Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 12
irinadum spune:
Nimic ca m-au asigurat prietenele ca si maine e deschis deci maine pana la 11.30 tre sa fug. Ca azi intentionam sa il iau si pe Mario ca sa il scot afara un pic dar a adormit la 15 si s-a trezit la 18.30 si unde era sa mai merg
anasebe spune:
Irina Poate ar trebui sa mergi la magazinul cunostintei noastre, ca am inteles ca pe langa haine vand gogosi bune acolo!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
Mai ai vostri dorm? Ca Diana nu vrea nicicum si dupa plans en gros,acu se plimba in body cu o punga in mana ,o agita si striga "p-la p-la p-la "
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinadum spune:
Biensure ca doarme....si ce vrea sa insemne ca striga Dia.
Ana duminica e inchis la pravalie presupun.
Ma bag la un film ( eu si Ghita) asa ca va spun noapte buna
.
Giova spune:
vad ca iar e naspa pe aici.
Sper sa ne revenim curand.
Eu am urat LMA celor 3 sarbatoriti de ieri.
Astery sa purtasti sanatosi hainutele.
Silvi sper ca nu e nimic grav. eu am mai patit cu marco ca a alunecat in propriul lui pipi. Curgea apa la dus si el a facut pipi pe gresie pe urma tusti...bine ca nu s-a lovit.
Alina te rog sa-mi dai datele pe PM, si va voi trece pe lista, daca nu a facut-o deja altcineva,. doar luni cand sunt in Tm.
Noi ne-am sarbatorit azi, in sensul ca...pe cand sa sufle in tort, mi-a adormit, l-am trezit dupa o ora si mi-a facut circ, a si de abia am facut ceva poze. Dupa ce au plecat copiii si-a revenit si el, dar ce pacat....
Am primit bani, o a 2-a bratara de aur, de la iubita lui, si haine frumoase de tot .
Cam atat despre noi. ma , ca am citit mai in diagonala, dar ati scris mult si nu am avut timp liber.
Clau a iesit, eu cu marco suntem la mama, cred ca aici va ramane in seara asta.
va si o noapte buna va doresc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinatunza spune:
Moni, poate o doare iar gingia de la vreo maseluta ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Da' o doare De aia a devastat sertarul cu ciorapi si zburda pe aci si canta
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
szaboali spune:
Iarina mea doarme de pe la 21 ca a fost rupta de oboseala ,azi nu a dormit decat 2 ore in doua reprize si alea pana in ora 13 ca dupa aia a fost balamuc pe aici.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
szaboali spune:
Fetele ,multumim de comentariile din drop eu plec la ca sunt gata ca bateria...
O noapte buna si linistita sa aveti.
la mamici si spiridusi.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
monica70 spune:
Maaai ... Diana se chinuie sa puna un ciorap de-al ei pe laboacele lu' husband Si ce mai gafaie!!!