S.O.S. pentru Ionut Adrian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ildiko, multumesc mult pentru informatii si oferta de cazare; din pacate nu ajuns azi la Fundeni ci maine pentru ca nu am cu cine sa-l las pe asta mik.
Doamne-ajuta sa vin cu vesti bune!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Lyly, astept sa aflii diagnosticul exact, eu iti trimit oricum azi o lista cu clinici!
Doamne ajuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Daca veniti in Cluj vom incerca sa va ajutam si noi cu ce se poate.Asteptam vesti bune!

mamica fericita!

Mergi la inceput

uite aici cateva adrese:

Dan Engelhard, MD
Professor, Head of Pediatric Department
Head, Pediatric AIDS Center and Pediatric Infectious Diseases
Hadassah University Hospital
Ein-Kerem, Jerusalem
Israel
Tel. 972-2-6778960
Fax 972-2-6434579
engelhard@hadassah.org.il

IGR
Institut Gustave-Roussy
39 rue Camille Desmoulins
94805 Villejuif Cedex
France
Tel.: 00 33 1 42 11 42 11
Fax : 00 33 1 42 11 53 00
French web site : www.igr.fr
E-mail: roussy@igr.fr

http://www.mdanderson.org
http://www.mskcc.org/mskcc/html/3294.cfm

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Mergi la inceput

Lyly ai fost la spital??? ai aflat ceva???

Mergi la inceput

Da, am fost si am vorbit direct cu mama lui. Nu am putut intra in institut intrucat era in carantina.
Eu nu intelesesem la telefon corect, mai ales ca atunci mama lui plangea, credeam ca urmeaza i se faca chimioterapie, dar de fapt astazi e a noua zi consecutiva in care i se face asa ceva, in total vor fi 30 de zile, apoi, dupa o pauza de inca 30 de zile se va repeta RMN-ul.
Danielac, stiu diagnosticul exact: "proces expansiv(34,5 mm diametru in sens cranio-craudal si 25,7/25 mm diametru in plan axial) localizat la nivelul puntii median-paramedian de partea stanga ce se extinde la nivelul mezencefalului in pedunculul cerebral stang...." mai sunt si alte detalii din care nu inteleg mare lucru.
Deci,s-a decis sa se procedeze asa, in speranta ca, in urma chimioterapiei tumora se va mai micsora (?!??) pentru a putea fi operata. Baiatul este foarte nervos, insa accepta cu resemnare sedintele de chimio, mama lui zice ca n-ointreaba nimic, adica de ce e acolo, cand vor pleca acasa, etc. si ca cere mereu de mancare, probabil ca tumora apasa pe o portiune a creierului care-i declanseaza aceasta "necesitate", nu stiu sa explic mai bine...

Acum, ce m-a indignat peste masura... am aflat ca exista un singur aparat pentru raze, o vechitura, care a fost "stricata" cam o saptamana si jumatate. Mama lui Ionut se roaga sa nu se defecteze "jucaria" din nou,ca sa nu intrerupa baiatul tratamentul.
Este incredibil, dar acest institut nu are aparatura medicala corespunzatoare.
Ma intreb de ce nu exista astfel de dotari in spitalele noastre. Sutem tzara lui Papura Voda Inconstientul. Mama lui Ionut imi povestea ca nici mopuri pentru curatenie nu au in institut. Este incredibil!
Nu vreau sa va spun cate mi-a mai povestit, nici nu vreau sa ma gandesc la cata suferinta exista acolo.
I-am spus mamei ca trebuie sa fie puternica pentru el, pentru baiat. El , bietul, lupta cu siguranta...
Sa ne rugam pentru el, poate se intampla o minune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

uite aici cateva adrese:

Dan Engelhard, MD
Professor, Head of Pediatric Department
Head, Pediatric AIDS Center and Pediatric Infectious Diseases
Hadassah University Hospital
Ein-Kerem, Jerusalem
Israel
Tel. 972-2-6778960
Fax 972-2-6434579
engelhard@hadassah.org.il

IGR
Institut Gustave-Roussy
39 rue Camille Desmoulins
94805 Villejuif Cedex
France
Tel.: 00 33 1 42 11 42 11
Fax : 00 33 1 42 11 53 00
French web site : www.igr.fr
E-mail: roussy@igr.fr

http://www.mdanderson.org
http://www.mskcc.org/mskcc/html/3294.cfm

Multumesc pentru adrese

Mergi la inceput

Lyly, ce diagnostic complicat!

am sa incerc sa gasesc cateva adrese unde exista date concrete despre tumorile cerebrale...
ma gandeam sa are o denumire tumora respectica, ca deja cunosteam cateva dintre ele, de exemplu: meduloblastom desmoplastic a avut fetita prietenei mele.
atunci am vazut ca exista multe tipuri de tumori cerebrale...
sa inteleg ca acum face si chimio si radioterapie in pararel???
cum rezista?
e foarte greu.
aparatul ala de la radioterapie se defecta foarte des si cand era fetita de care ti-am spus, acolo...adica in 2005-2006.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Lyly uite aici un link, unde poti gasii informatii foarte detaliate dspre tumorile cerebrale la copii:

http://www.cancer.org/docroot/CRI/CRI_2_3x.asp?dt=4

Mergi la inceput

Face si raze si chimioterapie. Asta din spusele mamei. Am citit informatiile din link-ul dat de tine. Posibilii factori de risc ii stiam si eu, caci am mai avut curiozitati de genul asta, legate de boala asta nemiloasa.

Mergi la inceput