Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
BUna dimineatza! E un soare aici,super!
Si eu am vazut pozele cu Selin et comp. (eu am boala pe surioara ei ) Pacat ca asa de rar poate pune Mira poze!
Am mai vazut filme si poze cu Iarina,Emma,Mario,Tibi,Mateas,Angelo ... n-am gasit nimci la Mirela cred ca are cont nou si nu-l stiu.
Mai am en gros inca de vizionat,dar sa vedem cum apuc.
SILVI ma bucur ca te-ai intors,stiam eu
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Gata le-am vazut si pe OANA/ROXANA gemenele si pe Anastasia cea dulce si nu mai stiu ce noutati am ratat,mai anuntati p-aci ca nu stiu unde sa caut
Mersi de aprecierile cu Diana - stie ea mult mai multe,dar nu prea o pot filma in doar 2 minute si cred ca ar trebui sa am o lista in fatza,ca nu-mi amintesc ce sa o intreb Cum zicea Denisa,uitai urechile de exemplu
Lasa ca poate o prind odata la cutiile cu animale de plus atunci sa o vedeti Numai ca ar fi indicat sa fie cineva in vizita,ca sa aiba chef sa "le prezinte" ca mie s-a cam saturat sa mi le tot aduca . Poate pana la urma imi da cu ele in cap,cum a facut Diana de Ingrid cu ma-sa cand era mica
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Giova spune:
Neatza!!!
Vlad Nicolae!!!!!
Doamne ce noapte am avut: s-a trezit marco tot la cate-o ora urland de durere . In 3 parti are gingia umflata, of dragul meu, nici laptic nu a vrut, nici aseara nici in dim. asta.
Sa vedem cat ne tine asa,. sper ca nu mult, ca sunt varza.
Nici nu am mai coborat la soacra cand l-am vazut cum urla, si am dormit cu el la maica-mea.
L-am facut cu Calgel degeaba, i-am dat Nurofen degeaba.
Sincer nu stiu cum vom rezista in conditiile astea.
Ii voi da din nou Chamomilla sa vedem, dar prea mari sperante nu-mi fac.
Cata please, datele pe Pm, mi-e mai usor sa le iau de acolo, decat sa le caut maine prin pag. vechi.
o duminica placuta va doresc, merg sa beau si eu prafurile mele, ca mor de foame.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Gio, si la noi asa e de ceva vreme noaptea. Se foieste in ot patul, plange, nu vrea nimic. calgelul e apa de ploaie in cazul nostru, la fel glicerina cu anestezina si dentinox-ul. Avea gingiile inflamate rau la masele si rosii, acum au dat inapoi, dar dureri tot are si nici urma de vreo masea. Cu dintii fost calm. Incearca sa te odihnesti.
anasebe spune:
Am vorbit cu Tudor!
Adica nu eu, ci Alex, ca m-am gandit ca o fi mai bine asa.
A ramas ca mai vorbesc ei doi la telefon sa se vada pe miercuri seara.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
Mai si daca tot am laudat-o filmografic ,sa stiti ca progreseaza pe zi ce trece.De exemplu deja asocizaza bine cuvintele pe care le stie cu faptele ... adica nu numai ca ne zice noua mama si tata .
De exemplu ieri mi-a facut o faza,ca era maraita si tot se agatza de mine ,se intindea spre birou si la un moment dat tragea de cana mea de cafea de pe birou.Si m-am enervat si am strigat la ea "da'ce naiba mai vrei?" Si a strigat si ea la mine " PA-PA! " Pai da,ca ea stia ca am rezerve pe birou (mai ales cioco) Asa ca am mers fuga la bucatarie si a papat ca sparta
Cand face caca se trage de pantaloni demonstrativ ,se maraie si daca o intreb, "ai facut caca?" imi tot repeta raspicat "CA-CA CA-CA" .
Si zilele trecute a facut la olitza si caca si pishu - cu mami evident,ca noi ... Nu stiu cum de a avut rabdare sa stea pe olitza.Poate cand o pusesem eu nu-i venea,de aia n-a stat.
Si cand o schimb,fuge,se da jos in gol si o tuleste.Dar am gasit metoda sa o aduc inapoi O rog sa imi aduca pampersul,se duce,mi-l aduce si asa o prind urgent
Stiu ca mai voiam sa zic ceva dar am uitat
anasebe spune:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121923&cdate=20070218&ctime=111630
ma rog, la mine in filmulete gasiti poze cu cartea, hartia de ambalat si felicitarea
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
miraklucker spune:
Cata, eu le-am vizionat deja ale tale..
Ingrid nu stiu de unde are ochii , de fapt de unde ii au toti?!! toata lumea ne intreba, ....da a ta de unde-i are asa frumosi si albastri?
noi pelcam pe munte, asteptam sa se trezeasca Selin si mergem.....poate gasim macar acolo ceva zapada ca aici a venit primavara.....acum e ceata.
O duminica palcuta la toata lumea!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Alina sper sa nu dea inapoi si sa-i si iasa ceva.
Anasebe super fain . Ai primit banii mei?
Marco a papat 3 danonino si acum ii da tata paine cu pateu. si mananca . Macar atat, daca tot nu vrea laptic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra