Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Mihaela - decat sa te descarci pe soacra si sa inrautatesti lucrurile mai bine spune-ne noua toate supararile. Noi intotdeauna ne vom sustine (indiferent cine are dreptate - ha,ha).
Eu azi mi-am scos sotul la cumparaturi si mi-am luat o salopeta de blugi pt gravidutze, desi burtica nu se prea vede inca. Sper ca in ea o sa para mai mare. Sotul rade de mine si spune ca in curand o sa vreau sa fie burtica mai mica in loc de mai mare. Ce stie el!!Oricum nu prea avea el chef de cumparaturi dar cand a auzit ce vreau sa iau a sarit imediat in adidasi. Cred ca si lui ii place sa ma imbrac cu salopeta.
pupici la gravidutze cu burtici mari si mici

13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello gagici! Mychidutza, stai linistita ca asa sunt soacrele, zici ca sunt trase la indigo si eu m-am enervat horror zilele trecute din cauza alei mele si ce am rezolvat? Am facut cadere de tensiune, am plans, nu l-am simtit pe bebe aproape 24 ore...nu merita!

Andra15+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara gagici cu burtici !
Ioana75 bestiala faza cu "socroshenia", nu stiam expresia,dar am retinut-o .
BBPuck felicitari pt TT !
Chriszta e normal sa apara parul ala in plus, sunt modificari hormonale de tot felul in corp. Stai linistita, va disparea dupa nastere.
Iar apropo de epilat eu m-am lecuit de epilat in zona inghinala de data trecuta. Nu mai suport drept pt care voi sta asa acolo pana nasc, sau poate mi-o trece mai incolo, insa acum nici nu ma gandesc, abea rezist sa ma epileze pe picioare.
Ma duc sa va mai citesc ! Pupici !

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Seara buna, fetelor! Asa liniste a fost week-end-ul asta pe forum!... Noi tocmai ne-am intors din vizite - am sarbatorit ziua tatalui meu, care a fost de fapt pe 14 februarie. Sunt ghiftuita (stiu ca nu-i tocmai bine ca am cam exagerat cu mancarea, dar m-a luat valul )
Cat despre soacre... Mihaela, suntem asa de multe in situatia asta ! Eu una am noroc sa pot compensa cu mama, care are mare grija de noi, e cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant si-si doreste foarte tare un nepotel sanatos de care sa se poata ocupa. Mi-a si pus in vedere ca vrea sa fie prima pe care o sunam daca avem nevoie de cineva care sa aiba grija de bebe cat mai iesim noi. Soacra-mea nici macar nu ne-a felicitat, macar asa, cu jumatate de gura, desi stia cat de greu ne-a fost cand am pierdut prima sarcina si ce mult ne doream un copil. Nici macar nu stie cam cand se va naste...
Na, de unde am plecat si unde am ajuns! Se pare ca am mai multe pe suflet decat vreau sa recunosc!

Lia S16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Mihaela lasa socrosheniile, vorba Ioanei(ioana75) deoparte. Eu abea m-am intors de la a mea si m-a secat ca sambata sa fac eu pulpele la cuptor in timpo ce cumnatica mea freca original menta, iar azi am facut tot eu musacaua de cartofi ca deh ea cica nu stie sa faca. Imi venea sa zic daca nu stii sa faci de ce iti trebuie sa faci. Da am reusit sa o ignor ca nu merita sa ma enervez si sa ii fie rau la bebe pt dumneaei. Asa ca, f bine a zis LuciaZ spune-ne noua toate pasurile ca noi te ascultam si intelegem si iti dam dreptate orice ar fi. Nu merita sa stricam bucuria de acum cu bebe in burtica pt o socroshenie, absolut deloc. Plus ca stresul cauzeaza f multe pe perioada sarcinii. Asa ca ignora acest specimen numit soacra cat poti.
Pupici la toate fetele !

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna si de la noi!

