Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina26 spune:
Buna burticilor,
Luna sa auzim numai de bine! Imi pare rau pentru ca treci prin stresul acesta....
Noi aici toate ne radem (toate prietenele mele de aici). Eu o fac tot la 2 zile cand fac dusul, o fac de mult timp si cred ca a devenit deja rutina. Eu ma epilam inainte sa vin in State (acum 10 ani) si imi amintesc ca nu ma prea durea ~ dar e foarte de mult si ceea ce imi amintesc poate sa nu fie tocmai adevarat. Deci cine vrea sa nu mai simta atat durere se pate rade![]()
Eu nu imi simt copilul miscand aproape de loc. Iar daca simt ceva nu stiu daca e copilul sau intestinele mele. Voi puteti distinge miscarile copiulului? Cum?
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
17+
poze cu fetita si cu mine
Antoanela23 spune:
Cristina, eu il simt pe bebe, nu stiu sa explic bine sunt ca niste impunsaturi. Nu e ceva constant si de multe ori ei sunt activi dupa ce ne culcam, cica in timpul zilei miscarea mamei ii adoarme.
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Lorina, m-ai intrebat capitolul trecut despre cerclaj. Nu-l pot face pt ca din cauza contractiilor procedura in sine e riscanta si apoi firul acela pe col paote face mai mult rau decat bine, tocmai din cauza contractiilor.
Pupici, mersi de incurajari,
Anto
19 si
Antoanela23 spune:
Eu acum recuperez ce nu am citit capitolul trecut, se vede ca doarme juniorul
.
Mioara, mersi frumos pt incurajari. Sarbatoreala placuta. la Multi Ani, multa santate si bucurii.
Jadi, sa-ti fie de bine coafatul. Bafta multa sa urce placenta, probabil e bine sa eviti efortul. Stiu ca tu esti foarte activa si nu ti-e usor, dar incearca
.
Mada, vacanta placuta.
Oanaa, Alina.a mersi frumos.
Narcisa, ma bucur ca mama ta e bine. Vacanta placuta in Romania.
Si eu m-am ingrasat in perioada de alaptare, deci nu e o regula, depinde de fiecare. Normal, depinde in primul rand ce si cat mancam, iar mandea se rasfata la greu in perioda aceea...ca si acum de altfel
.
Pup, revin,
Anto
19 si
ioanadara spune:
Cerclajul se practica la greu in Romania. Afara rar vati gasi vreo graviduta cu cerclaj(din diferite motive de la caz la caz)si cele care au au in luna mare.
Deci, Antoanela,nu esti singura fara cerclaj.
Am o prietena care a plecat in Germania pe la 6 luni de sarcina cu cerclaj facut de vreo 2 luni in Romania si primul lucru pe care i l-au facut acolo a fost sa il desfaca.A nascut apoi la termen.
16
Antoanela23 spune:
Ioanadara, imi aduc aminte ca am citit ca in Germania nu se practica cerclajul, ei sunt mai stricti in privinta asta, cica lasa natura sa decida, cel mult fac unele temporare. Dar probabil depinde si de zona, spital, cat e de mare orasul, etc.
In Belgia se practica daca e nevoie, dar am inteles ca sunt doctori care se reped sa-l faca si altii care asteapta un pic sa fie siguri ca e absolut necesar.
La prima sarcina cand au debutat problemele mele si nu stiam exact despre ce e vorba (aveam dureri de abdomen si m-am dus la dr asa, ca sa fiu sigura ca e ok, ne pregateam sa plecam in vacanta in Rom) dr meu era in vacanta si m-a vazut o colega de-a lui. Nu avea ecograf bun si ei i s-a parut ca mi se deschide colul, imediat a pus mana pe telefon si m-a programat la cerclaj, mie-mi cazuse tavanul in cap. Noroc ca nefiind pacienta ei si vazand ca ezit sa ma dau pe mana ei, m-a mai trimis la o ecografie la un dr super-meserias si cu ecograf f bun unde s-a vazut ca nu se deschidea colul ci ca era doar mai scurt decat media, dar bine inchis la ambele capete.
Asa ca m-au pus la repaus si tratament cu utrogestan pana s-a intors dr meu din vacanta. Si a fost mai bine ca nu l-am facut. Iar dna Dr "scalpel happy" m-a sunat si si-a cerut scuze pt eroare si ca m-a speriat degeaba. Eu eram asa de fericita ca am scapat de operatie ca nu am fost deloc suparata pe ea. Plus ca a fost bine ca m-au pus la repaus atunci, desi pe moment am fost socata cat de repede ti se schimba viata.
Anto
19 si
Antoanela23 spune:
Ioana, de abia acum am citit de Miruna, sper ca s-a facut bine intre timp.
Sanatate multa si tie si ei
.
Anto
19 si
lorinaoo1 spune:
Anto
imi pare rau. Cred ca esti consemnata la pat
Asta e, trece repede timpul. Mai citim ce scriu fetele, mai radem, mai plangem (de la hormonei, nu de alta) si imediat se face iulie/august.
Si cel mai imp lucru e sa fii linistita, calma, o spun din proprie experienta
Eu cum ma supar un pic cum ma trezesc cu dureri si contractii, asa ca dau "ignore" la chestiile care nu-mi convin. Si asta se intampla acasa, daca ma mai duceam si la serviciu era jale... pt ca, din pacate pt mine, sunt genul care se implica si pune la suflet toate alea 
Lia eu iau utrogestan oral pt ca nu suport sa ma simt murdara in "zona crepusculara"
Asa ca mai bine suport un pic de somnolenta sau ameteala 
Ce frumos e afara... Tare m-as plmba un pic, presupun insa ca e si frig tare ![]()
nasica de moflea
burtica
18+
oaana spune:
fetelor,va salut,am o zi tare naspa,ma doare tare burta,stomacul,nici eu nu mai stiu ce...am luat un no-spa ,sper sa ma lase...
brazuca,eu la prima sarcina am avut carcei la picioare,dar si la burta,e groaznic la burta,ca nu puteam face nimic...la picioare trebuie sa te dai repede jos din pat si sa impingi tare in calcai...din nefericire toata sarcina am avut.acum am avut doar o data la burtica,sper si eu sa nu mai am...sanatate...
luna,stai linistita si nu te stresa,ca totul o sa fie in regula ...eu am innebunit de ingrijorare ca am facut un tratament la prima sarcina-nu stiam ca sunt insarcin,ca testele au fost negative-toata sarcina am stat stresata...dar mi-a dat Domnul un copil frumos si sanatos...
deci o sa fie bine,curaj...
ce sa va mai spun,ma doareeeeeeeeeeeeee tare burta,sper sa-mi treaca.
va pup pe toate.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
buna fetelor! citeam undeva ca dublu test se face pana in sapt 14. e adevarat? cred ca v-am cam stresat cu intrebarile, dar pana in saptamana 14 ati facut si alte teste inafara de eco obisnuite? plsssssssssssss
azi m-a stresat socrella ..........a avut tupeu sa vina la noi si sa faca scandal ca draga doamne n-am auzit cand a batut la usa si nici telefonu si a stat maria sa si a asteptat pe hol.........m-am enervat si cred ca si pe bebe l-am stresat. God, o urasc pe femeia asta! scuze burtici , da simteam nevoia sa ma .............descarc...........
+14.5
mihaela
poze