Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

Eu stiu ca le-am felicitat pe toate trei.Dar de obicei e suficient ca una sa uite pe cineva si sa scrie doar de unul,ca urmatoarele care intra vad si scriu doar de ala unul,adica nu se mai uita pe lista intai.Asa ca nu cred sa fi fost ceva intentionat.Sau iar sunt io prea buna
DANIELO,oi fi buna buna ,da io-s in schimb zgarcita: ce n-are voie Diana acum,le pun bine pentru mai incolo.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Chiar asa se intampla! Vad care bebei sant sarbatoriti uin ziua respectiva si hop si eu!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ba ma gandeam eu ca nu are cum sa fie a secolului, dar nu mai stiam, ca am prins din mers de la miresici .
Lasa ca v-am facut sa putin.
Anasebe ai aflat ceva? Mi-a scris Luizza, cica si ea i-a scris lui Tudor, dar nu a primit nimic, inca.

Marco e cu tata afara, ca saracul era tot la usa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Am venit si noi de la mama...circ pe acolo, Bia carat tot ce se putea cara peste tot...a scormonit in colectia tatei de monede, halit ciocolata, ca la aia, deh nu are greturi, scuipat pe toata lumea...catarat pe unde si cum a putut....acum a cazut la datorie...
Bumbita Bia are de 1 deget fontanela...mama si doc zis ca are coastele cam evazate, dar se poate sa fie si genetic ca la noi toti in familie avem coaste de coaste!De suportul ala vad ca a zis Acina cam cit e...eu nu stiu cum arata, doar am auzit de el!
Irina sugestii faine de kdou album foto sau hainute!
March, chiar nu stiu cum te descurci cu luatul in brate al Ioanei. La mine stresul cel mare cind am prestat in alea 2 luni la liber a fost legat tot de faptul ca daca ramin cum ma descurc cu Bia si cu ridicatul ei...mai ales ca la ea am avut probleme cu colul!
Acum am vazut ca s-au omis 2 copilasi la urari...Iarina si Andreea...le doaresc numai bine si fericire multa!
Monica si noi avem vreo citeva figurine piuitoare din plastic...Bia nu e incintata de ele nici macar la baie...nu stiu dc...papucii, telecomanda si telefonul par jucariile ei preferate si orice alte plastice din bucatarie sau casa...ca urmare cred ca prea curind nu-i iau jucarii de nici un fel ca pe astea pe care oricum le neglijeaza!
Nasoala vreme afara...maine daca e asa mergem pe la Mall la jucarii..

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA ba Diana se joaca cu toate alea - la baie cu ratustele,caracatita,pestele,broscutza si broasca tzestoasa ,in rest cu ce vine la rand.
Doar ca e tare colerica mai ales de cand cu maseaua - pe langa cei 8 dinti,aveam si o masea iesita! Si ceva gingii umflate pe acolo.Ziceam ca e colerica,dar nu plange atat cand se lovesta,ca atunci cand nu i se face pe plac,sau nu ii iese vreo manevra.Plange cum ziceti voi "de oftica".
ANOOO fac cu nerviii.Io te vad!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio NU am nicio veste!!!!!!! Dacia nu ai facut- deja, spune-i Luizei ca daca primeste vreun semn de la Tudor sa ne zica si noua. Te roooog!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monica si noi tot 8 dinti, dar nicio masea inca..in schimb prin gura e parca plina de nuci...si cu fite, trece de la ris la plins in citeva secunde si eu trec si io prin toate starile...fericire...deprimare!
Na ca acum a vrut sa se urce in fotoliu si a cazut, desigur, cu capul de jucarii macar!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit a adormit-o Ghitza,asa ca acum pot face linistita oleak de conta
Sper ca imi tineti de urat,ca mai bag nasu
DENISOOOOO gata,te regasisi? Hai odata si mai zi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRE!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALEXANDRE SI MULT NOROC IN VIATA
gagici eu fac o stiuca la cuptor si al meu sot a chemat matusa cu unchiu cei care tin loc de nasi adica i au taiat turta biancai =super oameni la masa ....ce o iesi habar n am ca am luat reteta dupa net ..cert e ca e cu de fapt vin ...va zic maine daca le a placut

stefan n are tb cu jucariile lui dulapurile ii plac pe care incontinuu le deschide , nici in tricicleta pe care i am luat o nu i prea incantat asta e ..
fontanela mai e nitel si gata asa a zis dr oricum s a inchis mult mai repede ca la bianca
BIANCA e la regim ca o durea burtica ssi i am facut o echo si cica e ficatul cam incarcat ....pai de o saptamana numai mc donald si pizza cred si eu ...ca nici sora mea nu i normala sa i dea in fiecare zii
sunt trista ca a plecat sora mea la ea acasa dar fericita ca cica vrea sa faca un bebe doamne ajuta
va pup si citesc ce scrieti

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

In primul rand imi parea rau ca am uitat ieri de cei doi copilasi care si-au sarbatorit ziua! Mi-am iesit din mana cu urarile de cand nu am mai scris pe aici! La multi ani si tot ce va doriti, sa fiti fericiti si iubiti!
March, cu luatul in brate nu stiu cu ce sfat sa te ajut ca eu cred ca stau cel mai mult cu copilul in brate! De mic am procedat asa si acum nu am cum sa il dezvat!
Moni, asa e, e Lasata Secului, si se merge la nasi. Noi nu tinem acest ritual, ne-au cununat matusa si unchiul lui Gabi ca nu am gasit mai tineri, nu prea se inghesuie lumea, ca e cheltuiala. Si avem o relatie ok, fara obligatii.
Gio, misto tare faza cu lasatul Secolului
Ana, cum e in primul week-end dupa ce ai inceput serviciul? Cred ca savurezi mult mai mult timpul petrecut cu Tibi.

Mergi la inceput