***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 3
dianalaura spune:
am luat algocalmin..vad ca a inceput sa ma lase un pic durerea....oricum nu e un tratament intens, cu nu stiu cate pastile, asa ca nu cred sa afecteze bebe-ul..
Kay, din cate stiu eu profesoarele de care vorbesti sunt actrite de renume..din pacate la noi in oras nu exista teatru, mai vin cateodata actori de la Teatrul National din Cluj cu unele piese...dar cam atat...
Oricum, felicitari pt examen!
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
dianalaura spune:
Motannel, tu cand te-ai gandit sa iti programezi cezariana?
Eu m-am gandit ca ar fi mai bine sa o programez la 39 de spat, sa nu imi faca bebe-ul suprize si sa vrea sa vina pe lume mai devreme, si eu sa am programata cezariana mai tarziu...
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
kay spune:
saru`mna fetelor !!! o sa fac un montaj cu cele mai buine momente din examen si o sa pun link ! dar peste cateva zile. nu acum, ca inca nu am dvd-ul !
de vergeturi... mie mi-a descoperit mary_lou niste vergeturi pe burtica... eu nu le vad de sani si alex a sustinut ca nu mi-a zis ca sa nu ma intristez ... sa nu-l bat? iar pe sani, fiindca mi-au crescut enorm, nici nu mai zic... cum a spus Alex cand i-am zis ca ma doare in gat pana intre sani... "pana unde iubita? ca tu ai sani peste tot !"
andrada vreau sa-ti zic ca m-am surprins oftand si suspinand uitandu-ma la filmuletul cu miscaretul tau ! mi-a fost asa drag ! si azi inainte de examen la ce ma gandeam eu? la filmuletul de la nunta ta ! mi-am amintit ca am plans cand l-am vazut !
si eu si Sosonica avem "joculetul" nostru. se numeste "ameteste copilul" si e foarte simplu:
1.Mangai burtica pe dreapta(sa zicem) pana se duce copilul in partea aia si pe urma mangai in stanga. Pe urma maingai pe mijloc. in momentul cand s-a opozitionat central mangai in ambele parti si asa nu stie unde sa se mai duca ! a mea s-a pozitionat orizontal si s-a intins ! desteapta fata !
saptaman asta am vacanta si dupa ce amenajam casa noua, proaspat zugravita si gresiata si faiantata, ma intorc la voi sa dam gata un capitol intr-o zi !!!
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
da, diana. cel putin faptul ca m-a felicitat Snada Manu care a regizat la teatrul Nottara o dramatizare a romanului "Crima si Pedeapsa", ce am jucat si eu azi, m-a terminat. si doamna Buruiana care plangea... of, am plans si eu... e un sentiment superb cand esti pe scena si nu mai esti tu, esti altcineva... nu stiu cunm sa va explic. e superb ! in lumina reflectoarelor nu mia simti nici o legatura cu lumea "de dincolo"... gata ! am tacut. imi pare rau ca va zapacesc, dar sunt atat de entuziasmata...
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mary_lou spune:
Kay,iubita,felicitari pt examen,cred ca e greu sa faci actoria(am lucrat demult la teatrul fantasio in Cta si ii admiram pe colegii mei actori),am facut si eu 2 facultati dar in alte domenii.....
Mi-ai lipsit seara de pe forumAm luat si eu ampicilina 1/6 ore dupa cerclaj si am inteles ca nu dauneaza la bebe,te pupic,iti urez insanatosire grabnica si te astept mai des pe DC!
poze
23+Patrick
eimotto spune:
Mei ce harnicutze ati fost...
Madi - si eu am patut de plasa pe care inca il mai foloseste fata mea la 3 ani. Tot asa cu o usita prin care "circula". E super ok.
Byu - sa ai parte de un bb sanatos si jucaus. Si o nastere usoaraaaaaaaaaa. Si eu ma dau cu crema pe sani dar nu zilnic. Burta beneficiaza de tratament zilnic
Pentru mamelon si formarea lui, este recomandat Garmastan in ultima luna. Este buna crema, scrie pe prospect ca ne putem da si cand alaptam si nu este necesar sa ne spalam inainte de a-i da lu bb papa. Nu mai stiu cat costa, acum 3 ani era parca 2-300.000 si era f mic tubul.
Florina- ai grija de tine.
Kay - felicitari pentru examenul de azi. Pana la vara ai timp sa iti cresti burtica. Pana una alta dovedeste odata raceala aia
Andrada cred ca se petrece...
Eu va las fetelor, ca i-am promis mandrei ca o las la calculator
Somn usor si fara drumuri la baie
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze
kay spune:
saru`mana !!!
pe mine ma asteapta Ifrimita in 9 luni !!! o sa facem o abordare "pe situatie" a lui Caragiale, Ifrimita o sa fie gravida in 9 luni !!! va dati seama cata coana Ifrimita o sa fiu???
am o saptamana vacanta si o luam de la capat !
mary_lou, merci ca mi-ai zis de ampicilina, ca ma gandeam ca am drogat Sosonica...
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
fetelor, eu ma duc la nani, ca m-am obosit enorm azi la examen ! si dupa 2 no-spa, mititica mea inca mai are activitate ! ne vedem maine si promit sa fiu activa !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara