***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dianalaura, felicitari si multumim pentru noul capitol! Pentru dureri de masea nu stiu daca ai voie, dar astazi chiar, o matusa de-a mea zicea ca a luat nurofen. Eventual citeste prospectul!

Pauly, condoleante pentru bunicul tau! Fii tare!

Andrada, super Miscaretul! E minunat! Eu inca nu o simt chiar asa pe Teodora! E adevarat ca eu am si un strat de slaninuta fata de tine!Dar sper ca peste 2 saptamani sa o vad si eu asa!
Tare frumoase filmuletele si cel cu Miscaretul si cel postat de Dianalaura!

Byu, eu nu m-am dat de la inceput cu crema pe sani si mi-au aparut 3 dunguilite vinetii (vergeturi)! Acum ma dau cu una de la Avon antivergeturi si s-au mai estompat cele aparute, iar altele inca nu se vad! Sper sa scap doar cu atat!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Motannel eu pe un san am vergeturi de la prima sarcina, si acum au aparut si la celalalt. Cred ca am sa incerc si eu crema de care spui tu. Merci de raspuns.
Acum ma duc putin in vizita la finuti, sa ii mai vad si saptamana asta :)
Va pupicesc!

Byu 24 cu

http://community.webshots.com/user/ralubyu?vhost=community

Mergi la inceput

Byu, nu e o crema speciala pentru gravide, deci pe burtica nu cred ca e bine sa te dai, desi eu am mai folosit-o si acolo! Mai rar, dar inca nu mi-am luat o crema specifica gravidelor, caci inca nu mi se intinde pielea foarte tare pe burtica. Normal ca in urmatoarele saptamani imi voi lua una specifica! Desi nu prea imi vine sa cred ca o astfel de crema ajunge si la bebita, caci are multe straturi de strabatut (piele, slaninuta ...), totusi vreau sa fiu eu impacata ca am facut tot ce se putea ca Teodora sa fie sanatoasa si voioasa, iar eu cu cat mai putine urme!

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Dianalaura, din cate stiu algocalminul nu este indicat in sarcina. Efect contra durerii are si paracetamolul de care stiu sigur ca se poate lua. Daca persista durerea, ar fi bine sa iei legatura cu un stomatolog care lucreaza si in regim de urgenta pentru ca nu e bine sa suporti dureri mari - pot declansa contractii! Apropos de uleiul de masline cu care ziceai ca te dai...e un emolient foarte bun, dar se absoarbe transtegumentar si...ingrasa.
Eu folosesc pe tot corpul, de la inceputul sarcinii, o crema pentru bebelusii cu dermatita atopica de la Mustela - Stelatopia, foarte buna, dar eu am o piele uscata de fond, care a devenit si mai uscata de cand cu sarcina. Mi-au aparut cateva vergeturi lateral de burtica si (mai mult pentru psihicul meu, decat pentru efect) mi-am cumparat si o crema pentru vergeturi, special conceputa pentru gravide, de la Sanosan. Adevarul este ca, in afara de o emoliere zdravana (care se poate face cu orice lapte de corp cat de cat de calitate) facuta cu un masaj delicat al tegumentului, asociata cu o hidratare corespunzatoare, mare lucru nu se poate face pentru prevenirea vergeturilor...Totul depinde de 'materialul clientului'!Cum ne-o fi norocul la fiecare...
Azi mi s-a facut rau in timp ce eram la cumparaturi cu sotiorul...cred ca mi-a scazut tensiunea prea mult. Din pacate nu aveam tensiometrul acasa!Dar am baut multe lichide si apoi am facut un somnic zdravan si mi-am revenit! Acum imi fac de cap cu o bere pe care am descoperit-o in frigider!Dezmat total!Si daca tot imi fac de cap in seara asta cred ca o sa-mi fac si cartofi prajiti...nu am mai mancat de cateva luni!
Va pupacesc,
Florina 28+ si bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile !!!
m-am intors victorioasa de la ultimul examen, cel de actorie ! ieri m-am simtit foarte rau, raceala m-a doborat si l-am sunat pe Tutu si mi-a zis sa iau ampicilina ... nu mai faceam fata racelii... si nu mai zic ca nu aveam voce deloc si trebuia sa-mi dau examenul !!!

am avut un examen foarte bun ! nu stiu ce sa va zic, dar pt mine a insemnat foarte mult ca Sanda Manu mi-a zis "bravo" si Mariana Buruiana a venit plangand la mine, ca a emotionat-o foarte mult... nu cred ca pentru voi inseamna mare lucru numele astea, dar pt mine a insemnat enorm !!! gata, incetez cu examenul ! va pup si ma apuc sa va citesc, ca de data asta m-ati pacalit cu un nou capitiol in 2 zile !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si eu folosesc crema antivergeturi de la Mamma Donna, sunt facute ptr gravidute, si ma dau si pe sani si pe burtica.scrie inclusiv pe ele si pe prospect ca nu afecteaza bebeul.

motannel

dianalaura multumim ptr noul capitol.iar ptr maseluta cred ca un pracetamolul ii cel ,mai potrivit.oricum ar fi bine sa repari maseluta.
noi am venit de la petrecerea micutei nasului meu..o fost frumos dar multa galagie...ptr ca erau vreo 12 copii care se jucau...deci m-am obosit numa ascultandu-i.trebuie sa ma obisnuiesc ca si bebelina mea o sa fac zgomot...
oricum am observat un lucru interesant, de cand am ajuns si s-o auzit harmalaia aia bebelina o miscat incontinuu , cred ca o auzit zgomotele si o reactionat.., asa draga mi-o fost ca am stat tot cu mana pe burtica.

kay felicitari ptr examen,
i-mi pare rau ca raceala te-o doborat, urmeaza tratamentul doctorului si sigur o sa te simti bine.

paflo si eu mai patesc sa-mi fie rau la cumparaturi...tot din cauza tensiunii si tiu ca nu ii plrea placut.ma bucur ca acuma te simti mai bine.

pupici,

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

E liniste in seara asta pe forum!
Trec si eu la ceva trebusoara, dar pastrez calculatorul conectat si imi mai bag nasul ... poate mai scrie cineva ...

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Merci Dianalaura pt noul capitol!
Gata, de acum am si eu ticker!!!

21+ Isabella
Bebe Isabella creste

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Oana, felicitari!

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Ei! Vad ca au mai aparut fete! Ce bine !!!!!!!!!!!

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput