***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

ne-am intors! am papat bun-bun facut de tati (acum trebuie sa-mi fac curaj sa intru in bucatarie sa fac curat, dar de! nu le poti avea pe toate...).
Intr-adevar Kay, avem doua Soso, dar noi ii spunem uneori Sosolina (cu s), alteori thushca-rathushca sau mamarutza, alteori Soso, cand, cum! cel mai mult m-a distrat cum ii spune fiica-sii sotul verisoarei mele, spaniol de origine - bumbutzu (de la bumb - nasture pe la bunica in nordul Sucevei).
Si apropos de santier! pe sotiorul meu l-a apucat harnicia si s-a apucat de curatenie pe balcon, unde era un haos...eu stau la caldurica si-i fac in ciuda, desi am de facut o prezentare de care nu am nici un chef...
va pup,
Florina 28+ si bebelina Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

LA MULTI ANI ANCAMARI!!! si felicitari bebeului ptr luna implinita.

noi am fost la plimbare , acuma ne-am intors si suntem franti.am mancat si vata pe bat, am vizitat si muzeul di Parcul Copiilor ..ne-am simtit super.
mi-am cumparat si cateva carti despre bebelusi si acuma stau cocotata in varful patului si citesc.

nu stiti unde gasesc si eu crema Mustela?am auzit ca ii foarte buna.oare pe net nu este?o sa incerc sa caut pe google.

pupici,

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor,
La multi ani Ancamari sa iti dea Domnul tot ce iti doresti mai ales sanatate si o nastere cat mai usoara.
Mamicutelor, sunteti senzationale....l-ati captat si pe sotul meu - sta pe forum si citeste cat stau si eu .
Multumesc pentru sfaturi si urari...
Ma pregateam sa ies la o plimbare sa profit de soare si am zis sa vad mai intai ce au mai spus fetele....eu am intrat aseara ultima oara si eram la prima pagina iar acum sa vad ca sunteti tocmai la a patra pagina...ooooooaaaaaaa ce spor aveti....

Byu 24 cu

http://community.webshots.com/user/ralubyu?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

LA MULTI ANI ANCAMARI SI ANDREI CRISTIAN

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mihamora, inca nu s-a deschis Ikea, am trecut aseara pe acolo si inca se mai lucreaza, am vazut in schimb ca au inceput sa amenajeze produsele, se vedea mobila.

Ancamari, la multi ani!

Bbele meu din burtica sughite, a ca o zvacnire usoara ritmica, voi ii simtiti pe ai vostri asa?

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor,

Intru si eu la raport dar cu vesti nu prea bune. De vineri seara ma cam doare burtica. Se intareste si parca bebe se fixeaza intr-o parte de se deformeaza burta. Am sunat dr. si mi-a marit doza de nos-pa la 4 tab/zi. Azi am fost mai bine. Dar nu ma odihnesc noaptea bine fiindca am impresia ca am un pietroi in burta care se deplaseaza in directia in care dorm. Joi am control. Daca situatia se agraveaza ...am terminat cu serviciul. Cert este ca sunt destul de speriata.
Pauly, crema Mustela gasesti la farmaciile Sensi Blue.
Va pup,
Diana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Diana, incearca sa pui o pernuta sub burtica, pe mine m-a ajutat la prima sarcina.

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

diana i-mi pare rau ca te simti ca ai contractii.in cazul asta odihna ii cea mai pretioasa..i-ti tin pumnii sa fie totul bine la control.pana atunci nu te descuraja, incearca sa gandesti pozitiv...si eu cand aveam intepaturile alea in vagin si lateralele burticii o luasem razna de spaima, dar mi-au trecut multumesc lui Dumnezeu.

florentina eu nu simt bebelina cand sughita.sau nu stiu sa deosebesc de miscarile normale.

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ancamari la multi ani!!!!!!!!

Crema de la Mustella pentru sini am incercat-o si eu, numai cu ea m-am dat de la inceput pina acum, in fiecare zi FARA OMITERE. Acum e pe terminate, deci m-a tinut 5 luni. Pina acum n-am facut nici cea mai mica vergetura. Eu am cumparat-o in vara din Romania de la farmacie, dar era vreo 5-600 de mii, nu un milion. Sa se fi scumpit atit???????

Pe burtica tot cu Elancyl de sarcina dau, dar alternez cu un ulei de la Clarins. Cred insa ca uleiurile de copii pe care le mentionati sint la fel de bune, ideea e sa fie unsa-unsa burtica. Corap (cred) zicea sa ne dam pina in spate, pe solduri, ca acolo pocneste pielea.

Dianalaura, tu bei suficienta apa? Eu cind nu beau sau cind rinichii mei nu prelucreaza tot ce beau, ma umflu. Cica se aduna apa in tesuturi peste zi, apoi noaptea se umfla. Doctorita zice ca e si de la luat in greutate. Pentru picioare, e bun sa pui o perna sub picioare, chiar daca e greu de dormit...

Ralucami, mi-a curs si mie colostru Vorbeam la tele fon in pat si sotul imi face semn catre sini.Eu ii arat inapoi "ti-arat eu tie daca te gindesti la asta"...Dar el iar imi face semn, si vad o pata cum se intinde pe pijamaua mea Cred ca Pitica zicea...era asa galbena si grasa, imposibil s-o ignori...

Am uitat ce mai era de scris, ma mai gindesc eu. Pupici de duminica!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ancamari, La multi ani, bebel sanatos, frumos si cuminte!

Pauly, Mustella se gaseste la farmaciile Sensi blu si costa in jur de 80 ron (800 000 lei). Au o intreaga gama de produse pentru gravide!

Week-end placut in continuare tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput