Copilul meu, grav bolnav
Raspunsuri - Pagina 29
Crinutz spune:
Nu e asa ca te bucuri ca il visezi? Eu ma bucur de fiecare data cand o visez pe mama ca asa o mai revad si eu. Uite ca nu am visat-o de ceva vreme si parca ma simt rau. Si stii ce e ciudat ca de fiecare data o visez sanatoasa, asa cum era inainte de boala, o visez bucuroasa, cu zambetul pe buze, doar de vreo 2 ori am visat-o ca era bolnava dar tot bine arata. Asa ca eu cred ca ei sunt bine acolo unde sunt. Si nu avem pt ce sa te iertam...povesteste-ne nu se supara nimeni.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
ingres spune:
Doamne Crinutz, ma bucur enorm, m-am trezit la 4.30 azi dimineata sa pregatesc niste pachetele pentru el si pentru mama si l-am si sunat pe sotul meu care e la tara,sa ii spun ca l-am visat pe Mihai, saracu' speriat nu stia ce s-a intamplat de il sun la ora aia matinala...deci, iti dai seama cat de mult ma bucur...
hcclara spune:
draga ingres, ma bucur ca l-ai visat pe mihai si ai vazut ca e fericit...
al tau vis cred ca vine de la d-zeu, i-ai cerut sa vezi daca mihai e fericit si ti-a indeplinit dorinta...
sa ne mai povestesti ca te ascultam...
claudia
Tzuni spune:
E normal sa-l visezi! Visele vin....din sufletul si mintea ta, pentru ca-l porti pe Mihai mereu cu tine! Dar ce ma bucur ca sunt vise frumoase! Astea ar trebui sa te mai linisteasca! Mihai sigur e bine acolo unde e!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ingres spune:
Va multumesc, ca de fiecare data sunteti prezente la "datorie"...
imi sunteti foarte dragi, si tare mult mi-ar placea... de ne-am cunoaste vreodata...
Tzuni spune:
Cine stie, Ingres, poate vine si ziua aia...
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carmenp spune:
ingres, e prima data cind iti citesc postarea si`n locul lacrimilor am un zimbet, trist, ce-i drept...
cu riscu` de a fi off topic, am sa va povestesc ceva: in urma cu citeva luni, o vecina a visat-o pe bunica-mea, dumnezeu s-o ierte, care-i zicea sa se duca la maica-mea si sa-i zica sa-i dea papucii aia care i-a luat. vecina a stat pe ginduri si`n cele din urma s-a hotarit sa-i zica. la inceput maica-mea a ris, zicind ca e doar un vis da` dupa citeva zile si-a amintit ca`n vreme ce bunica-mea era mobilizata la pat, cind a plecat de la ea s-a incaltat cu papucii ei si a doua zi i-a dat de pomana... asa ca, pentru cine crede in ele, visele nu sunt doar vise...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
ingres spune:
Tzuni, m-as bucura tare mult, dar tu locuiesti chiar in Africa?
Carmen, pentru mine visele nu sunt doar vise...doar cu aceasta speranta pot trai, ca Mihai, e bine acolo unde este si eu voi astepta mereu un mesaj de la el...
Aseara fetita mea, Roxana, vazandu-ma ca plang, mi-a zis: "eu nu inteleg de ce plangi! Mihai e aici langa tine...uite, te pupa pe obraz, oare cum de nu-l vezi???"
Poate va vine greu sa credeti, dar in asa stare ma aflu, ca am crezut-o pe Roxana, si am avut o tresarire in suflet...
Atat de fericita m-a facut acest copil...va rog sa ma credeti, toata lumea il iubea, de cand era el mic, a fost un copil minunat, asa cum va doresc tuturor sa aveti parte.
Cand ploua, Mihai facea o ora de la scoala pana acasa, chiar daca scoala era la 10 minute...mergea atat de incet, ca nu cumva sa isi pateze costumul de uniforma...
steauademare spune:
Hristos s-a inaltat fetelor!
Ingres, eu cred ca faptul ca ti-ai visat puiul fericit tocmai in noaptea de inaltare spune totul. Iar in celalat vis in care mama ta il cara in spate urcand dealul...cred ca mama ta l-a intampinat si l-a ajutat sa treaca "vamile vazduhului", de aceea acum sufletelul lui este fericit. Tot din cauza ca era in acest tranzit nu ti s-a permis sa vorbesti cu el in vis. Din ce-a citit in cartile bisericesti, vamile dureaza 40 de zile, insa pentru Mihai, suflet curat de copil, cred ca intervalul de timp a fost mai mic.
andreeaben spune:
Noi toate ne-am indragostit de Mihai,sigur era un baietel minunat!D-zeu a vrut ca el sa nu mai sufere,eu asa cred,de asta l-a chemat.daca il visezi e pt ca legatura dintre voi exista si va ramane mereu la fel de puternica.
fii tare si fetita ta bine ti-a zis ca Mihaitza e langa voi acolo.Asa va fi mereu.
te pup si ai grija mare de tine
andreea