Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna berea....Eu ma chinui la un vermut Angelli de cand mi-au plecat finii.Si sticla se taraste prin casa de la ziua Stefaniei...Care mai doreste?Care mai pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata am bagat
ah nu mai intra nici una din fete sa mai arate o poza cu un tort ceva, o rulada...sa servim si-o "dulciurica" vorba lui alex cand era mic...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

evrybody

gata cu mutatul,am muncit de doua zile de m-am rupt,acum am terminat,de fapt mai am cate ceva de facut mici lucruri.

si mai revin daca nu ma adoarme lucas ca azi a dormit mult de amiaz(a stat cu soacra)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

am terminat cu treaba,al meu sot doarme pe canapea,fetele la noi in pat si eu imi orbecai pe net.imi iau o farfurie cu salata de beuf ca lesin de foame!
miha,bafta in prima zi!

Mergi la inceput

ce-i cu voi azi?asa devreme la culcare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Daneluza sarutmana ia si eu din umbra va urmaresc ca de laudat nu am cu ce....amterminat cu Comisia de pensionare astept decizia sa iasa si pe urma sa depun dosarul la Casa de pensii.
Miha vreau si eu la servici........ca la ce pensie imi fac astia nici bani de prezervative no sa am...Dar am auzit ca dau astia gratuite dar nu stiu unde ca ma duc sa iau si le dau de pomana..sau le folosesc.......Daca stiti ceva dati de stire.....Mai e cineva pe aici.....

Mergi la inceput

monica,ti dusesi la imbaietura bre?
barbye...din pacate io nu stiu nimic de prezervativele gratuite

Mergi la inceput

http://www.com-invest.org/ro_germania.html

poate e de folos caruiva!desi nu stiu concret cat de serios e,am aruncat si eu o ocheada!

Mergi la inceput

sa incepeti ziua cu zambetul pe buze:http://video.google.de/videoplay?docid=1098259204041420273

Mergi la inceput