Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

neatza! Ce muncitzi fetelor? Ca eu si soacra-mea ne-am apucat ne bagat degetu'n sarmale. Si stam pe rand cu vladutz, care s-a trezit
de la 7 si acum ii e tare somn dar nu se lasa culcat. In ultima vreme face mofturi la mancare...nu-i convine din prima ce-i pregatesc. De ex. de dimineatza i-am pregatit musli cu lapte, dar nu a vrut sa manance decat paine cu unt si cu rosii. Ii place tare mult sa manance cu ceva acrituri, muraturi...ce-o fi.
Diana, Ildi...David si Timeea ce mai mananca?
In rest...fetele cu piticii de 5 luni...cum mai diversificatzi?

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ce ma bucur ca va placut!va dati seama ca eu ma uit de n ori pe zi... mi-a zis dr ca daca vreau sa ma duc cand are 24 de saptamani ca atunci se vede cel mai bine,ca-si definitifeaza trasaturile si e mult mai "fotogenica".acum nu stiu daca ma mai duc si atunci ca pana acum ne-a cam "supt" de bani micutza.daca nu intervine nimic vin si eu la intalnire,atunci va aduc si poza.si intr-adevar e fff activa eu o simt bine de la 17-18 saptamani...acum cateodata seara daca pun mana parca simt ca ma loveste...dar cea mai mare bucurie e sa-l vad pe sot cum vorbeste cu ea,cat e de fericit...nu e mai mare bucurie pe lume decat un copil...
saptamana viitoare joi ma duc la szeged si-l intreb pe dr de prelevarea celulelor stem,adica costuri...sa vedem cum stam cu finantele dar eu tare as vrea....
in rest va doresc un weekand placut dar acum voi intra mai des ca am laptop si am si net la el

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata!
Azi i-am dat suc de morcov cu mar 25 ml. A mancat dar parca mai bine a mers morcovul gol. Acum dupa 20 ml s-a cam strambat.
Ada ii dai acrituri lui Vladut?
Ioana mea, desi l-am trimis pe Tudor la bunici de miercuri sa nu o imbolnaveasca si pe ea, are ceva mucisori, abia azi i-am scos ca nu a fost cazul pana acum si parca tuseste putin, dar ii dau homeopate. Imi pare rau ca nu i-am mai dat oscillo de miercuri ca poate nu se mai agrava. De tusit parca se prosteste nu mi-am dat seama pana acum dace e tuse sau joaca. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
Clau mie imi convine sambata. Oricum tu esti gazda ti tie trebuie sa iti convina in primul rand. In cursul saptamanii vi obosita de la lucru si nici nu e Raul acasa. Total Raul cu sticluta lui.
Alina, imi pare rau de Adelina. De ce nu incerci homeopate? Eu sunt tare multumita de ele. Am o prietena care si-a tratat copilul de polipi si toata lumea zicea ca nu scapa neoperat.

Poze

Mergi la inceput

Alina.a ma bucur tare ca esti binedispusa si cu moralul sus.
Aseara a fost pe antena 3 un documentar despre clinica de la Kiev unde se face transplant de celule stem la bolnavi cu distrofie musculara. Nu l-am vazut tot ca noi suntem tare prinsi de un serial. Ati vazut careva Lost?

Poze

Mergi la inceput

Alina M si Flavia aseara am facut de mancare cascaval pane si cartofi prajiti

Poze

Mergi la inceput

Hai mai fetelor!!! Pe unde umblati??
Eu fac ce fac si iar imi deschid laptopu... sa vad poate ati mai scris... dar se pare ca e ziua monologului
Azi fac ciorba de burta. E pe foc deja.
Suzeta Ioanei a devenit portocalie de la sucul de morcov.
Weekend placut va doresc.
Ada, gata sarmalele?

Poze

Mergi la inceput

Ca sa fiu consecventa am mai deschis o data pc-ul.
Ce faceti? Bucatariti?
sarbatoriti de dragobete?

Poze

Mergi la inceput

hai ca-i totusi dialog! Da, is gata sarmalele, am mancat si eu una..asa goala. Acrituri ii dau lui vladutz...dar cat sa zic...cam un sfert de castravete murat tocat marunt tare si-i pun in varf la lingura cu mancarica numai cat sa simta ceva acru, ca mananca mai greu de cateva zile. Si iuliei ii dadeam la felcand nu manca si avea efect. Am ajuns si azi la bazin...deci sunt bravo.
Si ma gandesc unde sa iesim cand se trezeste Iulia, ca-i o vreme superba.
Gabi, cumperi burta gata fiarta sau o fierbi tu?

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi azi ai fost totala Io pana aum am fost tare rau ocupata...am facut curatenie, mancare, praji...ptiuu ptiuu, iar ma laud singura Am facut pentru prima oara in viata mea pilaf de orez si mi-a iesit super super bun ...URAA si salam de biscuiti, asta comanda de la baieti.
Ciorba de burta?? yamii yamii

Ada, sarmale zici?? ioi nu mai vreau sa aud de sarmale vreo 2 luni de acum incolo. In ultima vreme am tot mancat ca m-am scarbit

Ati vazut ca de azi pana pe 4 martie pe strand e circ?? noi vrem sa mergem cu Raul saptamana viitoare. Nu l-am dus niciodata pana acum si ma gandesc ca ar cam fi cazu, nu?
Si l-as duce si la teatru de papusi dar nu stiu programu De unde il aflu?? din ziar??

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau, in fiecare duminica de la 11.

iulia cu vladutz

Mergi la inceput