Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

karligutza, total de acord cu tine! Mi-a trebuit ceva vreme sa imi perfectionez tehnica, dar observ ca merge destul de bine. Nici nu vreau sa exagerez, ca dupa aceea din nou o sa creada ca fac din mine ce vor ei!Asa...sunt dragutza...ca nu ma costa nimik. Dar sa nu credeti ca am cedat cu cumnata!! Nu vb cu ea si vad ca m-au lasat in pace deocamdata cu insistatul.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vorbeati ieri de reactiile prietenelor. Sincer si pe mine m-au mirat. La inceput cand le-am dat vestea, toate au fost emotionate si fericite. Zilele trecute am avut o intalnire asa...in gashka, si am descoperit ca ideile lor despre ce inseamna sa ai un copil sunt diferite de ale mele. Lor le este greu sa inteleaga de ce vreau ecografii zilnic daca s-ar putea, de ce nu fac miscare sa nu ma ingrash ( ce stiu ele de durerile de spate sau de palpitatii), de ce cumpar hainutze asa devreme...si muuuulte altele.
Asa am descoperit ca de fapt pana nu ajungi in situatia sa iti simti puiutzul in burtik, nu poti intelege ce simte o viitoare mama. Nu ai cum sa intelegi.
Acum rad cand ma gandesc ca aceleasi idei le aveam si eu inainte de bb: sa fac miscare, sa mananc numai ce trebuie, sa nu ma ingrash, etc. De unde era sa stiu de dureri, greturi, pofte si toate cele? Eu ma credeam viteaza si ziceam ca eu o sa le pot face fata!!! Asa zic si ele acum...sa le vad pe ele cand vor fi gravide!

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo78 ce meriti tu acum? un premiu ceva cu siguranta! foarte frumos cum au actionat cei de la OPC! chestiile astea ar trebui facute cat mai publice, pentru ca li se intampla si altora, insa ori nu le trece prin cap sa faca scandal si sa isi ceara drepturile ori le este lehamite si renunta pentru ca au impresia ca nu vor reusi! Iata ca m-ai putem invinge si noi sistemu' incet-incet!

voi fi putin off-topic! insa sper ca ma veti ierta!
Mie mi s-a intamplat in vara trecuta o "minune" cu o companie de telefonie mobila, aici in Romania, cea cu mult rosu ca sa nu fac reclama; si ei sunt companie privata si isi bateau joc de clientii lor! darmite astea de stat sau diverse alte regii autonome! m-am certat cu ei de 3 ori cate jumatate de ora la *222 si dupa vreo 3 zile mi-au dat mesaj cum ca mi s-a rezolvat situatia. Plecam in Germania si ei tocmai scosesera un serviciu pentru cei care pleaca in exterior si activarea ofertei la cei cu abonament se facea la urmatoarea data de facturare, iar cei cu cartela isi puteau activa pe loc! sa nu-i impusti? eu sunasem pe 3 ca sa plec pe 14 august. Urmatoarea mea data de facturare era pe 2 septembrie, deci cand deja eram in tara inapoi... tampiti! au inteles pana la urma ca sunt tampiti si mi-au activat pe 6 aug...!!!!!!!! urgent!

karligutza, sapt.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor si la toate

KARLIGUTZA - PREZENT !!!!!!! Va citesc dar nu am mereu timp sa si scriu..... din pacate..... ieri de ex. mi s-a sucit piciorul stang si am cazut cu totul pe drum, mi-am distrus genunchii mai ales cel stang e tot julit..... acum imi fac probleme daca si bebe a simtit caderea mea ???!!!!! Trebuie la ora 13 sa imi sun medicul si stau ca pe ace. Ma dor picioarele mai ales stangul, dar caderea a fost prea brusca ca sa imi dau seama daca s-a intamplat ceva cu burta mea, si cu bebe din interior....... socul caderii cred ca l-a simtit si bebe, iar de durere incepusem si sa plang cand am ajuns dupa cativa metri acasa.... poate imi spuneti voi daca am facut ceva rau la bebe, sa ma linistesc 3 ore pana sun la medic.
Va pup pe toate inca o data

