Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pauza 5 minute sa schimb capitolul!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

KARLIGUTZA - la burtica nu am nimic, cel putin nu am simtit nimic decat ca piciorul imi e umflat unde m-am lovit direct in genunchi, imediat dupa cazatura imi era vanat genunchiul stang, dar acum a mai trecut, durerea inca persista dar nu imi e mie acum asa de picior ci de bebe, saracul ca l-am speriat si sa nu se fi intamplat ceva.....
Eu am probleme cu insectele nu le suport sub nici o forma, daca intra una in casa, fie ea si musca nu am pace pana nu o scot iar afara sau o anihilez total. Asa ca nu esti tu singura .........
Merci pentru randuri.
Cand am venit acasa si mi-a vazut piciorul paradit, mi-a spus sa nu mai merg singura afara, ca si cum eu nu pot sa am grija de mine ! Ha ha ha..... m-a bufnit rasul......
La fel si povestioara ta a fost distractiva.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor intrebare de baraj:
Am facut 3 echo pana acum si la fiecare BB a avut alta varsat decat socotisem eu.
UM 15.10.2006, incercare reusita 100% 27.10.2006
Ce varsta are BB al meu????????????
Eu am socotit data inseminarii, este bine???

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns safira1 spune:

buna burtici!

Ieri am fost la doctor ptr. rezultatele de le triplu test si cu ocazia asta l-am vazut pe bb . A fost si tati cu noi ( curios sa-si vada minunea )dar....bb a dormit si nu prea am avut ce vedea . Si asa , tati a fost fff incantat de bb .

Am o intrebare ptr. fetele care au facut analiza de amniocenteza : este dureroasa?? au avut probleme dupa??? ceva contractii??
Cica analiza implica un risc de avort de 1% . Nu e mare dar la noi e o problema : eu am Rh negativ si sotul Rh poz.
NU mi-au aparut inca anticorpii anti-D ( sper sa ramana asa ) fiind prima sarcina .

madabout eu stau in Paris , poate ne vedem .

multumesc burtici de primire

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hello la toate .....sunt incepatoare pe aici asha k nu prea am mintea atat de limpede inkt sa mai si scriu ( la kte nelamuriri am)...hmm Sunt insarcinata cam in 21 de saptamani ...sunt atat de panikta :( HELPPP!!e baietzel sunt asha de mandra de el...dar din pakte nu am reushit sa imi fac inca analizele:( DELOC!ma duc deabea maine....sa imi zica cineva k totul e ok!! Am fost si am facut 2 eco pana acum si la eco e totul ok....sapt asta tre sa ma duc si o voi face si pe cea morfo-fetala ....pfff .Shtiu k nu am coerenta:D dar poa citeshte cineva si o sa ma mai linishteask putin in inconshtientza mea. sper k bebe e ok ma cam bate in burtik acolo d kteva zile:D se simte asha dragutzzzzzz offf....bye girls talk to you l8er

Mergi la inceput