Licitam si noi - 98 cm circumferinta in jurul buricului. Ma ingrozesc cat de repede imi creste burtica - evident si kg in plus ca doar nu creste doar burtica. Nu ma consolez decat cu ideea ca asa am fost si la prima sarcina, eram in 6 luni jumate si toata lumea ma intreba "cand nasc, zilele astea"? Asa ca am fost invers decat tine Anya, ma enervau toti care se mirau de ce am burta asa mare. Parca as fi umflat-o io cu pompa! Ma gandeam ca fac un "tar" de copil ca sunt doar apa...in fine, slava Domnului Stefi a avut 3.650si la un an dupa nastere imi revenisem la greutatea normala. Acum ma gandesc doar ca-mi va fi foarte greu la vara pe caldura, Stefi e nascut in decembrie si ultimele luni de sarcina chiar au fost grele. Oricum, noi si bb-lusii sa fim sanatosi, ca le facem pe toate!
Luna, stai linistita, si eu cand eram gravida cu Stefi m-am jucat cu o fetita care a doua zi dupa, a facut varicela(imi amintesc ca m-am sunat mama ei sa-mi spuna sa fac analizele, era destul de speriata...) Eu nu mi-am facut nimik, dar stiu ca i-am spus doctorei, care mi-a spus ca formele de varicela care se fac acum sunt mult mai slabe decat cele din trecut iar pericolul sa ajunga la fat boala e foarte mic. Acum, stii cum e, cate nu facem noi sa nastem bebelusi sanatosi, dar pana la urma Dumnezeu stabileste cum ii zamisleste cu adevarat pentru fiecare(aici e foarte concludenta povestea oanei- mama lui Iosua- a carei poveste pentru mine cel putin, a insemnat o lectie de viata).
Despre socrosenii...nu va mai amarati viata din cauza lor. Eu e drept ma impac bine cu socrii, dar trebuie sa recunosc ca niciodata soacra nu e ca mama. Probabil ca nici io nu voi fi cine stie ce cu noru-mea, mai stii ce pitici mi se mai pun pe creier pana atunci?!

Pupici si sa aveti o saptamana frumoasa,
Carmen15+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="//http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara ! Imi cer scuze,dar nu am mai putut citi din urma. Am intrat doar sa va spun ce am facut la control sambata.

Problema este serioasa. Col intredeschis,placenta jos inserata IMINENTA DE AVORT ! Mi-a dat tratament deocamdata Diazepam+No-Spa+Scobutil injectabil la 8 ore si Gravibinon 2 injectii una azi si una peste 3 zile.
Joi merg la control si daca nu se amelioreaza facem cerclaj. Offf...si cum voi sta eu numai in pat la orizontala fara pic de efort cum se recomanda dupa cerclaj?

Bb este foarte bine. Este tot si e un voinicel.Are 300g si arata cu 1 saptamana mai mare.Din fericire el e super bine!
Sa dea Dumnezeu sa fie ok fara cerclaj...dar nu prea cred!

Va pup si inca odata scuze ca nu pot citi din urma! Ma intzeapa burtik si cand stau pe scaun.

Vreau sa mentzionez moderatorului ca DPN-ul la mine e 10-15 iulie deoarece voi face cezariana si am gasit si un nume pentru bb mic LUCA SERBAN.

Va pupic!

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza
pana in saptamana 14 ati facut si alte teste inafara de eco obisnuite? plsssssssssssss

+14.5

mihaela
poze

In momentul in care s-a confirmat sarcina, am facut tot felul de analize ale sangelui, respectiv sumar de urina. Dar cred ca sunt chestii curente, pe care orice medic le recomanda. Am repetat si analiza pentru toxoplasmoza, pentru ca stiam ca nu sunt imunizata. Medicul mi-a spus ca voi repeta acest test in trimestrul al III-lea (procedura standard in cazuri ca al meu). Am repetat lunar analize pentru dozarea anticorpilor antiRh (numai fiindca eu am Rh-, o sarcina pierduta in antecedent si un sot cu Rh+). Am mai facut o multime de analize in ianuarie pentru ca fusesem suspectata de o infectie virala ciudata dar rezultatele au fost ok. Ni s-a sugerat, tot din cauza acelei posibile infectii, sa facem un triplu test, parca in saptamana 16. Am refuzat pentru ca nu i-am vazut utilitatea - suspiciunile de infectie, deci de malformatii la fat fusesera eliminate prin investigatiile anterioare, si nici nu ne incadram in grupul de risc (gravide peste 35 de ani sau cu probleme genetice in familie).

Cam astea-s. Lung pomelnicul, nu-mi vine nici mie sa cred. Oricum, cred ca unele dintre analizele de mai sus nu se fac intr-o sarcina obisnuita, fara probleme. Asa ca nu trebuie neaparat sa le faci! Dimpotriva! Bucura-te de bebe, de sarcina, de tot ce ti se intampla frumos!

Lia S16

Mergi la inceput

Giana, felicitari pentru micul Luca! Din ce povestesti, e un luptator! Orice ar fi, veti trece impreuna prin asta. Cu noi alaturi de tine, bine-nteles! Sa vii cu vesti bune de la urmatorul control!

Lia S16

Mergi la inceput