Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LASATA SECOLULUI!!!!!!!!
Moooor de ras!!1

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!!! Alexandre

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVAAAA
Eu am mai citit despre "lasata secului" prin carti,dar nu stiam cand e si mai ales faza cu nasii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Baii, fiica-mea e mare iubitoare de masinute. I-am luat azi doua , una de pompieri rosie si una movulie, si o locomotiva.

poze Sabina

Mergi la inceput

IRINUTZA si Dianei ii plac si masinutzele,noi avem o multime din pufuletzi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Sabina are un avion si un elicopter de la pufuleti. Super faine !

poze Sabina

Mergi la inceput

Andiaroro, ai perfecta dreptate! Dar degeaba daca nu se sesizeaza cine trebuie. Plus ca ieri au fost trei sarbatoriti si nu s-au facut urari de carte unele persoane decit unei singure fetite. Un gest foarte urit, dupa parerea mea ! Na ca am spus-o ca prea imi statea pe creier.

poze Sabina

Mergi la inceput

IRINUTZA avionul nu l-am scos inca din ambalaj,sa nu-l faca pilaf.In schimb am scos o farfurie zburatoare,e catastrofala,sa fi vazut moaca la Diana cand a vazut-o zburand prin casa si mai era si cu lumini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ai dreptate irina, nici nu remarcasem chestia asta. oare de ce n-au fost felicitati si ceilalti doi copilasi?? Sa fis fost doar o scapare
??
O sa-mi iau si eu de acum incolo pungi mari de pufuleti!!! Eu aici aproape gasesc doar pungi mici cu jucarii nasoale si interzise Ioanei pe care le strang si le dau altor copii.

daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Eu stiu ca le-am felicitat pe toate trei.Dar de obicei e suficient ca una sa uite pe cineva si sa scrie doar de unul,ca urmatoarele care intra vad si scriu doar de ala unul,adica nu se mai uita pe lista intai.Asa ca nu cred sa fi fost ceva intentionat.Sau iar sunt io prea buna
DANIELO,oi fi buna buna ,da io-s in schimb zgarcita: ce n-are voie Diana acum,le pun bine pentru mai incolo.

Mergi la inceput