ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioanatugs . Ce mai faci? Ai facut histero? Te asteptam cu vesti bune.
Lucialu , in ciuda pareri tale , HSG-ul este o analiza buna. Datorita ei eu m-am hotarat sa fac FIV. Nu am mai asteptat minunea care nu avea cum sa apara (de la endo am aderente pe ambele trompe, sunt blocate) . Eu zic ca a meritat.
Amigdalele nu le scot multumesc frumos, sunt ale mele si nu le dau.
Boo-Oana vezi ca nu este chiar urat? Eu cred ca daca ti dieta, un pic drastica , acele chisturi nu vor evolua. 6 luni trec repede si poate pleci , in aceasta perioada, la Odisee. In ceea ce priveste durata acestei afectiuni, asa este, dureaza atata timp cat noi avem CM, din cauza estrogenului.
Geo30 referitor la seminte, sunt bune cele de floarea soarelui dar NEPRAJITE, mie personal asa nu imi plac. Avem voie orice seminte, mai putin alune si de preferat neprajite. Graul si nu faina din garu trebuie incercat sa fie eliminat din dieta. Graul (faina, de grau, taratele, etc ) aduc un aport foarte mare de estrogen in organism. De aceea trebuie evitate.
Adelamaria se aude ceva cu desertul acela?
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

'Neata!

Am lipsit ieri, dar am avut absenta motivata, sa stiti! In primul rand ma termina astia cu munca...M-am saturat, desi imi place ceea ce fac! In al doilea rand, mi-am primit "musafirii"...Ei, si aici, alta poveste! Dr. mi-a spus dupa operatie ca ma pot bucura pentru ca nu voi mai avea dureri la CM. Nu eram eu foarte convinsa, da' daca zice dr....il crezi, nu? Si, surpriza! A inceput invazia in Z25 asa, timid, iar in Z27 (adica ieri) m-au lovit cu tot arsenalul obisnuit de dureri... Motiv pentru care am fost cam dezamagita. N-a fost nici mai bine, nici mai rau decat inainte de laparo; a fost identic. Acum sunt ok, ca de obicei, astept sa vad cat dureaza "vizita" asta
Dar destul despre mine. Gabita, ma intrebai unde e magazinul naturist din Amzei. Sincer, nu stiu sigur. Cica e pe langa supermarketul Nic si s-ar chema Naturalia...asa mi s-a spus si mie, inca nu am ajuns acolo. Ah, si in Nic mai gasiti produse utile in dieta noastra.
Si apropo de asta, stie cinve sa-mi spuna daca avem voie masline si ciuperci? Ca ieri am aflat ca nici rosii sau sos de rosii n-avem voie! Toate ca toate, da' ce D-zeu o sa ajungem sa mancam????...
Boo ma bucur ca vestile sunt mai bune de data asta. Eu cred ca sfatul dr. e f. bun: incearca sa ramai cateva luni si poate o sa ai o surpriza!
Gabita, tu in ce stadiu esti cu FIV-ul? Si unde il faci? In Ungaria, cumva?...ca parca ti-am zarit numele pe la subiectul respectiv
Ioana, cand faci histeroscopia? Am o prietena care s-a chinuit multi ani sa ramana insarcinata. Renuntase deja, se pregatea sa adopte. Apoi a venit la un dr. in Bucuresti si a descoperit un polip. L-a rezolvat si de Craciun ne-a anuntat ca e gravi Asa ca, daca asta e problema si la tine, se poate!!
Kim eu iti stiu povestea, ca citeam zilnic la Odisee De, speranta moare ultima! As vrea sa-ti votez printesa, dar nu prea stiu unde...poti sa dai un link sau nu e voie? Hai ca mai caut, poate ma dumiresc singura
Ah, si intreba cineva de faina de grau. Eu stiu ca nu e voie sa mancam nimic care sa contina grau/faina de grau. E f. greu pentru ca o gasim peste tot! Si sa fac si Mea Culpa cu ocazia asta: ieri am papat o bucatica de praji de casa Bad girl, bad girl, bad! Stiu ...Promit sa fiu mai rezistenta pe viitor
Pupici speciali tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Mey, Gabita, mey, tu chiar vrei sa ma fac de ras in public? Numero uno: imi place sa gatesc, dar la praji si dulciuri sunt tufa de Venetia, da' din aia...comuna rau, ca sa nu zic un cuvant urat Numero due: iti spusei ca vreau sa investesc intr-un robot de bucatarie si in ceva ingrediente ca sa am cu ce sa ratez la modul cel mai serios experienta asta
Si totusi, promit c-o fac (sau ca-l fac ) si va pun si poza, ca sa ma credeti Putintica rabdare, va cer...ca pe urma o sa aveti de ce rade o saptamana Eu zic ca merita schimbul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna dimineata,
Va multumesc foarte mult pt. raspunsuri ,dar nu stiu cum este pentru voi dar pentru mine este foarte greu sa renunt la toate fainoasele ,am impresia ca nu prea mai am ce minca.Nu sunt eu cu carne sau cu lactate grase dar parca mi-ar trebui si ceva mai consistent pe linga atitea legume si fructe.Voi incerca sa ma descurc totusi oarecum ,ca doar nu voi muri de foame .
IOANATUGS scuze ca te-am botezat.Imi pare tare rau ca nu ti-a folosit tratamentul si ca acel domn profesor nu da trat personalizat.Chiar imi puneam sperante mari in acel tratament,inseamna ca la fetele care au reusit a fost doar o coincidenta iar cazurile care sunt prezentate prin ziare sunt numai de reclama(chiar nu credeam ca poate sa desfunde trompele cu scrie ,cred in evenimenrul zilei despre un caz)Poate ca rezolva chisturile simple ,cele functionale ,dar endometrioza nu prea o poate rezolva din pacate.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adelamaria . Da eu o sa merg la prima consultatie la Szeged pentru un FIV . Mi-am facut toate analizele, le mai avem pe ale sotului si sa vedem ce ne spune nenea .
Te chinui cu dulcele pentru ca de cand v-am descoperit am inceput sa am grija la ce mananc, sa tin dieta . Mi-ati dar curaj si multa incredere in mine. Asa ca sper ca daca vei face tu praji voi face si eu si nu voi mai manca prosti .
Geo30 este greu fara fainoase dar... asta este mergem mai departe. Paste sa sti ca sunt foarte bune cele de orez, le gasesti peste tot. Foarte bune cu legume si carne alba . Paine am gasit la o brutarie "dint-o tara din UE" ca sa nu fac reclama, paine din secara, yamiiii, foarte buna. Asa ca vezi tu exista produse care pot inlocui fainoasele, doar ca ceva mai scumpe.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

hello fetele!Ioanatugs multumim pentru urari si sper ca si tu mai intri si pe la noi, nu ne lasa...seduse si abandonate!Doar esti si gazda noastra!Sper sa vii cu vesti bune despre tine si sa ne mai spui si noua ce mai stii desprediete,tratamente...
Gabitu asa deci!Ma lasi singura?F.BINE faci!(la amigdale ma refer).Eu de 2 ani si mai bine trag de timp ca nu mi se arata sa mai merg in spitalele astea mizere.
Adelamaria nu esti singura!Ma refer la praji.Adevarul ca am facut o praji o data cap-coada(adica si blat)si tare mandra am fost ca a fost BUNA!Chiar doream sa ma specializez si in partea asta culinara, dar de cand nu-i voie asta nu-i voie aialalta, mi s-o luat!
Cred ca o sa crepam de foame mai!Ce naiba ca doar nu suntem capre sa mancam numa'vegetale!(scuzati-mi exprimarea!dar te apuca toate batzurile daca te gandesti mai profund)Eu chiar sunt fan masline si la alea nu renunt, le reduc numa!
Geo30 wellcome in the club....-ul FOMISTELOR!
Va pup pe toate si va doresc o zi EXCELENTA, cum zice ESCA

Mergi la inceput

Ylinca Bine ai venit alaturi de noi si sa-ti fie sederea cat mai scurta!Sa ti se rezolve toate problemele, sa fi sanatoasa si sa pleci repede -repede la Odisee!
Kim nu te cunosc, dar daca vrei vot spune-ne si cum?Ca suntem mai noi pa aici si nu prea le avem cu astea.Asa ca te asteptam sa ne inveti.Si felicitari pentru minunea mica!
Gabitule eu o sa te necajesc acum.Cum adica ai ramas cu aderente pe trompe?Chiar nu se poate face nimic sa le inlaturi?Ca eu ma gandesc ca depinde si de indemanarea doctorilor sa zic asa.

Mergi la inceput

Gabita, am promis, am promis, gata! Chit ca ma fac de ras si habar n-am deocamdata de unde sa iau jumate' din ingredientele alea! Agar-agar ce mai e, frate??? Si asta e doar un exemplu...Da' macar inghetata si tot fac, na, ca aia e simpla...Da' imi trebuie blender ...Noroc ca mi-s taur incapatanat si nu renunt asa usor

Lucia, si eu merg pe acelasi principiu: tre' sa fie in dieta asta si ceva care sa-mi placa, altfel dau in depresie si nu e bine! Asa ca eu pap si masline, si ciupercutze si pun rosii in mancare, na! Sa nu uitam ca psihicul conteaza si daca tu esti scarbita de tot si toate, nu ai nicio bucurie, nici macar nu papi ceva bun, bebe ioc, mai mergi si la vreun dr. care iti da vesti proaste....ce sa zic, depresia e garantata! Eu zic ca nici asa nu e bine! Trebuie sa fim atente, sa urmam cat de cat principiile, dar sa ne ascultam si organismul

Geo, nu dispera! Asta e prima reactie: "eu ce naiba mai mananc????!!!" Dar trece...Se poate. E mai greu, dar se poate. Iti recomand fulgii de ovaz, sunt mai dulci si mai crocanti. Cei de secara sunt mai seci...nu stiu cum sa spun...aduc mai mult cu...cartonul
Si un exemplu de meniu (despre care nu am pretentia ca e 100% in limitele dietei):
Dimineata: banana, fugi de ovaz si ceai verde
Pranz: telina rasa cu piep de pui fiert si taiat marunt (fara maioneza, ca nu e voie!) – nu stiu ce gust are, va spun mai dupa-amiaza si spanac
Pe la 4: fructe (banana, mar sau ce oi avea la indemana)
Seara: ciorba de loboda (daca mi-e foame rau), peste (daca am rabdare sa aleg oasele) si fructe
In loc de paine: niste “scovergi” uscate Wasa cu multe fibre
[red]Gabita [red], mersi pentru pontul cu brutaria. Da’ ia zi-mi si mie ce sunt pastele din orez si de unde le iau? Si orez eu stiam ca nu e voie, decat brun...Corect?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am intrat sa va spun ca nu avem voie sa mancam secara sub nici o forma, este puternic estrogenica. Prin urmare, nu prea putem manca nici un fel de paine pentru ca ori contine faina, ori secara (mai ales painea WASSA care e 100% din secara). Eu am inlocuit painea cu fulgii de porumb si merge fff bine. Nici carne nu avem voie, de nici un fel, doar peste, dar numai peste oceanic. E greu, dar cu putina imaginatie si cu multe legume ies niste mancaruri de te lingi pe degete. Daca vreti va dau retete pentru nesuferita asta de endometrioza.

O zi buna.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Meniu(sa nu dati cu rosii ca nu fac bine la endometrioza):acum ca tot suntem in sezon:muguri de zmeur,de coacaz,de plop,orice muguri doriti,dupa gust;
papadie,spanac,varza,frunze de telina,patrunjel,busuioc,2-3 fire de salata verde;A!orz verde(yam);
fulgi de orz,ovaz,de porumb,de pene(de pinguin,Daca se poate,tine cald),fulgi de zapada nu se mai poate ca a trecut sezonul(NU STIU:Poate pe la Polul N daca aveti ceva ursi polari neamuri)
Piept de pui de peste si..cam atat:fiert,prefiert,inabusit sau sufocat!
ulei de...hmmm...mai bine lasa:fara ca suntem in post!
Buon Apetit!
Mi se pare mie sau incepem sa luam mancarea de la gura CABALINELOR SAU ALTE ASEMENEA ANIMALUTZE? SPER SA NU NE DEA ANIMAL PLANET IN JUDECATA!
KISSES

Mergi la inceput