Mamici din Tg-Mures
Raspunsuri - Pagina 13
ladymina77 spune:
Iata-ma din noi langa voi,multumesc pt primire,Bianca,Criss,Kover,ce bine e sa iti dea cineva niste sfaturi mai ales cand esti nou in oras.
M-as bucura sa fie un medic pediatru aici aproape,din cate stiu eu Viitorului e pe undeva pe langa noi ,inca nu stiu exact dar il intreb pe sotul si cred merg sa-l inscriu pe Bogdan la d-na Ciuchina.Poli II e cam departe de noi si momentan nu avem masina ,asa ca mi-ar fi peste mana sa merg pana acolo mai ales daca incepe sa creasta si burticoasa.Oricum multumesc Criss.Despre ginecologi am mai intrebat in stanga si-n dreapta i-am si vazut pe o parte in noiembrie cat am stat o zi la et 9.Despre Capalna pot spune ca mi-a parut un om tare de treaba,adica sufletist,cand am pierdut sarcina ,eram la el in cabinet si normal ca m-a bufnit plansul,m-a prins de mana si numai ca nu lacrima si el.Sper sa fie si pe plan profesional tot asa bun (erau multe femei la el la cabinet,venite chiar si din Medias cu n probleme si imi ziceau si ele ca numai cu ajutorul lui sunt in viata multe dintre ele).Acu mai e chestia cu plecatul din tara ,sper sa am noroc sa fie acasa prin noiembrie cand va fi momentul,daca nu e ,vedem noi ce facem,de nascut tot nasc,cu el sau fara el:)).
Kover,Bogdan inca nu realizeaza,e f mica sarcina ,imi zice doar ca el vrea un baiat,eu dimpotriva fetita:).Cat despre treaba cu temele de casa ,habar n-am cum e sa le faci acasa,e la Tudor Vladimirescu la clasa step-by-step,acolo mananca,fac toate lectiile,in rest mai facem o dictare din cand in cand si citim cate o poveste.Asa pot merge si eu linistita la munca,stiu ca mananca,face ce trebuie cu privire la scoala.Celor care aveti copilasi de scoala,eu una sincer va recomand prg step,eu sunt super incantata de el.Cam atat pt azi,fug sa fac ceva de mancare si apoi la somn ,ca as dormi ca un urs toata ziua de ceva vreme incoace.O seara buna!
Oana si mie imi place mult de el,mi-i se pare un om tare cald si cumsecade.
Bianca ,am vazut si eu pozele cu voi si filmuletele,super si baietelul e o dulceata mai ales in hainitele alea rosii:)
4+
mina
OanaRusu spune:
Cosmina, e
atitudinea
normal ca o sa nasti cu sau fara dansul - da' eu am nascut cu un rezident si a fost f bine, m-a "predat" dr.Capalna (pleca in ziua respectiva din tara) - adica atunci cand m-a internat a venit cu dr.Turos la mine, mi-a vorbit putin despre el, lui un pic despre mine - insa in sala la nastere era evident ca se cunostea istoricul medical f bine - am avut ceva pb de sanatate ceva ani in urma.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
OanaRusu spune:
Diana, nu sunt de felul meu din Tg Mures - si
pt varsta apreciata - in 96 deja terminasem si facultatea
Da' azi asa obosita am fost ca toti anii - plus ceva in plus - mi i-am aratat... Da' estimarea ta mi-a facut o bucurie mare 
Da' lasa ca dam noi de coada la pb asta - ca am umblat mult prin Tg Mures cu jobul anterior - implementam ceva ERP - conta, gestiune, salarii etc.
Oana Rusu - mamica de
la 7 luni
kover spune:
Diana,
bine ai venit.eu pe Robert l-am inscris la caminul cel mai apropiat de noi(din septembrie va merge),dar am auzit de la alte mamici de gradinita cu program prelungit de pe Mihai Viteazul,cica e suuuper!!!uf!ce miriit e Kristian!a primit azi vaccin.
OanaRusu spune:
Am ajuns si noi, adica eu cu sotzul meu, la weekend duminca - sa ne intalnim cu prietenii! 
Parca as fi calatorit in timp - adica am impresia ca au trecut cativa ani de la ultima "deplasare" de genul asta... ce repede trece timpul..
Oana Rusu - mamica de
la 7 luni
kover spune:
Buna dimineata!adunareaaaa!
.stam rau la capitolul prezenta. noi am avut o noapte si mai alba:Kristian(baietelul cel cuminte al meu) a dormit foarte rau,avem inca putina temperatura,dar pina la un an nu mai avem vaccin.eu tot vreau sa va intreb daca nu stiti cit costa o curatenie intr-un apartament cu 2 camere;ca soacra-mea ma suna in careva zi si bla,bla,bla,imi spune la un moment dat ca vrea sa ma "cadoriseasca" cu asa ceva si ca accept?ca cica macar atit sa ma ajute.si m-am gindit eu (ce-i drept nu prea mult)ca daca n-o fi scump accept.
Camelia spune:
Buna dimineata!
Eu am trimis-o azi pe fiica-mea la gradi cu martisor in piept.Si cum pe aici nu se poarta, am dascalit-o bine sa poata explica ce e, in caz ca o intreaba cineva.
Chiar sunt curioasa daca observa careva...
Gradinita de pe Mihai Viteazul e particulara sau de stat? Stiu ca era una de stat candva dar am inteles ca e si una particulara.O fi una si aceeasi? 
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, am lipsit o zi, dar vad ca nu ati scris tare mult![]()
ieri la noi a fost sarbatoare locala, si nu am venit la job, asa ca nu am avut acces la net

am fost la cumparaturi in ike, mai am putin si am mobilata toata casa.Abia astept sa ne mutam , ca simt ca mor cu atata stres

va doresc o zi frumoasa tuturor
OanaRusu spune:
He-he, si noi tot cu mobila... ieri... mai avem de primit un raft si gata, am terminat!
Oana Rusu - mamica de
la 7 luni
olim spune:
adevarul ca eu m-am plictisit sa tot cumpar mobila, ca de doua luni tot asta fac, si parca nu se mai termina.Am luat si pentru apartamentul de la cluj si am trimis-o aproape toata acasa, ne-a mai ramas doar gresia, faianta, obiecte sanitare si eloctonicele, asta e
, e greu acum, dar frumoas cand e totul gata.
va pup pe toate
O PRIMAVARA FERICITA TUTUROR!