ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

LUCIA,draga mea eu te sfatuiesc din propria experienta sa mergi r
repejor la doctor!
mapentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata !! am plecat doua zile si ati umplut cateva pagini... WOW.

Va spuneam ca am de gand sa ma duc la o tanti care da retete naturiste. Si am fost cu o prietena. Asa ca sa va povestesc. Nu e chiar Mama Omida, chiar daca asta a fost senzatia pana am ajuns la ea, mai ales dupa cate mi-ati spus si voi. E undeva intr-un sat, Sebes (langa Fagaras, Sibiu), ultima casa pe dreapta .. cam asta a fost adresa pe care am primit-o si unde trebuia sa ajungem . Dar cand am ajuns s-a schimbat perceptia. Are firma afara, cu program de consultatii. Noi .. evident ca eram in afara programului. I-am zis ca venim din Bucuresti special pentru asta si ne-a primit f draguta. Era o femeie pe la vreo 30 de ani, zicea ca face asta impreuna cu soacra ei. Ideea e ca mi-a facut un fel de reflexoterapie, dar 10 min nu mai mult si mi-a spus exact ce am, fara ca eu sa-i spun absolut nimic: ca ma dor umerii poate de la pozitia pe care o am, mai ales ala drept (ma doare de mor de vreo 10 zile, cred ca am un torticolis ceva), ca am niste chistulete pe ovarul drept dar stangul e ok (exact ce s-a vazut la eco sapt trecuta), ca ficatul e un pic marit de la tratamentele pe care le-am facut; ca ma doare ultima vertebra de la coloana (am avut niste dureri groaznice luni de zile la noada) - noada nu ma mai doare de cand m-am operat, lucru care a coincis cu faptul ca am cumparat alt pat si eu am zis ca de asta e - dar ea a spus ca apasa chistul mare pe un nerv si de aia ma durea (exact asta mi-a spus si un ortoped la care am fost). Ca in rest totul e ok, cu imunitatea stau bine, nu racesc (nu am mai racit de vreo 2 ani), cu rinichii bine ca beau multa apa ...
Concluzia este ca mi-a dat vreo 6 ceaiuri, nu le am acum la mine sa va spun exact de care, dar erau si de coada soricelului si de cretisoara printre ele. Si o tinctura de tataneasa.

Eu una am ramas cam marcata asa de povestea asta, cum mi-a spus ea exact ce am fara sa-i spun eu nimic nimic. Mi-a spus ca tratamentul trebuie tinut vreo 3 luni si ca bebe ar fi bine dupa aia sa fac. Dar ca nu e obligatoriu, chisturile pot disparea si intr-o luna.
Pe prietena mea a nimerit-o la fel de bine, asa ca ma gandesc ca nu o fi chiar degeaba renumita. Oricum parea o femeie normala, care stia destul de multe lucruri, nu ca una de la tara. Pe mine m-a cam convins. Eu o sa tin cura de la ea, ma gandesc ca rau nu are ce sa-mi faca.

Si gata povestea ! Ce ziceti ?

la toate fetele, vad ca ne-am inmultit ... din pacate ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

'Neata fetele,
Boo, stai asa ca m-ai facut curioasa: ce este cu tanti asta, ca nu prea am fost pe faza? Ce stie sa faca? M-ar interesa si pe mine. Da-mi mai multe informatii, de unde, ce si cum.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu unde estiiiii? Esti bine?
Boo-Oana super experienta, si ce este mai interesant, eu cred foarte mult in aceste lucruri. Pentru mine conteaza ceea ce simt cand vad o astfel de persoana, intuitia daca vrei. Ce imi spune intuitia. Daca tu crezi ca te va ajuta sigur se va intampla asta. Si apoi, rau nu au ce sa-ti faca niste plante.
Spune-ne mai multe detalii despre doamna aceea. Cum o cheama, adresa, telefonul. Poate mai merg si alte fete la ea.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

stiam eu ca va fac curioase !!!

Sunt la servici acum dar cand ajung diseara acasa va dau toate detaliile. Din cate am inteles e destul de renumita in zona si a mai tratat inca o colega de-a mea de la Bv de chisturi. Si ea si mama ei aveau chisturi de vreo 6 cm, operabile imediat, si s-au dus la tanti asta si au baut ceai din ala si au disparut chisturile.... Na ca se poate si asa. Colega mea spune ca ceailul asta e foarte bune, ca iti regleaza toate cele pe acolo.

Promit ca primul lucru diseara va dau si numele si nr si ce mi-a dat.

Mergi la inceput

Boo-Oana multumesc. oricum la faza cu chisturi trebuie sa fi atenta. Una sunt cele seroase si alta cele endometriozice. Nu stiu daca cele rezultate in urma endo se pot trata. Nu stiu. Tu i-ai spus despre boala asta? Cele normale sunt multi terapeuti care le vindeca.
Oricum ma bucur ca esti optimista si dispusa sa incerci.
Astept detalii pe seara, pupici

Gabita

Mergi la inceput

Gabitu, dupa ce mi-a spus ea de chisturi, eu i-am confirmat si i-am povestit ce am avut - asa in mare - si ea parea optimista. Zicea ca imi da o combinatie de ceaiuri care sa-mi regleze CM-ul, sa il faca sa vina si sa combata chisturile astea. Parea destul de convinsa ca o sa dispara. Mi-a mai dat si o tinctura de tataneasa tot pentru chisturi (are un gust .. zici ca bei iod )

Mergi la inceput

Boo-Oana suna bine. Oricum astept detaliile si ... cum iti merge. Ar fi super sa se reduca cu naturiste. Succes.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va salut si va rog sa ma iertati daca nu prea am chef sa scriu, dar sunt cam varza.Pentru ca stiti ca la sfarsitul lui ianuarie am fost la dr. pt. aceeasi prob. si pentru ca la eco nu s-a vazut nimic, totul era cica in ordine(oricum daca era chist,da-l incolo ca se vedea)
si pentru ca el mi-a propus Hsg si pentru ca endometrioza stim prea bine cum se vede numai, pentru toate atea voi merge luni sa imi fac CA125, macar sa stiu daca este vreun semn mai cert daca blestemata asta de boala a reizbucnit.
Si, in functie de asta si de cum ma simt voi vedea ce voi face.Oricum,pe mainile lui astia de aici nu ma dau!!Si nu vreau sa ma gandesc la mai mult ca innebunesc.
Va pup pe toate si sa stiti ca tare dragi imi sunteti.
Zeno, imi pare rau.

Mergi la inceput

Lucialu dar ce sa mai intamplat? Daca ai chef sa vorbim poate te putem sfatui sau macar reusim sa te facem sa te simti mai bine.
Te .

Gabita

Mergi la inceput