Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
A inceput votarea pozelor. Noi suntem la sfarsitul albumului, pe ultima pagina, asa ca pe noi nu ne voteaza nimeni pt. ca probabil nu mai are lumea rabdare sa ajunga la ultima paginuta![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Hop si eu. Iar o noapte agitata. Multumesc fetelor (Marina, Monica) ptr raspuns. Nu o sa ii mai dau eferalgan. Poate si de la asta este agitat. Imi pare ca il tot doare burtica. Noaptea trage niste basinele...mama mama. O mai fi si de la ce mananc eu ca nu am tinut cont niciodata dar pana acum nu am avut probleme si in ultima perioada chiar nu am mancat varza, fasole sau alte din astea, decat salata de vinete si mamaliga
. Offf, greu rau si cu mancarea asta. De cele mai multe ori mananc ce apuc.
Si bebe al meu cam face nazuri la papat, toata noaptea a fost agitat si a papat cate putin din ora in ora. De dimineata aveam niste tzatze de stateau sa plesneasca. Asta da stimulare a lactatiei. Am pus repede la congelator o portie de 80ml de laptic ptr vremuri grele.
Raportez si eu 7 kg la 4 luni numai cu laptic de a mine. E un grasan su jumatate de nu il mai pot ridica din patut. Cu o zi inainte sa faca 4 luni a facut si rares o rotire de pe spate pe burta unde s-a intepenit si a inceput sa urle. Vrea numai in fund si in picioare. M-a speriat cu statul asta protopit. eu ii tot explic ca bebeii stau pe spate dar nu pricepe.

Pufy ti-am admirat si eu baietii. doamne ce seamana unul cu celalalt. Sunt frumosi foc. Parca imi da curaj sa mai fac un bebel (adica tot un flacau).
Marina ma bucur ca a dat roade tratamentul. E f bun in casa si are efecte rapide. La fel este si coryzalia ptr stari gripale. Eu am tot timpul in casa medicamente hemeopate si ii dau si lui bebeluc la nevoie.
Noi ascultam toata ziua cutiutele muzicale si cantam de zor impreuna cu CD-ul. Mai cantam si cantecelele noastre inventate in timp ce bebe era in burtica si cele inventate in momentele de criza: foaie verde flori de tei ci-n m-a pus sa fac bebei, foaie verde si-o lalea ci-n m-a pus sa-mi fac belea si alte de-astea. Bebe este foarte atent atunci cand ii cant eu, asa ca m-am pus pe invatat cantecele si cantam toata ziua inclusiv la baita de i-am speriat pe vecini.
Ma duc sa pap si eu de dimineata ca nu am apucat si nu ca nu as vrea sa mai slabesc putin desi slava domnului am slabit f bine dupa nastere (20 de kg date jos din cele 27 acumulate in timpul sarcinii) dar inca nu e vremea de cure la mine.
Pupici.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
am uitat ceva: cum se recolteaza de pe pampers cacuta ptr copro? Nu influenteaza la analiza gelul ala din scutec?
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
mexxa spune:
Tanima din cate stiu eu nu influenteaza...dar sa vedem ce zic fetele care au trecut prin asta..
Andra pe unde esti..nu ne arati pozele de la botez...cum a fost a decurs totul bine??
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Mirabelac spune:
Tanima David n-a avut colici mai deloc, eu am mancat si mananc de toate, fasole, varza, etc., insa de la salata de vinete sau mancarica de ceapa mi-a plans cate o zi continuu. Se poate de la vinete, nu stiu...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
MamiLili spune:
BUCURII!
Alina Morostes, mi-au dat lacrimile citind postarea de aseara. La fel am patit cand am citit despre acea mama care i-a dat fetitei 2 palme peste pampers si-a tras-o de ureche. Cand citesc chestii din astea ma apuca o maaare, foarte maaare dragoste de copil, si-l strang in brate de nu mai pot.
Pufy, ce frumosi sunt Pufisorii tai!
Multumiri fetelor care m-au linistit in privinta greutatii lui Mathias. Pentru ca-i asa de suplu mi-a executat aseara o rostogolire completa spate-burta, cu scoaterea manutei de sub el ai adoptarea pozitiei "pe burtica" in mod corect. Din fericire, am si filmat momentul.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
buna ziua ! buna ziua !
raportam o pereche dintzishori la orizont
cu agitarea si smiorcaielile de rigoare
care mi-au scos cateva fire de par alb
in plus Vlad s-a m-a pricopsit si cu o raceala (cred)
ca are mucisori si tuseste cand se ineaca cu ei
maine chem dr.sa-l vada
Antentie ! se voteaza pozele la Concurs 2006
noi suntem la carnaval ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
anangel_lexi spune:
Fetelor, mai stiti ceva de ELOISE si VLADUT??? Imi fac griji pentru ei, sper ca e bine puiul! L-am si votat ca tare e scumput

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
roxanae spune:

MULTUMIM DE URARI. Ieri am vrut sa va raspund dar m-a dat sotul de la calculator.Zice ca a devenit drog forumul asta - ii pare rau ca mi l-a recomandat in timpul sarcinii.Hi,hi.
Am vazut o Bianca tare frumoasa ,niste pufisori tare scumpi si iubareti si baietii cu ochi superbi de Carmen.
Felicitari pt.
Vladut de Lilina.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Multumim de aprecierile adresate aradencelor.
Alexutza, e mai bine putin cu raguseala, dar nu a trecut de tot, sper sa treaca act mia repede.
Mephala, nici Adelina nu accepta deloc biberonul, isi face greata cu el, cred ca nici nu stiue cum "functioneaza".![]()
Marina, ma bucur ca te simti mai bine, sanatate in continuare! ![]()
Lilina, felicitari pentru dintisori! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2