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Brazuca [font=Arial]perfect de acord.
Asa gandeam si eu desi eu am inclinatie spre copii...
Inainte de a incerca sa avem BB admiram mult gravidele... ce frumoase erau, ce bine trebuie sa se simta, ca doar asa se vedea in public. Dar pana nu esti implicata in evenimentul gravidiei habar nu ai ce se intampla. Eu de la viata roz de gravida am ajuns pe patul de spital in perfuzii.... disgravidie grava, nici in picioare nu puteam sa stau de rau...dar totul se rezolva.
Cred ca si acum ar trebui sa ne preocupam de noi chiar si cu BB mic in burtik.
Va pupacesc.Cristina 16+[/size=2]

Mergi la inceput

Hallo fetelor si la toate

KARLIGUTZA - PREZENT !!!!!!! Va citesc dar nu am mereu timp sa si scriu..... din pacate..... ieri de ex. mi s-a sucit piciorul stang si am cazut cu totul pe drum, mi-am distrus genunchii mai ales cel stang e tot julit..... acum imi fac probleme daca si bebe a simtit caderea mea ???!!!!! Trebuie la ora 13 sa imi sun medicul si stau ca pe ace. Ma dor picioarele mai ales stangul, dar caderea a fost prea brusca ca sa imi dau seama daca s-a intamplat ceva cu burta mea, si cu bebe din interior....... socul caderii cred ca l-a simtit si bebe, iar de durere incepusem si sa plang cand am ajuns dupa cativa metri acasa.... poate imi spuneti voi daca am facut ceva rau la bebe, sa ma linistesc 3 ore pana sun la medic.
Va pup pe toate inca o data

13+

Mergi la inceput

Shamadi
Eu nu cred ca BB a patit ceva. Dr meu spune ca sunt rezistenti si se tin bine acolo la caldurica... L-ai dat un pic in legan
Sa ne spui oricum ce-ti zice dr.

Fetelor voi va treceti semnatura de fiecare data sau o aveti scrisa undeva si doar o selectati???

Cristina 16+

Mergi la inceput

Chriszta - sper sa fie cum zici tu dar imi e cam frica deoarece bunica, mama mamei mele a pierdut o sarcina la 9 luni din cauza ca s-a lovit la burta de o masa, asa ca stau pe ace pana la urmatorul eco.Sa vad daca medicul ma cheama mai repede de 15 martie...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aoleooooooooooo samadhiiiiiii daca nu ti s-a umflat sau sa doara piciorul inseamna sa speram ca doar te-ai lovit loco.. iar ca bebe n-a simtit decat un mic salt caci sta in apica acolo si invelit de membrane si burtik... important e sa nu ai fractura sau altceva!

eu iti spun ce mi-a zis doctorul meu atunci cand m-am speriat foarte tare odata... si cand am avut o reactie brusca cu tot corpul altadata! primul eveniment in casa: era un fluture pe covor, geamul fiind deschis a zburat zburatorul fix pe covorul meu, iar eu cu piciorusele goale am calcat fix pe el.. nu va povestesc cum am tipat si cum am sarit in sus 2 minute!!!!!!! doamne ce mi-e sila de d'astea, dar nici nu m-am putut controla ca sunt o sperioasa de felul meu! iar a doua intamplare, in masina... conducea sotu' si dintr-o data a pus frana brusca la un cedeaza trecerea pentru ca venea o masina care s-a oprit fix in laterala stanga a masinii noastre! greseala a fost a noastra, insa era o straduta laturalnica incat sotul nici n-a vazut semnul!!!! eu am strigat o data CEDEAZA si chiar avea la ce! cand a pus o frana am crezut ca sar de pe scaun si mi s-a strans stomacul cat un mar! ma temeam ca l-am speriat si pe bebe sau ca i-am facut vreun rau cu socul fizic al meu, insa m-a asigurat doctorul ca nu am patit nimic, mai ales ca nu avusesem nici un fel de simptom imediat dupa....

asadar, daca de ieri pana azi nu ai avut senzatii nemaiintalnite pana acum cu burtika inseamna ca n-ai facut nici un rau lui bebe! dar mergi si la medic pentru mai multa liniste si tie multa sanatate! ai grija de tine si de voi!

karligutza, sapt.21

Mergi la inceput

Dar ai cazut asa de rau?
Ma refer daca la burta te-ai lovit, te doare burta?
Sper sa fie totul bine.

Cristina 16+

Mergi la inceput