Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 8
alin@ spune:
Giova, acum am vazut montajul cu Marco si pozele de la nunta. Superb totul!!!!!!!!!!!!!!!!
asteryaro spune:
Buna seara, mamici!
LA MULTI ANISORI, ALEXANDRE!!! Sa cresti mare pui, sa fii sanatos si cu mult noroc!
Mami de Alexandre, sa ai bucurii mereu de la puiul vostru.
So, azi am facut o excursie la Bucuresti. I-am cumparat hainute frumoase lui Razvan si ghetute super de super. Ana, sarumana ca mi-ai zis de Unirea. Te-am sunat, dar n-ai raspuns.
Am mai descoperit un magazin de desfacere la Urziceni, cu preturi de fabrica, evident, haine de copii (frumoase rau) si de adulti (asa si asa). Pentru moi am luat bluza de bumbac, fainuta.
d
Deci, o zi frumoasa. La intoarcere, m-a invitat sotul la o saramura de crap cu mamaliguta si tiramisou. Adio, cura!
Acasa, toate bune. Copilul caaaaalm, linistit, nici nu prea ne-a bagat in seama. O iubeste la nebunie pe bona! Recunosc, ma cam ustura chestia asta pe dinauntru, partea buna insa este ca sta fara mine, ceea ce este bine. Nu stau cu griji, ca urla copilul fara ma-sa.
Cat despre scuze... nu mai stiu ce sa zic.
Toata lumea a scris, spus, multe. Fiecare a avut dreptate, in felul lor.
Deci, eu personal imi cer scuze daca am jignit pe una dintre fetele "ratacitoare".
Nu stiu daca trebuie sa vina cineva din afara subiectului sa ne dea ceva "lectii". Parerea mea este ca ne descurcam si singure, nu?
Important este sa ne regasim linistea, armonia, calmul si buna dispozitie. Intr-adevar, avem prea putina energie ramasa ca s-o consumam aiurea. Sper sa nu supar pe nimeni.
Silvi, mami, dar tu nu ai nici un amestec.
Faptele (foarte succint) au fost in felul urmator: NICOLETA RADUCU a plimbat niste vorbe inventate la urechile Catalinei si Alinei. A distorsionat niste discutii facute in gluma in niste conferinte, transformand totul intr-un mare BLUF. Ele (Catalina si Alina) s-au suparat tare, evident, n-au mai scris aici (desi au citit) si tot asa. Asta este ce s-a intamplat in vara. Ultima a fost ca TOT NICOLETA RADUCU (o persoana labila psihic, cel putin) a inventat o asa zisa conferinta la care au participat subsemnata (adica eu) ana, liliana si irina. Chestiunea cu furtul de ip, id, .izdii o cunosti deja. S-a autovictimizat, autoflagelat, autosodomizat etc... si a reusit sa-si dea exact cu stangul in dreptul, foarte repede. A fost ceva care a speriat-o foarte tare, banuiesc. Moni si-a rupt din timpul ei liber, a lipit cu copy/paste si nu numai anumite fapte si evenimente + discutii private pe mess si... am aflat ce si cum.
Amanuntele picante - le stiu doar pe cele care ma privesc direct si prefer sa le tin pentru mine.
Astfel, Alina si Catalina au aflat adevarul si s-au intors aici.
M-am labartzat, dar mai scurt n-am putut.
Daca am gresit, sa ma corectati.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
szaboali spune:
fetelor,
Multumim foarte mult pentru urarile de ieri sunteti tare dragute sincer ziua de ieri parca ar fi fost ziua de 16.02.2006 parca as fi trait-o iarasi ce frumoas a fost dar acum e si mai frumos ca papusica noastra are deja un anisor
Sa uram si noi cu intarziiere(scuze) La multi ani papuselelor sarbatorite ieri Maria si Andreea .
La multi anisori Alexandre .
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris dar recuperez io numai ca acum sunt cam obo si nu as prea intelege ce citesc.
Am pus in drop si pozici de astazi de la chef daca aveti chef sa va uitati.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
nu am setat ora la aparat ,cum nu am mai umblat cu el de un car de ani le-a trecut in anul 2006.
Pozicile sunt aici.http://www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
szaboali spune:
Vreau si eu paro;a de la mailul comun ca m-ati facut tare curioasa.
Cre mi-o puteti da si mie?
ali
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am ajuns in fine la comp, azi am tot stat cu ea. De fapt, in fiecare zi asta fac .
