.
Danita, ati fost la dr, ce a zis de vomitat? Sau ai scris si am sarit io?
Aka, felicitari pentru micutza crestina!
Fatimaaaaaaa, Roxana-c!!!!!!!
poze David Mihai