Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina bafta maine.
violetasi eu tot de la mama luam pana acum si ea cumpara pachetele de mucenici si doar ii fierbea
andre-eain ardeal si baietii paorta martishor, mai precis se pune snuruletul la mana si cand se termina cele 8 zile de purtat martishor se scoate snurul de la mana si se agata de crengutza unui pom care rodeste(fructifer) si daca pomuhsorul o sa aibe flori si fructe multe asa o sa fie si anul persoanei respective...plin de realizari

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, dar i-ai pus lui Alex in piept?

Mie mi se pare nu stiu cum. De ce sa nu poarte si baietii? Cat sunt mici. Sa simta si ei bucuria venirii primaverii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

andre-ea sigur ca poti sa-i pui doar nu faci rau nimanuipai normal ca alex o sa vrea si el sa-si puna si in piept...iti dai seamasi cum sa nu-l las...daca e placerea lui si o sa vrea...
Dorylasa ca tu ma "ajuti" cu alte retete

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,nu am zis yo nimic de mucenici...dar ma gandeam...sa inteleg ca imi anticipezi gandurile?!
fa si tu cum scrie la reteta,dar sa iasa consistenti...
asa se fac,apa,faina,sare....
se fac covrigei se usuca putin in cuptor si gata!
restul cred ca-l stii...daca nu ma ofer voluntara....sa scriu,nu sa fac.....
ca la mine chestia cu migalitul e la miniumum-minimorum!!!
desi sunt in zodia fecioarei...nu se aplica chestia cu rabdarea...o fi ceva de ascendent,ca acolo sunt scorpioanca!

cand sunt mucenicii????

va pe toate de la a la z...a si bafta Cristinica...de data asta sa fie cu

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

se vede ca citesc pe diagonala, ce scrisese dory am zis ca ai scris tu
pe 9 martie si dupa sitlul vechi pe 21 martie...eu fac de ambele dati ca astept "sarbatoarea" 1 an de zile
fac si de-astia cu zeama(muntenesti) si din cei moldovenesti(din coca de cozonac cu miere si nuca)
cel mai simplu e sa cumperi mucenici de la magazin(optuletzele alea mici ca sa nu te mai chinuiesti sa faci) dar eu vreau sa le fac

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetele, Va dorec un inceput de primavata calduros .
Scriu repede repejor , ca am de terminat manactea Alexei care este pe foc si o astept pe mama sa vina sa stea cu pitica caci trebuie sa ajung la pasapoarte.Sper sa mai am timp azi sa va mai scriu, daca nu, duminica sau poate chiar luni mai postez, la noapte plecam din tara si.... asa imi justific lipsa pe aici .
Pupici la toate fetele.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor in prima zi de primavara,
va dorim o primavara frumoasa si un brat dept fiecare
va pupam pe toate si va dorim o zi buna

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

dory,drum bun...si sa va distrati...sper ca acesta e scopul calatoriei!
o primavara frumoasa,linistita,plina de bucurii.....
de la mine martisoare pt toate

Mergi la inceput

buna fetele, va pup si eu pe toate, sa aveti o primavara frumoasa,sa va dea Dumenzeu multa sanatate si tot ce va doriti
cate osi unpentru mamici si bebici
noi suntem pe-aici, serbam 1 martie la un gratarel, osi am facut un tortuletz cu cioco

monica

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor,

hai sa va povestesc si voua ce cadou am primit de la fiul meu!!!
ca meritam,nu?
am primit un martisor fain sub forma de inimiara ,ca o gentuta,pe care era lipita o alta inimioara decupata din ceva cu floricele si in gentuta asta(din carton colorat) era o felicitare pe care mai erau lipite vreo doua actipilduri,un martisor si o foicica in care ar fi trebuir sa scrie "mami,mama"....lui nu-i iesise dar s-a dat silinta....
au muncit copii cred ca toata saptamana sa faca aceste cadouri....
de asta nici n-a vrut sa ramana acasa ieri,ca avea treaba sa-mi dea cadoul,basca ca m-a pus sa cumpar martisoare pt fetele lui....

asa si cand a venit acasa a inceput sa desfaca cadoul(initial nu mai stia unde l-a pus,prin care clasa l-a lasat,noroc ca i-a zis una din doamne ca au mai fost si in calsa cea mica si poate e acolo...si acolo era!!),deci a inceput descompunerea....
martisorul care era o scoica parca i-ar fi placut lui,ca nu e de la marea asta e de la o alta mare...apoi actipildurile si le-a lipit pe mana cu "picatura"...din ala de lipeste si nu se mai scoate decat cu tot cu piele....nu stiu ce snur nu i-a placut ca e prea legat...pana m-am suparat si am zis ca e cadoul meu si daca mi-l distruge mai bine sa nu-mi mai faca alta data....

asa ca pana la urma am mai ramas cu ceva...cu hartia pe care ar fi trebuit sa scrie mami si cu gentuta de cartom pe care scrie ca e de la Mihnea....

va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput