Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
oaana spune:
giana o sa fie bine,curaj,fii optimista asta conteaza cel mai mult....si eu am avut iminenta la ambele sarcini...si s-a rezolvat.sanatate multa
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="//http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
orchis spune:
[quote]Originally posted by mychydutza
buna fetelor! citeam undeva ca dublu test se face pana in sapt 14. e adevarat? cred ca v-am cam stresat cu intrebarile, dar pana in saptamana 14 ati facut si alte teste inafara de eco obisnuite? plsssssssssssss
si eu am facut dublu test pentru ca varsta gestationala era de numai 13 sapt si 5 zile si nu s-a putut face triplu test! Din pacate! Excluzand analizele din primele sapt. (hemograma, imunologie) alte analize nu mi-au mai fost cerute..pana acum!
Pupici
orchis
16+ 
lorinaoo1 spune:
Neata, burtici!
Of, ca mi-e un somn
. Asta-noapte m-am trezit in mai multe randuri pt ca am visat tot felul de tampenii, filme de groaza, nu alta
Oare ce pot face sa nu mai visez asa urat?
Giana felicitari pt un bebe sanatos si puternic. Hai ca merita sa luptam si noi pt ei, pt bebei. Fii curajoasa, ca trece repede 
Lia si eu am Rh negativ, dar pt ca si mama mea are tot negativ si sunt la prima sarcina, dr mea a considerat ca inca nu e nevoie sa fac titrul de anticorpi. Sper sa fie ok. Cat am stat in spital era o gravi care isi cumparase vaccinul acela, imunoglobulina antiD, si a costat-o vreo 4 mil
Mi se pare enorm pretul si spitalele nu-si permit sa-l cumpere.
Mihaela uita de socrela, mai ales daca nu locuiesti cu ea. E mai bine pt linistea ta 
Lia, apropo de soacre si de mame, eu nu pot apela decat la socrosenie, pt ca mama e in alt judet. Dar soacra deja isi face planuri ca o sa o platim daca sta cu bebe, iti dai seama cata dragoste neconditionata ii va oferi ea nepoatei
In plus, cand vecina mai lasa copila de 1 an la noi pt o ora-doua, tot mie mi-o plasa, ca ea avea treaba. Deci nu am incredere in socro, dar am auzit ca apare o lege prin care la cresa iti pot accepta si copii mai mici de 3 ani. Pana atunci insa mai este timp.
Ioana sper ca Mirunica se simte mai bine si tu la fel 
nasica de moflea
burtica
18+
jadi spune:
Neata fetelor si o saptamana buna!
Eu am inceput saptamana cam artzagoasa, cred ca m-am trezit cu fatza la perna. Recunosc ca m-ati facut curioase si mi-am masurat burta, seara am 103 cm si dimineata 102. Dar dupa cunostintzele mele, ceea ce am acum e mai mult stomac decat burta, cel putin am stomacul mai mare decat burta
.
Deni &
Vlad & bb2
jadi spune:
Lorina, eu stiam ca la cresa sunt numai copii sub 3 an doar ca pana acum cresele sunt de stat, foarte rar gasesti o cresa particulara!
Deni &
Vlad & bb2
lorinaoo1 spune:
Jadi
cred ca am incurcat borcanele. Am auzit ceva dar nu am retinut exact toate prevederile. 
nasica de moflea
burtica
18+
Samurai-lady spune:
Io nu mi-am masurat inca burtikul,astept luna viitoare sa mi-l masoare nenea medicul.Insa se vede bine burtika,poate pentru ca e si a doua sarcina.
O saptamana faina 
Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:
hiii la toate fetele...ce liniste a fost in week`end! va pup pe toate si o saptamana linistita va doresc.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
Chriszta spune:
Buna dimineata burtici,
In primul rand multa sanatate si bebici sanatosi, dar mai ales fruntea sus si optimism celor care se confrunta cu probleme. Va sustinem si suntem alaturi de voi.
In al doilea rand daca aveti timp intr-un weekend veniti pe la Brasov. E foarte frumos dar mai ales avem ceva magazine de hainute de gravide super dragute si moderne (au niste blugi moderni ca nici silfidele de manechine de pe strada nu au)...merita sa incercati.
Cat despre depilare cred ca cea mai buna varianta ramane ceara. La mine s-a sensibilizat rau de tot pielea abia daca mai pot rabda, dar se merita caci de cand sunt gravida parul creste f f f f grau si rar, asa ca saptamana asta sunt programata la tortura
Aseara am facut baie si pt prima data mi-a fost greu sa ma spal pe cap, ca sa nu mai spun de pedichiura cat m-am chinuit. BB isi face simtita prezenta daca incerc sa ma gheia o pauzasc...
Apropo de dureri de burta... crampe, aer si junghiuri din cand in cand sa inteleg ca sunt normale???
Apropo de soacre... Eu am cea mai buna soacra din lume...ne vedem de cateva ori pe an si ne intelegem asa de bine...asa rar cum ne vedem n-avem timp de mofturi si certuri.
Va pup si multa sanatate...
Cristina
16+
greierash spune:
Buna dimineata! Am fost si eu vineri la eco morfo-fetala si ....voi avea un baietel!!! Am fost la dr. Iosup care mi-a facut o impresie fff buna. Aveam niste temeri dupa ce citisem pe aici ca nu prea vorbeste imi facusem impresia ca e cam ursuz, dar a fost destul de vorbaret(parerea mea); vorbeste cam inceeet, l-am rugat de vreo 2 ori sa repete ce a spus. Si cam atit.
Cam atit cu vestile bune , ca mai am una , la care as dori daca stiti cate ceva sa ma lamiriti si pe mine...
Dupa socotelile mele ar trebui sa am 19 saptamani de la ultima menstruatie(08.10.2006); la eco imi scrie ca am: GA(LMP)=15sa+5 zile...
Eu cate saptamini am? Bebe are 237 gr, celelalte valori sunt Ok, dar cu saptamanile cum ramane? Stie cineva ceva despre asta? A mai fost cineva in situatia asta?