***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

LA multi ani, Ancamari!!! Multa sanatate si fericire tie si puiului tau!!!

PS: Gata! Acum chiar plec!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza fetelor !!!

ne-am trezit si noi si am venit sa vedem ce se mai intampla pe aici ! aseara al meu m-a amenintat cu iesit la "un suc" cu baietii de la teatru, dar s-a razgandit, ca mai bine e acasa cu nevasta... asa ca aseara ne-am bucurat de ... surprinzator de altfel... acum imi beau lapticul si pap un biscuit ca am avut glicemia mai mica(81) asa ca imi permit si pe urma ma duc sa-mi trezesc grasu ca are treaba pe la 2... si sa se dezmorocaneasca pana atunci !!!

burticutele !

p.s. are cineva idee de unde pot lua urmatoarele fara sa bat tot bucurestiul? si sa nu fie foarte scump (gen 1000 euro covorul)...

covoare
perdele
scaune bucatarie
si alte de pus prin bucatarie.

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

La multi ani, Ancamari !!!

sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Neata buna, burticute!
La multi ani, Ancamari! Sa fiti sanatosi, tu si puiul tau, sa nasti usor si sa ai parte d etot ce-ti doresti!
Noi ne-am trezit cu greu de vreo ora, tati e la bucatarie (iupi!) - ne pregateste ceva bun-bun de papa. Gata, fug sa asez masa!
Mai pove!
Florina si Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

ce dragut !!! suntem doua mamici de Sosonica si Sosolina !!! deci, mamicilor de mai-iunie, aveti doua Soso !!! doar ca a mea e Shoshonica, e cu "sh"

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!

Tocmai m-am intors de la piata cu urechile inghetate...Aveam o pofta de o salata verde si am gasit si ridichi, de-abia astept sa o mananc!
Si noi suntem in santier, renovam bucataria, tati s-a gandit si el sa mai traga niste cabluri de curent, iar eu m-am baricadat in sufragerie cu Tudor si asteptam sa termine cu bormasina...

BBle meu din burtica vad ca si-a facut program de somnic asemanator cu al meu, doarme toata noaptea. De-ar fi asa si dupa ce se naste...
De ceva vreme a inceput sa ma manance pielea de sani si burta, asa ca am inceput si eu sa ma ung cu crema, am cumparat Elancyl, speciala ptr sarcina, am dat o carca de bani pe ea, da-mi place macar cum miroase...

Kay, cred ca gasesti la Mobexpert ceea ce vrei tu, in perioada asta au reduceri. Vezi ca au si site, cu .ro.

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI! ANCAMARI

sa fii sanatoasa tu si bebelul tau

Andrada si Byu - eu folosesc crema de la mustella e 1 000.000 lei, si eu am auzit ca e foarte buna si ma dau si pe burta si sani, dar nu va pot spune daca da rezultate pentru ca e prea devreme

Dianalaura distractie placuta!

Kay felicitari pentru examen.

26+ Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Apropo de ce intreba Kay, s-a deschis Ikea? Ca eu tare vreau sa vizitez acest magazin

26+ Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Va multumesc pt urari dragele mele si tot ce imi doresc pt mine va doresc si voua!
Recunosc cu greu ca schimb si prefixul (implinesc 30 ani) si ma bucur ca m-am hotarat sa-l fac pe primul bebe anul asta si nu am mai amanat, mai ales ca eu sunt de parere ca multe probleme apar pe masura ce ai o varsta mai mare (mai ales la primul copilas).
Nu fac mare caz de ziua mea de nastere in general, acum trebuie sa plec la parintii mei unde vor veni si socrii. Ieri m-a alergat sotul meu prin Unirea si prin Cora sa-mi ia cadou si am ajuns acasa moarta de oboseala dupa 5 ore de umblat.
O sa mai intru pe seara sa vad ce faceti dar stiu ca in week-end sunteti toate ocupate cu familia sau nu aveti internet acasa.
Azi bebe implineste si el 6 luni fix, de maine intram in luna 7.

Anca, 26s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ancamari
Andrada super filmuletul tau!!
Kay felicitari pt examen!!
Week end placut in continuare!!

cristina 29+

Mergi la inceput