comprese cu cloramina. se poate?

comprese cu cloramina. se poate? | Autor: vbartan

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 6 luni are un nodul la sanul stang. Medicul chirurg mi-a recomandat sa-i pun comprese cu cloramina. Pana acum am folosit rivanol. Problema este ca nu stiu cum sa stabilesc concentratia. Si, de asemenea nu sunt foarte sigura de efectele care le are asupra fetitei. Poate ma ajutati voi daca ati mai folosit asa ceva. Multumesc

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Chiar nu stie nimeni? ...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

A fost operata de nodul ?
tatal meu a fost operat la picior si i-a dat tot cloramina,dar sa se sterga.Asta e un dezinfectant.Nu stiu pt ce este necesar fetitei daca nu este operat.
O pastila la 50ml apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Parea mea este ca i se va arde pielea de la cloramina, daca lasi substanta prea mult in contact.
Ar trebui sa ceri parea si altui medic.
Respectivul chirurg, este pediatru?

Mergi la inceput

Multumesc.
Nu, nu a fost operata. Este un nodul datorat, zice medicul, crizei genitale si ar trebui sa se retraga singur.
Asa ma gandeam si eu, ca doar aplicat local, adica sters, nu compreasa ca am citit ca irita pielea si pe prospect nici nu se specifica ca poate fi folosit pt dezinfectarea pielii.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Da, este chirurg pediatru. Oricum exista si posibilitatea sa fi inteles eu gresit, de asta am cerut lamuriri de la voi. Inca nu i-am pus de frica sa nu pateasca ceva. Am continuat pana acum cu rivanol. Probabil ca vineri mergem din nou la un control ca vad ca nu se retrage.
Oricum multumesc mult

Poze cu noi

Mergi la inceput