ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Zenobia, multumesc din suflet, mare bine mi-ai facut! Asa e, nu avem voie secara, m-am incurcat eu in traducerile atator cereale
Fetele, NU GRAU SI NU SECARA! Offff...si ce sperante imi puneam in painea Wasa...Asta e, fuse si se duse ...
Stiu ca nici carne nu e voie, dar eu am ales sa risc (cat se poate de rar!) cu piept de pui...mai mult din motive psihologice...Daca vreti sa tineti strict dieta, nu faceti ca mine
Zenobia, ce fulgi de porumb folosesti? Eu am gasit doar cu zahar...Daca ai o alta varianta, vreau si eu, please!
Si chiar mi-ar fi de mare ajutor daca ai posta o reteta, doua, cand ai timp si dispozitie, desigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boss_felicia spune:

LUCIALU mersi ptr.incurajari te ,iti doresc succes si sa-ti implinesti dorintele..Sper sa ma descurc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Adelamaria, eu am mancat un timp si de-aia cu zahar (Fortza), pentru ca nu gaseam altceva si m-am gandit ca n-or avea chiar asa de mult, dar am gasit apoi la Kaufland fulgi care contin numai porumb; sunt intr-o punga mov si se numesc La Grande Famiglia. Sunt fff buni.

O sa postez 2 retete pe care le-am facut in ultima vreme.

1. Fac o salata pe care o iau la serviciu si care contine: salata verde tocata destul de mic, porumb, masline, rosii, ardei si patrunjel. Peste toate pun putina sare si ulei de masline. Este foarte gustoasa.

2. Iei o tava mai adanca, pui ulei pe fund cat sa o acopere si pui cartofi - 1 kg- (taiati cubulete), ceapa taiata pestisori (2-3 cepe mari)(sau ceapa verde), 1 ardei taiat fideluta, 1 gogosar, brocoli (rupt buchetele), masline rondele (2 pumni). Apoi scoti continutul unei conserve cu rosii in sos de rosii si il amesteci cu 500 de g apa, vegeta (cea de la Knorr nu este nociva, stiu din sursa sigura) si maghiran. Sosul trebuie sa fie un pic mai saratel pentru ca este o cantitate mare de legume. Totul se toarna peste legume, se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru o ora. Iese extraordinar de buna.

Deci, pofta buna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Zeno, s-a notat, multumesc! O sa le incerc si eu, sigur! Si...tin pumnii stransi tare, ca am aflat de la un alt subiect ca esti in perioada de "teste" Bafta multa, ca vrem sa te trecem si pe listuta noastra, da?
Lucia, tu m-ai ucis cu meniul tau! Am ras singura ca disperata, dupa ce initial am crezut ca e pe bune si ma gandeam: "de unde s-or putea cumpara toti mugurii astia????!!!!"

Kim, eu am votat! Fetele, vedeti ca e pe pagina principala a DC un concurs "2006 in imagini". Acolo puteti vota, la pag 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zeno multumim de retete!Mintilor mele le-ai adus liniste si pace.Eu gatesc cu Knorrrr, la noi in zona se foloseste multa vegeta(deh, sarbii ne-o invatat cu ea).Ma gandeam eu ca doar nu-s nebuni sa enumere atatea vitamine si sa fie rea!
Boss_felicia o sa fie bine.Mai mergi si pe la naturiste si vezi si tu poate gasesti ceva care sa iti scurteze asteptarea!
Si acum flash news: au aparut urzicile, papadiile,stevia,loboda s.a. asemenea bunaciuni pe margini de drumuri si pe centurile marilor orase isi prezinta nurii si asteapta sa fie culese.Unde mai puneti ca pe langa deliciul gastropapilosalivar( de m-ar vedea senatorul DOAR O VORBA..ca am nascut..un cuvant-blasfemie ar striga)- unde eram?-ah pe langa supercalifragi si ce am mai scris, putem sa facem miscare adulmecand aerul eliberat de tevile de esapament fara euro al masinilor(curat mursr!) cu ochii bine infipti in partea carosabila sa nu pupam vreo masina
Gata.Mi-am terminat onomatopeele pe ziua de azicum zic eu sau elucubratii cum zice Zavoranca

KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

dragele mele,
nu stiu daca ma mai tineti minte,eu sunt tipa cu durerile insuportabile si chistul de 8 cm resorbit.Sa va spun care e povestea, in 30 ianuarie am avut niste dureri insupotabile de am plecat de la servici la urgenta la spital,a venit medicul meu si cam dadea din umerii ca nu stia ce am,la ecograf se vedea in abdomenul meu un lichid ciudat.Imi spune ca trebuie sa ma deschida sa vada ce e acolo si ca daca nu sunt de acord cu operatia s-ar putea sa mor.eu eram sceptica cu privire la drii din oradea si nu vroiam sa am o ditamai operatia inestetica toata viata.sotul meu vazandu-ma asa disperata si stiind ca nu vreau sa ma operez la oradea,a sunat la o clinica din cluj,la un conferentiar care i-a zis sa ma duca de urgenta acolo ca dupa simptome sigur e sarcina extrauterina.in 3 ore eram in cluj,si in 20 de minute in sala de operatii.S-au crucit aia de starea mea,mi-au facut punctie au descoperit sange in abdomenul meu.Dupa punctie,direct in operatie unde au descoperit:-seu stanga,trompa era plina de aderente a trebuit scoasa,ovar drept rezectat partial din cauza chistului,trompa dreapta a desfundato era plina de aderente si 500 ml de sange mi-a aspirat dintre mate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

concluzia este fetelor,ca daca va doare ceva documentativa de la ce pot fi durerile,nu va luati numai dupa dri ca pe mine era sa ma nenoroceasca pe viata.doua luni m-am dus la 2 dr. nici unul nu a stiut sa-mi spuna ce am,un singur test trebuia sa-mi faca si nu se ajungea aici.
multumesc ca m-ati ascultat sper ca nu v-am plictisit,
sa aveti parte numai de doctori competenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Mai fetelor da ce ati mai scris . Are omul treaba si cand revine, nu mai gaseste randul.
Corect, legat de grau si secara . Cum mi-a scapat asta? Nu este buna secara .
Orezul este bun doar cel brun, asa este doar.... vorba Lucialu chiar sa mergem la capre? Eu ma risc cu taiteii de orez. Sunt aceea chinezesti, noodles le zice, au in toate super si hipermarketurile. Ulei si eu folosesc de masline, mananc si masline.
Lucialu ce este cu rosiile , nu am prea inteles. De ce fac rau?
Adifle chiar ma gandeam la tine. O trompa este buna acum? Ovarele au ramas amandoua? Mai poti avea , evident dupa recuperare? Ma pentru tine.
Lucialu eu am avut aderente in toata zona pelviana. Acolo sunt si trompele si... nu mai sunt permeabile, una deloc, si una are ceva aderente pe la mijloc.
Adelamaria astept poza si alte retete bune.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adifel dar endometrioza ai avut?

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fir-ar sa fie de treaba!!!Si mie imi ardea de glume!Drept e ca nu ma asteptam la asemenea vesti, mai ales ca nu ai mai scris de mult AdifleChiar vroiam sa plec de la pc.Iubita draga mea IMI PARE TERIBIL DE RAU!!Ce sa spun? Vorbele sunt de prisos!Ai grija de tine, multa, multa grija si sper sa te refaci cat mai repede si sa dea Dumnezeu sa treci peste tot cosmarul asta si sa te mangie cu un pui de om la piep!
Nu te mai lasa pe mana lu aia de la Oradea,de mine si-or batut joc 1 an de zile astia din TM.Du-te la unguri, sau in tara si poate ai noroc sa dai peste un doctor care sa te ajute si sa-ti dea incredere!
Te pup si ORICAND simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva pe mine SIGUR poti conta,dar si toate fetele iti vor fi alaturi.
Offfffffff DD..

Mergi la inceput