Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela10 spune:
SILVI,numai cand citesc ma trec fiorii,bine ca nu s-a intamplat nik rau!!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Am restante:
LA MULTI ANI MARIA, ANDREEA, IARINA!
iar pentru azi
LA MULTI ANI ALEXANDRE!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Vad ca ati inceput din nou sa scrieti. Am vazut ieri mesajul lui Silvi si a lui Ioana + a lui Astery. Ma asteptam ca cineva sa isi ceara scuze pt felul cum a vb cu noi. Eu personal ma simt foarte jignita de una dintre persoanele cu @ care din octombrie de cand sunt eu in "familia asta " a avut vreo 2-3 mesaje care m-au lasat masca.
In unul ne spunea ca fiica ei e "the best of the best" si binenteles ca nu m-am putut rabda sa nu ii spun ca nu e chiar asha si ne zicea sa o lasam in pace sau asha ceva. Al doilea mesaj a venit la multe saptamani dupa, in care ne scria ca pe noi , adica pe TOATE. Eu am inteles ca a avut probleme cu cineva anume...si era "cica" indreptatita sa spuna asha ceva, totusi nu am inteles de ce nu si-a cerut scuze pt felul cum a vb cu noi. Plus ca Silvi i-a explicat frumos ceea ce asteptam de la ea si ea vin si ne zice de copil, ignorand total vb lui Silvi ( nu ca m-ar interesa foarte mult dar cred ca scuzele trebuia spune in primul rand si apoi ce face copilul)
Pe mine nu ma cunoaste, nu o cunosc si m-am simtit la fel de jignita de vorbele alea ca fiecare de aici.(mai putin unele care au uitat se pare ce s-a intamplat saptamana trecuta si parca au sters totul cu buretele)
Si acum ce se intampla? E pace si prietenie.....
Mai fetelor....ce e cu voi? Nu aveti mandrie? Adica vine cineva si va spune ca pe voi si voi ii dati circumstante atenuante doar pt ca a fost mintita, uitand ca v-a jignit saptamana trecuta?
Nu stiu cum puteti accepta asha ceva!!! Sincer.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
szaboali spune:
Bianca
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
irinatunza spune:
Astery, sa va fie de bine cumparaturile.
Ma bucur ca fetele care au uitat de ceilalti doi sarbatoriti de ieri au reparat astazi greseala.
Alina, si il tii in brate toata ziua ? Nu reusesti sa-l momesti jucindu-te cu el pe jos ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
anasebe spune:
Bianca Draga....acele UNELE din care eu fac parte....este treaba noastra pe cine iertam si pe cine nu. Am incercat sa-ti explicam, ai inteles ce ai vrut. Cat despre ce fac eu cu mandria mea...nu e treaba ta. Chiar nu putem sa incetam cu tampenia asta? Sau e mai palpitant asa pe forum?!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Anasebe...nu m-am legat de tine.
Sunt mamici care nu mai scriu aici din cauza lor. Si o stii si tu foarte bine.
Sa imi explici ce ai incercat???
Ca cineva cu @ a zic ca vomita pe tine, pe mine, pe x,pe y, pe z?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
bumbita spune:
daniela si eu am aceeasi problema cu sebi, cu luatul in brate...se agata disperat de kine...am incercat si eu sa se multumeasca cu o imbratisare, da' el se catara pe antaloni, pe bluza sa il iau in brate...asa ca am cedat...il iau in brate de cate ori vrea....si eu mai bag un no-spa cand ma doare burtica si spatele. ce sa fac? asta e situatia. si cu bebel, care are nevoie de mine, si cu samburel, care trebuie sa stea bine prins acolo.
pupici pe burticuta. cand ziceai ca te duci la echo sa afli sexul? luni?
bianca cum fu ieri la examenul cu emotiile? ia zii! hai mai spune-ne de dani ce mai face?
ali am vazut si eu pozele de la petrecerea iarinei. se vede ca v-ati distrat f frumos, cu baloane, copii, dansuri. de tort ce sa zic, am ramas muta. eu nu am mai vazut asa tort frumos. cred ca a fost si bun. ati taiat si turta? ce a ales iarina?
noi am fost in vizita la cumnati....a tras sebi o joaca cu verisorii de a picat frant. a adormit in masina, l-am schimbat in pijama si tot nu s-a trezit. noua ne mai da o masea si ne trezim iar noaptea tipand.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)
szaboali spune:
Haideti mai sa nu ajungem iar la ZZ...
Eu va pe toate.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!