Eu zic ca e bine ca s-au intors oitzele ratacitoare in sanul turmei, sa taiem vitelul cel gras si sa ne veselim !
Acum serios: Andiaroro si Silvi, eu va respect pe amandoua, e de inteles ca sunteti bulversate de situatie. Eu una de cateva zile ma simt ca un pendul, ba stanga, ba dreapta. Nu stiu daca s-a spus sau se stie chiar tot, pt mine toata povestea asta seamana cam cu ce fac restauratorii, daca nu avem culoarea potrivita la fresca, punem una neutra si atunci merge in ansamblu...eu zic ca sunt cateva lacune si nici acum nu sunt lamurita cu tot. Dar asta am spus ca nu o mai discut pe forum.
Alina, Maraki, nu va ingrijorati ca nu merg inca, cik de cand fac primii pasi dureaza o luna pana invata sa meraga bine, eu vad la Diana ca preferinta ei se indreapta tot spre mersul in 4 labe, dar daca vrea ceva, atunci stie si pozitia bipeda . Nu-i bine sa-i fortam, eu am inceput cu hamul si cu obiecte puse pe scaune apropiate sau o puneam sa impinga scaunul (la asta se pricepe foarte bine). Si mai e faza ca daca merg mult in 4 labe, li se intaresc muschii spatelui, deci e ok si asa.
Alina, ti-am vazut frumosul, , l-am admirat mereu si de la pozele puse de Dana Ene.
Cata, si eu sunt stresata de loviturile la cap, mai cade cateodata (rar, ca e foarte prudenta) cand uita si se loveste la spate, atunci mor...zau ca as prefera sa se loveasca frontal, e mai tare acolo, parca nu e asa de periculos ca la creierul mic. Dar na, trebuie sa ma obisnuiesc, va ma incasa multe.
Ma duc la o baitza si dupa poate ajung sa pun niste poze.
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Cristina, multumesc mult ca ai postat aceasta explicatie, cred ca toate fetele care nu au fost implicate trebuia sa inteleaga ...e un mod de a spuna..sa afle macar ce s-a intamplat.Eu una nu am nevoie de amanunte picante, imi pare tare rau ca s-au intamplat toate fazele astea si ca nu putem sa fim toate fericite ca avem copii sanatosi si voiosi dar asta este...
Alina, iti multumesc mult ca ti-ai rupt din tim sa imi explici ce s-a inamplat.
Eu una imi cer scuze daca am parut deplasata cu dorinta mea de a afla totusi ce s-a inamplat, eu una scriu aici cu mare drag si pun o particica din sufletul si timpul meu ca voi toate de altfel si nu vreau sa trecem mereu mai departe cu cu tot felul de faze ascunse si neintelese care trezesc numai suspiciuni. Va mai trece o vreme pana ma voi linisti complet ca a fost o adevarata poveste poltista pe aici dar asta este, mergem mai departe. la toata lumea.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mirela10 spune:
ASTERY,sa poarte razvanel sanatos hainutzele!
MONI,pai mai degraba vii tu la madrid decat sa mai trecem noi prin arad
SILVI SI ANDIAROLA AMANDOUA,SI Cate un sincer
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
silvi_2005 spune:
Eu sunt putin necajita ca in seara asta mi-a incasat Alain o tranta in baie pe gresie. Nu a plans mult si nu cred ca s-a lovit tare dar eu una am fost la un pas de infarct, cred ca o ora am avut palpitatii. Ai mei sunt plecati la o petrecere si asta micu de cand aude de baie nu mai are stare, plange si zice apa apa apa e disperat ca nu il duc in baie. Eu ii pregateam apa ca era inca prea calda si el se tot invartea langa mine si evident ca a alunecat si a picat. Nu vreau sa va zic ce spaima am tras si la cate m-am gandit apoi ca se puteau intampla.Acum inca nu doarme, canta la el in camera ca i-am lasat tv-ul...in speranta ca o sa se culce.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mirela10 spune:
IRINA,ai luat cadou,pana la urma la ce te-ai hotarat?
IRINUTZACUM MAI PAPA SABINA?
MARCH,numai bunatatzuri gatesti tu pe acolo...cum a fost intalnirea?
BIANCA,ce-ai facut la examen?
ANAS
AM pus in drop un filmulet cu dani,cum se enerveaza el,dar asa mai usor,ca a inceput sa tzipe la greu.m-am amuzat la inceput,dar parca se cam rasfatza...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)