ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

ARIANA 1, lichidul in fundul se sac este normal NUMAI in preajma ovulatiei. In celelalte zile prezenta lui arata ca ai sau ai avut o INFLAMATIE. Este rocomandat sa consulti un doctor ginecolog. Sunt in aceeasi situatie si luni fac HSG. Eu am avut un avort spontan anul trecut si n-am facut chiuretaj (pt. ca dr. a zis ca nu e cazul). Inainte de sarcina nu aveam lichid iar dupa 9 luni la o ecografie facut de alt doctor s-a vazut acest lichid. Patru doctori mi-au spus ca e posibil sa fie o inflamatie in urma avortului sau am avut o anexita netratata care a lasta urme. Eu am facut ecografie (la dr. diferiti) si in afara perioadei ovulatorii si lichidul era prezent. Mi s-a spus ca inflamatia respectiva a putut afecta trompele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Mersi Ylinca pentru raspuns.
Da, mi-am dat seama ca nu este bine tinand cont ca sunt la menopauza.
Am incercat sa imi sun doctorul dar din pacate nu raspunde. O sa mai insist.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo-Oana ce ai facut la doctor? Cum esti? Ce ti-a spus?
Ariana 1 nu cred sa fie o problema grava, dar asa cum ti-am mai scris este bine sa iti intrebi medicul.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

L-am sunat pe T. si a zis ca nu este nici o problema, si ca toate femeile au asa ceva.
Sper sa aiba dreptate.
Pupici.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Acum am ajuns. Ufffff am asteptam vreo 2 ore si ceva pana sa intru. Ce urasc situatiile astea !! ma rog, trecem peste.
macar a fost de bine, sau asa vad eu lucrurile. nu mi-a spus altceva decat Peltecu, ceea ce eu consider ca e super bine, altfel cred ca inebuneam
Mi-a spus asa: ca acum trebuie sa astept sa imi vina CM si pe urma sa incerc sa fac un bebe. daca nu iese in 6 luni trebuie sa fac un HSG si daca totul e ok cu trompele trebuie sa incerc fertilizare. Mi-a dat sa fac o serie de analize generale si spermograma pt El (ca sa nu pierdem timpul aiurea).
L-am intrebat daca totusi in astea 6 luni nu raman exista posibilitatea sa se faca mai mari chisturile si a zis ca da . Deci o luam de la capat, zic eu. Si mi-a spus ca nu trebuie neaparat sa ma operez iar, depinde de cum o sa fie, poate sa fac iar Diphereline (s-o creada el !!!)
L-am intrebat cand trece boala asta si a zis ca la menopauza. Iar la intrebarea de ce apare a zis sincer ca nu se stie.

Cam atat, poate imi mai aduc aminte si va mai scriu !! Multumesc mult ca mi-ati tinut pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo ma bucur ca ti-a revenit inima la loc.Poate ar trebui sa treci cat mai repede pe homeopate!Daca operatia, cum zic ei nu este necesara,atunci fa astea naturiste!Si dupa cel putin o luna de tratament,daca dr. este bun ar trebui sa se vada ceva diferenta.Poate se duc si chisturile alea si nu se mai vad la eco.Eu cred ca am avut seros, ca asa spuneau,de la endometrozoice nu stiu daca se duc sau nu.Dar incearca.Oricum sunt sigura cu tratament adecvat putem sa tinem in loc endometrioza.E si asta ceva.Dr.T. spunea ca se poate si vindeca cu homeopate, ca ar cam fi singura care are sanse sa faca asa ceva.
Si sa nu-ti faci HSG!Ala te poate predispune mai tare la infectii,ca devin mai sensibile trompele dupa.
Uitati-va pe aici cate fete au facut ca s-au luat dupa dr-i si se indreapta spre FIV
Eu una v-am mai spus despre asta.Mai bine fac direct histeroscopie sau laparo decat HSG.Scriau fetele ca dr. T face acum la Elias ambele intr-una, adica o singura data 2 interventii impreuna, ca are acum aparat.
Dar eu zic ca cu alternativ o sa vezi ca o sa fie bine si BB in burtica.Daca faci si anlize si ies OK,dupa n-o sa mai ai nici un motiv sa stai stresata.
Ariana1 o sa fie bine o sa vezi!Daca dr-ii nu ti-au prescris nici un tratament inseamna ca nu este inflamatie.Daca ai dubii,poti sa mai te interesezi sau sa iei antiinflamatoare naturiste.
Eu am inceput de azi si Artrostopul, ca sunt varza cu sistemul osos si articular.Am zile in care imi vine sa urlu si imi tremura mana daca incerc sa o ridic.Cred ca ma indrept spre un scos de amigdale, ca mi frica sa n-am probleme si de la ele.Le am perforate.Mai pofteste careva la expunerea amigdalelor pe tava?
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna fetelor,
Am reusit in sfirsit sa vorbesc cu medicul referitor la trat.cu Fosamax luat in acelasi timp cu Diphereline si a spus ca nu interfeta cele doua medicamente, dar mai bine sa nu iau Fosamax pt. ca este un medicament prea puternic si ca aceasta osteoporoza este reversibila .A mai spus ca pot sa iau calciu sau alte medicamente pentru intatirea oaselor (care au calciu in compozitie) si dupa 2-3 luni dupa ce imi termin trat. sa mai repet osteodensitometria si in functie de rezultatul de atunci sa iau masurile necesare .
BOO ma bucur tare mult ca ai primit un rezultat mult mai bun ca data trecuta.Mi se pare ca tare usor vorbesc medicii acestia de chisturi ,operatii si Diphereline,se vede ca nu sunt ei sau cineva de-a lor in cauza ,atunci nu ar vorbi asa.
Fetelor am vazut ca ati vorbit de seminte ,care sunt bune sau nu ,v-ati referit si la cele de floarea soarelui ,acelea oare sunt bune pt. noi .Eu nu prea am pus baza pe regim dar acuma numai in el am speranta ca ma mai poate ajuta.Mai am o nelamurire :chiar nu avem voie sa mincam nimic din faina de griu sau regimul se refera la griu si unele cereale ca nu avem voie?
IOANATUGUS mai faci tratamentul prof. Andritoiu,ce parere a despre el,ajuta oare la ceva.Pe tine cit te-a costat ,pt.ca am citit pe aici undeva ca la o fata s-a ridicat pina la 23milioane,mie mi se pare totusi mult.
Va pup. PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Geo30.Ma gandeam eu ca nu suntem bash babe si ca mai putem repera ceva la oaseCa+D3, eu am gasit si +zinc=D3 stii ca fixeaza calciul in oase.Cartilaj de rechin si artrostop=le am si ambele is naturale si recomandate in osteoporoza.Ultimul are si efect antiinflamator.Mai sunt niste ceaiuri, dar nu mai stiu care ca momentan nu mai am cartea sa le pot scrie.Eu am treaba si cu amigdalele carecica ar avea efecte-reuma articulara, oricum inainte de dipherelyne eram categoric mult mai bine, nu aveam dureri.Daca tu mai gasesti si altceva scrie si la noi.Eu una vreau sa stiu, ma refer la tratamente.
Stiu ca nu sunt recomandate fainoasele in general.
Cu semintele de floare cred ca este ok, sigur semintele de in.Si sunt bune nucile,castanele(alea se fac fain la cuptor, eu le fac intr-o tigaie veche)tot felul de samburei.
Te pup si sa avem de la tine numa vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vaaaaai dar ce-ati mai scris!!! Lipseste omul doua zile si voi gata 5 pagini??? In alta ordine de idei ma bucur ca a-ti animat atmosfera de aici si ca e disparut pesimismul lasand loc optimismului! FELICITARI!!
Lucialu felicitari pentru steluta, la cat mai multe!
GEO30 multumesc de intrebare, sunt bine! Cat despre trat. prof. Andritoiu l-am primit de la o prietena care acum e graviduta si stiu ca a costat vreo 5 sau 6 milioane. Nu cred ca m-a ajutat cu nimic acel trat., cel putin pe mine, ba din contra mi-a dat dereglari f. ciudate. Eu am tinut acel tratament fix doua luni(noiembrie si decembrie) si duap ce l-am terminat au aparut problemele: intarzieri menstruale si mai nou in polip, deci cred ca nu era bun pentru mine. Problema e ca prof. Andritoiu are acelasi trat. pentru toate problemle, nu-l peronalizeaza pentru fiecare femeie si problema ei. Asta am aflat-o aici pe forum, pentru ca pe foaia care vine cu trat. scrie ca e personalizat pt. tine, dar noiu intre noi am aflat ca de fapt toate avem acelasi tratament pentru orice problema. Difera doar pretul, deci nu stiu ce sa cred despre acest domn profesor. Nu-ti recomand acest tratament!!
Boo ma bucur ca te-ai mai linistit! Multa bafta sa ramai cat mai repede graviduta, inainte de a se sfarsi cele 6 luni de gratie!
Adelamaria, Gabitu, Ariana1, Boo, Geo30, Lucialu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salut fetelor! Va mai aduceti aminte de mine? Dar de printesa mea?
Vreau sa va fur cate un vot, suntem in concursul 2006 in imagini la pag. 18, e poza de la nastere- se numeste la pieptul mamei. Se voteaza o singura data, dar cate poze vreti voi. Multumim, pupici multi si bebei la toate!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput