Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070217&ctime=234234
Un filmuletz cu ce stie Diana la miezul noptii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Abia acum am reusit sa-l culc, asa ca am ami intrat putin pe net.
Filmulete voi vedea in Tm, caci nu am sonor aici sanu-l trezesc pe Marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de pana acum!!!

Intr-un final am reusit sa pun niste poze de la ziua dulcineei. nu sunt multe, nu a interesat-o tortul vroia sa-si bage degetul in lumanare, si cum nu am lasat-o s-a inervat si n-a mai vrut sa stea sa-i facem poze.
In rest suntem bine, parca incepe sa-si dea drumul la gura....nu ca ai intelege-o ce zice dar zice mai multe , suntem inca numai cu jumatate de dintisor. E tot dupa fundul lui ai mari, cand e cu ei e fericita altfel se plictiseste si sta tot agatate de noi.

, noapte buna! .... vise placute si maine sa va treziti cu sentimente mai bune!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira superba e Selin. Poza cu 2 fete cucuiete e bestiala .
Ai niste copii superbi. sa va traiasca.

Ma duc la povesti pana imi vine sotul, caci nu poate sa doarma sora-mea de galagia tastelor .

noapte buna la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

La multi ani, Alexandre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

E al 3-lea mesaj pe care-l trimit..daca nici asta nu pleaca ma impusc..
Cosmi ai grija cu ficatelul Biancai...eu am avut hepatita A in clasa a X-a, ce-i drept, din tabara cind ne-au dat carne de oaie, cine stie cum pregatita!
Ana S si Astery cum e cu bona? Cum ati gasit-o? Cit o platiti, pe cite ore? Ce face de banii astia, si gateste? Sunteti multumite de ea? Va zic ca eu am avut 3 sapt. bona in sept. anult trecut..4 mil, 4 ore..ii gatea, dar statea numai in bucatarie...imi tot cocea la vinete ca am si acum congelatorul plin de ele...o forta sa manince pina incepea sa plinga....eu o imbracam pe Bia si o schimbam, ii dadeam medicamentele (adica vigantol, calciu, fier)...imi spunea tot timpul ca mi-ar mai trebui aia si aia in bucatarie, nu stringea dupa ea, arunca cit colo babeticile murdare...in final am cedat si i-am dat cu flit...m-am eliberat dupa aia..a...si imi spusese franc ca daca ma intorc la job vrea 10 mil pe 10 ore....desigur ca minca la mine de prinz si dimineata, facea stacane de cafele si fuma pe balcon, timp in care eu stateam cu Bia..nu mai vreau sa imi aduca aminte ca mi se urca singele la cap!
Maraki apropo de vecinii mei...abia astept sa se mute..o zi..o zi...deja m-am saturat!
Maraki si Mirela o sa mearga curind si Angelos si Dani..si ce bucurie..sa stai tot timpul cu frica ca pica peste tot..Bia merge asa de descentrata incaltata ca acum zic ca face poc..la fiecare pas...
Silvi si Ingrid vad ca si voi sunteti la capitolul cazaturi...eu zic asa...sa nu se loveasca la cap si sa nu pateasca ceva la ochisori, nasuc, D-ne fereste!
Sper sa trimit macar mesajul asta!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Asa La multi ani Vlad Nicolae!
Giova si eu back pe lista..Bia 3200, 49 cm si apgar 10...iubitelul Ayan...apropo de Marco..bai ce repede ii creste blondiul par...pai Bia si acum abia are 2 fire si i le dau vilvoi...are parul finnnnnnnnnnnnn!
Mira acum ma uit la poze..
Fetele eu am multttt de recuperat la vizionat filme si poze...revin ca urla!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

LA MULTI ANI VLAD NICOLAE!
O luam de la capat? Ok!
Eu tot ce am zis a fost ca sunteti rele, nu m-am exprimat "TOATE sunteti rele", ma refeream la cele care ma gandeam eu ca se vor simti ca au zis atatea porcarii despre mine. Sincer, la cate s-au zis chipurile, ca nu aveam de unde sa stiu ca sunt minciuni, cred m-am comportat foarte frumos, si cum zicea si Moni, am fost si maimutarita back. Deci eu zic ca suntem chit. Pe Bianca spre exemplu nici nu o cunosc, deci nici nu se punea problema sa ma refer la ea. Deci daca e sa o luam cu mandria, m-as supara si eu ca am vorbit frumos cu greu avand in vedere situatia care era si am fost luata la misto. Dar eu va lucrurile asa: cineva si-a atins scopul si si-l atinge in continuare daca nu terminam cu kk asta de cearta. Haideti sa ne vedem de discutiile cu copii, vreti?
Monica, suntem in aceeesi oala. si Ayan doarme foarteeeeeeee putin si cu plansete mari si-n culcare si-m sculare. Azi mergeti la nasi, nu? have fun!
Irina, a dormit Mario 3 ore jumate???????????????? Distractie placuta azi la botez!
Ingrid, merci, si eu ma uit la Dienita, e f finutza si frumoasa! In nici un caz nu il fortez, doar ca e f grea perioada asta cu 4 labe si cu bratele mai ales dar cand imi trage un zambet sau un ma-ma si imi trece toata oboseala.
Silvi, ma bucur ca ai hotarat sa te intorci!
Irinutza, nu reusesc sa-l momesc nicicum, daca vrea in brate asta trebuie sa fac! L-am rasfatat si eu, recunosc, n-am putut deloc sa il las sa plange, cum scancea, cum in brate.
Gio, ok, datele pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am pus cateva poze pe fuga, trebuie sa-i dau de mancare si medicamentele.
Mira, e frumoasa foc Selin, de unde naiba are ochii aia? Si tortul e super..
Moni, e o scumpete Diana, mi-a placut filmuletul de aseara.., cum le stie ea pe toate..
Mie imi place ca ei au "creierul alb", ma rog, e o figura de stil si se imprima pe el cu o vitezaaaa...
Ma duc la ea, revin cand pot...poate deseara, poate cand doarme.
Ingrid S si Diana
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Pe bona am gasit-o printr-o colega de serviciu. Sta la 3 blocuri de mine, ii cunosc pe copiii ei, am copilarit impreuna. Ii dau 5 mil pentru 8 ore si juma. Nu trebuie sa-i gateasca lui Tibi, asta a fost alegerea mea, de fapt nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa aiba grija de el. mancare nu ii dau pentru ca ea il mai ia pe Tibi si la ea acasa, unde poate manca in voie.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput