Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bey...io intrasem sa va spun noapte buna...ma duc la culcare ca maine dimineata tre sa fiu proaspata ca o floricica. Am tras in seara asta un bocet,de parca as pleca in Hong Kong. L-am tras de pe acum ca sa ma asigur ca maine dimineata nu-mi curge rimelul.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

-ici sa nu mai plingi cuscra si vezi poate ai net ca sa ne spui repejor, ce si cum. Si cu Robert cum faci ? vine socrella, sau il ducetzi la ea ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

somn usor miha, sa ne zici maine cum a fost prima zi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

-ici sa nu mai plingi cuscra si vezi poate ai net ca sa ne spui repejor, ce si cum. Si cu Robert cum faci ? vine socrella, sau il ducetzi la ea ?

Firma la care voi lucra e in domeniul internetului si telefoniei. Internet sigur voi avea acuma sa vad daca am voie sa-l si folosesc,daca nu e monitorizat si contorizat,asa cum am mai auzit.
Pe Robert il voi duce la bunica,ea nu vine la mine,ca e uns cu rahat si se teme sa nu se murdareasca. Asta e.Deocamdata accept asa ca nu am incotro.Macar sa iesim din "iarna" si voi vedea din primavara daca-l voi da la gradinita.
Multumesc de pupici,esti o scumpa.

Miha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

somn usor miha, sa ne zici maine cum a fost prima zi

Multumesc Monica! sa nu uiti sa trimiti si la mine o felie din tortul de clatite!

Miha

Mergi la inceput

sigur miha
maine am de facut doua tortuletze...cel pe care-l vreau pentru noi(cu clatite si crema minune)si unul pentru piretenul lui tati(care vrea numai tort facut de mine)blat de pandispan cu cacao, crema de vanilie...si-oi mai vedea ce mai pun in el...sper sa ma lase astia mici sa-mif ac trebushca

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

of...miha cat de bine te inteleg...
sa iti fie de bine si sa ai numai satisfactii la nout tau job.Si muuulti bani.
Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

georgi da tu vezi ce retete cer eu? de alea usoare care se fac in 5 min , nu implica munca multa si ies sigur.

Taman ce-am fost luminata... Te pregatesti sa faci prajituri bune pentru Teodora mea,nu?

Miha

Edit: multumesc Georgi .Offf...ar fi bine sa fie bani multi dar nu-s.Dar decat deloc ca pana acum tot e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Lasa Miha ca ii iei, nu-i dai.Si tot e bine.Eu am 640 lei salariu.E bine si atat.Decat deloc...

Mergi la inceput

hai neamule ca-s calde
va invit la saratzele calde si o bere rece
m-au terorizat astia mici ai mei asa ca m-am pus si le-am facut saratele din nou...sa vedem cat ii tine si cu astea...ca ei asa sunt mananca pana se satura si apoi sa nu mai vada

monica

Mergi la inceput