S.O.S. pentru Ionut Adrian
Raspunsuri - Pagina 4
danielac spune:
da Lyly, mi-am dat seama...
astept vesti cand mai afli ceva si daca pot face ceva sa imi spui, sa speram ca va merge bine protocolul si radiatiile si va fi posibila in curand operatia!
Doamne ajuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by danielac
da Lyly, mi-am dat seama...
astept vesti cand mai afli ceva si daca pot face ceva sa imi spui, sa speram ca va merge bine protocolul si radiatiile si va fi posibila in curand operatia!
Doamne ajuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Imi cer scuze pentru faptul de a ma fi exprimat aiurea. Vroiam sa-ti spun ca mi-am reamintit care sunt factorii posibili de risc. Chiar aveam nevoie, caci am si eu un bebelus pe care incerc sa-l protejez cat pot.
Cat despre Ionut, sper sa fie posibila operatia, asteptam si ne rugam.
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
danielac spune:
Lyly, stai linistita, nu e nici o problema de exprimare!
ma rog si eu pentru Ionut Adrian! e tot ce pot sa fac!
ce mai stii??
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by danielac
Lyly, stai linistita, nu e nici o problema de exprimare!
ma rog si eu pentru Ionut Adrian! e tot ce pot sa fac!
ce mai stii??
Nu s-a intamplat nimic deosebit, e la fel. E nervos dar nu plange ca alti copii din cauza tratamentului.
LYLY809 spune:
Ionut nu mai ia medicamente,a intrerupt chimioterapia si face doar raze. Azi era mai bine, nu mai era nervos, iar mama lui e mai increzatoare...
leistra spune:
Ne rugam si noi ca Dumnezeu sa fie alaturi de acest copilas si de parintii lui dragi a caror durere e cu siguranta de nedescris! La fel de dureroasa e situatia pacientilor ce se trateaza in acest spital, bine ca dragii parlamentari ai Rom se plimba in masini luxoase, dar pentru un aparat de o asa mare necesitate pentru atatia bolnavi nu sunt bani!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
danielac spune:
Lyly ma bucur ca Ionut e mai bine!
chimiotrepia se va repeta la anumite intervale de timp sau inca nu se stie?
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
LYLY809 spune:
Daniela, fetelor, am vesti proaste. Azi m-a sunat mama lui Ionut si mi-a spus ca iarasi s-a defectat aparatul de la radiologie. De 2 zile. Tratamentul a fost intrerupt. Nu se mai intelege cu baiatul, nu poate comunica cu el. Si acum, partea cea mai trista: unul din doctori ( femeie...) a jignit-o pe mama baiatului, i-a spus ca Ionut este nebun si ca il va trimite la spitalul 9 si ca acel comportament al copilului se datoreaza mamei, pentru ca nu l-a educat cum trebuie.!!!!! Voi scrie si numele doctorului dupa ce mama va reusi sa se externeze de acolo. Practic, nu i se mai face nimic copilului iar doctorii dau din umeri sau au un comportament bizar, ca cel al DUAMNEI de care va aminteam, menit sa aduca la disperare un parinte. Si eu sunt femeie si nu prea pricep cum o alta femeie poate fi atat de lipsita de suflet. Pesemne ca nu este MAMA!
LYLY809 spune:
N-am apucat sa scriu totul, am apasat pe o tasta aiurea. Asadar, tatal lui Ionut a ajuns cu CD-ul cu radiografiile si cu diagnosticul la Elias, la un neurochirurg care a fost scolit in Franta ( am verificat pe site-ul spitalului si am gasit doctorul, iar mentiunea cu "scolirea" este valabila) iar neurochirurgul respectiv, dr. D. Baltateanu i-a comunicat acestuia ca stie o clinica in Franta-Marseille, denumita La Timone (am cautat pe net si am aflat ca este de fapt universitate) in care s-ar opera asa ceva. O parte din costuri ar fi suportata de Ministerul Sanatatii, o parte de parinti (15.000 euro). Daca ar fi adevarat, ar fi realizabil! Apoi sotul s-a dus la munca in Cehia, e plecat de o saptamana, unde a cautat si a gasit inca o clinica unde poate opera copilul, se numeste University hospital Motol si am vazut, tot pe net, ca au un departament de hematologie pediatrica si oncologie. Nu stiu nimic de costurile de acolo.
Maine aflu si IBan-ul contului pe care il are deschis mama lui Ionut la Raiffeisen ( stiu ca are pentru ca le-am facut obligatoriu la toti angajatii pentru a le transfera salariile pe carduri). Ramane de vazut in ce masura cei de la firma o pot ajuta sa deschida mai repede si un cont in euro, dupa ce va iesi din Institutul Oncologic.
Danielac, parca tu imi spuneai ca se pierde vremea prin spitalele din Romania si ca nu are sanse decat daca se cauta o clinica pentru a fi operat in strainatate. Ei bine, este perfect adevarat.
Incerc pe aceasta cale si pe orice alta pe care o voi gasi sa strang fondurile necesare efectuarii operatiei. Cum parintii sunt muncitori, e clar ca nu-si vor putea permite sa suporte costurile. Cred ca am mai scris ca patronul firmei la care lucreaza tatal lui Ionut l-a "imprumutat" cu bani. Am solicitat un ajutor si la firma unde lucreaza mama. Sper ca-l voi obtine!
danielac spune:
Lyly, astea sunt din pacate, conditiile si oamenii de aici, in mare parte... sa speram ca va reusi sa plece afara si asta cat mai repede!
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?