Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Clau, in fiecare duminica de la 11.

iulia cu vladutz

Mersi Ada dar eu ma refeream la piese. De unde aflu ce piese se joaca?

Alina, am uitat sa-ti zic...au fost baietii azi la Gemi si nu mai e voie sa fumezi Mi-a zis Clau ca e plin de camere de filmat si ca el care tot merge acolo vorbea u fetele la per-tuu dar azi nici una nu a mai vorbit cu el la per-tu ci doar cu "d-voastra" si cu "buna ziua", etc

Am tastatura noua, se vede nu?

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare si de la noi!

Si eu am fost ocupata azi....am avut vizitatori de dimineata, apoi am iesit la plimbare cu piticii, am facut mancare (salata de vinete, ciorba si tocana de ciupercute), curatenie, am spalat o tura de haine...

Alina.ace scumpa e miscareata mica!Iarasi m-am uitat la filmulet

Clau iti zic cand vine Ovi(ca e pana jos) ce piesa e maine la teatrul de papusi ca si el merge frecvent cu Alesio iar cei de acolo ii trimit in email programul urmator.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau maine e Regele Cerb.Sapt trecuta a fost Cei 3 purcelusi.

Eu

Mergi la inceput

Ioana, mersi, dar nu ma interesa pe maine ca n-am cum ci asa in general

Tocmai a venit administratoarea cu "cadoul" ...3.100.000 lei am cheltuielile (2 camere si 2 persoane). Ma impusc. Mami la 3 camere + 3 pers a avut 3 mil

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

filmulete cu Raul: 1 si 2

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
Clau mortal Raul. tot am vrut sa intreb care e faza cu noul stil de viata. scriu cu matia in brate si nu-mi ajung degetele pe semnu intrebarii si pe litere mari.
am inteles ca este si expozitie de pasari la casa sindicatelor. pentru circ mi se pare cam frig. am fost afara cu copiii si mi-a inghetat suflettu.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Somleac

Salut,
Clau mortal Raul. tot am vrut sa intreb care e faza cu noul stil de viata. scriu cu matia in brate si nu-mi ajung degetele pe semnu intrebarii si pe litere mari.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

e vorba despre acest topic de pe DC unde ne-am adunat o mana de fete care incercam sa slabim. Lunar se fac concursuri pe echipe iar echipa care reuseste sa-si atinga target-ul e castigatoare. Diana e de mai de multa vreme, eu doar de vreo cateva zile mi-am luat inima in dinti si m-am inscris la concurs

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi tot asa suntem , adica Adelina tot ragusita. Azi a mancat foarte bine mancarica, am introdus putina carnita in pireul de legume si a mancat tot fara sa faca scheme, pentru prima data.
De cateva zile nu prea mai vrea sa pape tzitzi decat noaptea si dimineata, peste zi abia o fac sa mai suga cate putin.

Clau, ce m-am distrat de Raul, super filmuletele, Dragos s-a ridicat si el sa vada.

Gabi, marti trebuie sa mergem la vaccin, mi-a zis Adriana, probabil o sa te sune ea luni.
Sa stii ca si Adelina accepta mai bine sucul de morcov decat mar, mar razuit nu vrea deloc. Si la noi e suzeta portocalie de la morcov.
E o idee cu homeopatele,nu stiu ce sa zic de efect... eu nu am folosit decat oscilococcinum, desi stiu multe persoane care au tratat copiii de raceli cu homeopate, daca nu-i trece voi incerca.
Ne faci pofta cu casacaval?

Ada, mie chiar mi-e pofta de sarmale.

Miha, eu am fost pana la Artima si am inghetat, eu credeam ca-i mult mai cald afara ca era soare.

Flavia, Carmen, Diana, Ildi,Cristina, Ducky pe unde umblati???

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In seara asta la baie Dragos si Calin au avut sedinta foto , va pun 2 poze mai "serioase": 1 , 2 si Adelina in lumea viselor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pe aici pe aici. Am fost azi la Timisoara.

Alina, bine ca a mancat Adelina!

Clau, faine filmuletele!

Am pus si eu un filmulet, daca tot e saptamana filmuletelor.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput