ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zenobia tu ce faci? Sper ca esti bine. Multa sanatate.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Din pacate testuletul meu a fost begativ. O sa plec la mama. Va pup.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Fetelor LA MULTI ANI! de Dragobete. Sa fiti iubite si sanatoase. Va .

Gabita

Mergi la inceput

Boo-Oana unde esti? Ai uitat sa ne dai informatiile referitoare la doamna cu ceaiurile. Astept cu nerabdare.
Lucialu sper ca esti mai bine.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aici sunt, nu am uitat doar ca nu am avut cand. Gata, uite aici. Am primit mai multe ceaiuri care trebuie combinate si dimineata se face o infuzie din 600 ml apa cu o lingura de amestec si se beau cate 3 cani pe zi, dimineata, pranz si seara. Avem asa :
1. ceai cretisoara (utilizare: menstre puternice, hemoragii, depurativ, diuretic, dereglari hormonale)
2. coada soricelului
3. ceai pt anexita (compozitie : coada soricelului, coada calului, cretisoara, trifoi rosu, urzica / utilizare : dismenoree, anexita, fibroame, dereglari hormonale si mastoze chistice)
4. ceai "G" - asta nu stiu ce are ca e reteta secreta, oricum e pentru reglarea ciclului si diverse altele de genul asta

Cum i-am spus ca vreau sa si slabesc mi-a dat:
5. ceai pentru obezitate (compozitie: cicoare, flori de soc, papadie, trei frati patai, matase de porumb, urzica, coada calului, mesteacan / utilizare : obezitate, acnee, diuretic)
6. ceai depurativ (compozitie : cicoare, flori de soc, papadie, trei frati patati / utilizare : acnee, furunculoza, diuretic si obezitate)

Cam asta ! Am mai primit va spuneam si o tinctura de tataneasa, beau cate 20 picaturi dimineata, la pranz si seara. Asta e tot pentru chisturi si fibroame.

Va pot da daca vreti prin PM si numele si numarul de telefon daca va intereseaza.

si sa aveti un weekend frumos si cald (ca afara e tare frig )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zenobia imi pare tare rau ca nu a fost cu noroc de data asta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Boo, , asta este, o sa fie poate data viitoare.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Boo-Oana multumesc pentru informatii. Suna super bine . Poate dupa ce termin si eu cu FIV, ma refer in caz de nereusita , sper sa nu fie cazul , o sa merg si eu la ea. Pana atunci poate am un feedback de la tine. Bafta la ceaiuri .
Pentru celulita o fi ceva???
Zenobia o sa fie bine, te .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Acum mi-am dat seama. Lucialu unde esti? iti este bine? Hai da un semn de viata ca altfel vin cu la tine.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita esti o scumpa!Am fost tare neca si am preferat sa tac chitic, ca nu are sens sa apar in halul de stare in care eram.Acum sangerez curat, dar nu CM, ala ar trebui sa vina in 2 martie.Si prefer sa nu ma gandesc prea mult la asta.Maine merg la laborator sa fac CA 125.Macar asa stiu fara operatie daca este ceva legat de endo sau poate sa fie de la medicamente.Cum am mai spus,daca era chist trebuia sa se vada.Am facut si eco abdo si vagi si nimik.Si am stat si prin pat cu supozitoare, ca ma durea burta, jos, rau.Acum sunt ceva mai bine,dar sunt sangerarile...Pup fata si maine,mai vorbim.
Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Mergi la inceput