chiuveta compozit. unde??

chiuveta compozit. unde?? | Autor: 26octombrie

Link direct la acest mesaj

buna ziua, forum!

vin si eu la voi cu o intrebare, aici gasesc sigur raspuns.
trebuie sa schimb chiuveta din bucatarie. am descoperit, cu incantare, la cineva in casa, chiuveta din compozit. arata ca o chiuveta de granit, insa greutatea e cea a uneia din inox. minunat, mi-am spus.

ei bine, am fost in bricostore, unde aveau una expusa. toate bune si frumoase, mi-a placut, am zis ca o iau. nu se poate. nu mai avem pe stoc. am intrebat cand mai primesc si mi s-a raspuns ca ..niciodata. furnizor neserios. ma intreb de ce nu au avut bunul simt sa o scoata din standul de prezentare. am vrut sa o iau pe aceea, insa nici asa nu era bine, nu aveau accesoriile.

intrebarea mea: unde pot gasi, in bucuresti, chiuvata din compozit???
poate ma ajuta cineva, pliiiz..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Incearca la firmele Blanco sau Franke. Sigur gasesti pe siturile lor unde sunt reprezentante in Bucuresti. Succes!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

franke am incercat, si alveus si inca o droaie. nu au chiuvete din compozit. doar inox (sau granit, nu e de noi..). multumesc oricum. speram sa imi spuneti de un magazin, poate intr-un alt bricostore (eu am fost in pantelimon)

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Incearca la Delta - eu acolo mi-am facut lavoar dublu din compozit pentru baie. Mi l-au facut la comanda pe dimensiunile care imi trebuiau mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

La depozitul FRANKE (sos.Biruintei...dupa Selgross Pantelimon si fabrica de bere Tuborg!!)..Au sigur din material compozit...nu stiu unde ai fost , la ce reprezezntanta/distribuitor Franke..dar de aici am cumparat noi recent...uite si pe pag.lor oficiala

http://www.franke.ro/chiuvete.htm

Mergi la inceput

ei le numesc "chiuvete din materiale sintetice"

(vezi in partea de jos in pag. cu linkul care ti l-am trimis)

Mergi la inceput

saru'mana, mama lu'alex!
asadar sunt din acelea usoare, nu din cele de granit, da?
si iti faci pomana sa-mi spui si mie un pret, ceva, n-am gasit (sau m-am uitat eu aiurea..)

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si mie imi place tare mult acest tip de chiuveta, cat costa la noi una? Aici costa intre 200-400 de euro.

Mergi la inceput

Christel..cam tot asa si pe aici..depinde de model (cu 1 sau 2 cuve, cu accesorii, cu baterie..etc..una "cheala" incepe cam de la 120 Euro, cea mai "simpla"..

Luana..da..sunt usurele..alea de granit ajung la hat...aproape 1000Euro..spre ..mult mai mult...eu din aceea imi doream...dar era "acra" rau...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

la noi costa de la 250 de euro in sus, dar au o garantie de 25 de ani, oare sa fie adevarat ca is asa bune?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mama_lui_alex

Christel..cam tot asa si pe aici..depinde de model (cu 1 sau 2 cuve, cu accesorii, cu baterie..etc..una "cheala" incepe cam de la 120 Euro, cea mai "simpla"..

Luana..da..sunt usurele..alea de granit ajung la hat...aproape 1000Euro..spre ..mult mai mult...eu din aceea imi doream...dar era "acra" rau...:))

mey, astora nu li-s boii acasa...
am sunat la reprezentanta franke, ma rog, la nr. de pe pagina lor de web si mi-au spus ca n-au avut niciodata chiuvete din compozit...
io tot cred ca am vorbit cu-o tuta, caci daca mama lu alex a le-a vazut inseamna ca erau!
uff! vreau chiuveta!

io tot cresc

Mergi la inceput