Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
Simo78 spune:
Carla stai linistita, medicul meu a zis ca imi recomanda mai degraba avionul decat trenul sau masina. drept urmare luam avionul si iasi-bucuresti.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
jeni71 spune:
CarlaV cate sapt o sa ai atunci in martie? Oricum ia-ti adeverinta pt avion sa nu ai surprize. Apoi depinde cum te simti tu. Daca esti Ok mergi linistita. Eu am fost in Tunisia, ia-ti un hotel bun de 4-5 stele si va fi ok. Iar despre plecarile viitoare cu bebe eu sincer sunt mai incantata de conditiile oferite afara pt bebelusi decat ce e in Romania. Am fost in Egipt cu prietenii si era si o prietena cu fetita de 1 an si jumatate. I-au dat patut si vroiau sa ii dea premergator si carucior. Deosebit de draguti si logic pt copil nu a platit nimic. S-a dus in aceeasi vara la mare in Romania si nici vorba sa ii dea patut, s-0au dus cu el de acasa, si cand au plecat din statiune aveau igrasie pe patut de la hotelul de 4 stele unde statusera. Caz real, asa ca...............doar afara voi merge cu copilul. Nu ma credeti snoaba dar am vazut diferenta de pret si conditii si tratament si sincer cu toata parerea de rau nu merita la noi. Platesti mai scump servicii mai proaste.
Eu de exemplu de Pasti plec in Bulgaria intr-un club privat de 4 stele. Am mai fost in Bulgaria la revelion (acum 1 an) si vara lui 2006, si am ramas placut surprinsa de conditii si mod de a trata turistii. Bravo lor, rusine noua.
Asa ca sincer, du-te linistita, nu ai ce sa patesti cu avionul, apoi eu merg pe premiza, ca oricat m-as feri daca e sa fie sarcina asta pana la capat este, eu nu pot interveni in soarta. Ma feresc cat pot insa traiesc normal. Sunt insarcinata nu bolnava ! Pupici draga mea si distractie placuta !
Jeni
15+

CarlaV spune:
Simo, inteleg foarte bine ceea ce spui, insa nu stiu cum sa fac cu frica, stiu ca e vorba de autocontrol, anul trecut am fost in Corfu insa tot cu frica.
Am fost si la magazinul Titan si am vazut niste blugi cu burtica elastica, dar in afara faptului ca erau 130 ron nu mi-a placut materialul, parca prea gros si demodat. Plus ca cea mai mica marime, 38, imi cam aluneca de pe solduri. Cred ca o sa-mi iau de la Tara, dar nu stiu cum e cu marimile, se pot schimba daca nu se potrivesc?
Jadi, esti de coma cu burtica ce creste mai mare daca o ungi
. Ca si cum grasimea din crema ajunge cumva imediat sub piele si se depune, nu?
Carla,
20+ 
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
mami de Anya unde ai disparut?
Simona15+
Mara/Matei
poze
iaca am dat o fuga la eco si am facut morfologica...am fost foarte incantata, dupa cum se poate observa mai jos

Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by Simo78
mami de Anya unde ai disparut?
Simona15+
Mara/Matei
poze
iaca am dat o fuga la eco si am facut morfologica...am fost foarte incantata, dupa cum se poate observa mai jos.
Alina![]()
woooow ai schimbat caruciorul!!!! ce s-a intamplat cu raducul tau?
eu mai am pana la morfofetala, abia uramatoarea, dar si pe asta de vineri o astept cu sufletul la gura!
Simona
15+
Mara/Mateipoze
andutzy spune:
Anyaaaaaa,felicitari, ce poate fi mai frumos decat sa ai doua fetite dulci? Poate Radu Teodor vine la bb3, mai stii? E prima morfologica pe care ai facut-o? Acum trag si eu sperante ca o fi gresit Iosup la 14 saptamani....![]()
Andra
15+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
sa va povestesc cum a fost...cred ca m-am cam grabit eu.
am fost la eco la 13 sapt la alt medic si mi-a zis: 60-70% baietel. apoi am fost la dr meu, dar la eco de la pantelimon, care este destul de prost si mi-a zis ca pare tot baietel, dar nu e f sigur. eu am tras concluzia ca sigur asa e, ca doar aveam 2 surse. ![]()
iar azi la altmedica, unde au au super ecograf iar bb este deja mare, surpriza...100% fetita.
si noi suntem f fericiti, ca la inceput ne-am dorit tot fetita. e drept ca era tare frumos si cu pereche, dar e bine si asa.
abia a putut sa-mi faca eco, pt ca ma umfla rasul intr-una.
apoi cand ne-am apucat sa sunam la prieteni, majoritatea ne-au compatimit:"aaa, tot fetita...lasa ma, ca e bine. ei, nu-i nimic acum. ce sa faceti?!". chiar m-am enervat un pic, dar a trecut repede.
multumesc pentru sustinerea voastra 
asa am zis si noi, ca urmatorul e baiat

Alina
CarlaV spune:
Jeni, multumesc mult pentru incurajari, stiu ca ai dreptate, trebuie sa ma autoeduc. Cand ar trebui sa plecam voi fi in saptamana 25-26, depinde ce ne alegem. Ai dreptate si cu ceea ce spui referitor la conditiile si tratamentul din Romania. Noi am fost in Bulgaria intr-un septembrie acum cativa ani si am fost super incantati de conditii si modul lor de a se purta cu turistii. Cazarea a fost la 2 stele mai buna decat la noi la 4 stele, aveam mancare in sistem de bufet suedez cu toate minunatiile ca abia mai mergeam cand ne ridicam de la masa, plaja era curata, apa foarte calda si sarata, ce mai, a fost super. Si era numai Bulgaria.
In Romania ultima oara cand am fost la mare si ne-am luat 2 saptamani, in prima saptamana am parcat la hotel fara nici o problema, apoi au inceput sa monteze printre masini indicatoare de "parcare cu plata" si noi mai aveam de stat inca o saptamana. Abia asteptam ca la sfarsit sa ne ceara bani pentru parcare, dar se pare ca au simtit energiile noastre negative la adresa lor si au renuntat sau au uitat.
Ideea e ca si numai in Bulgaria sunt conditii mult mai bune la preturi mai mici sau egale cu cele de aici. Nu mai vorbesc de Grecia, Croatia, Austria, Elvetia... Jeni, pot sa te intreb cate ceva pe PM despre Tunisia daca ai timp?
Anya, felicitari pentru caruciorul roz, vad ca se cam schimba carucioarele pe aici, sper sa nu se intample si la noi.
Carla,
20+ 
cristina_ana spune:
,Olgutza, unde ai pus filmuletul de la eco, ca eu nu l-am gasit pe nicaieri!!!!
Si eu tot la Medical City o sa fac eco morfologica si sunt curioasa cum se vede filmul cu bebe!
Anya, felicitari pentru ce-a de-a doua fetita! Suuuuppperrr!!!
Mie mi-a spus doctorul ca este 60% baiat, poate am si eu o surpriza peste citeva saptamani si baietelul se transforma in fetita! Eu initial mi-am dorit mai mult fetita, dar acum, cind mi-a zis ca e baiat, imi e asa de drag ca sunt sigura ca as fi dezamagita sa se schimbe! Si eu am o gramada de hainute si lucrusoare de baietzei de la celalalt bebe al meu care nu mai e
, asa ca daca e sa fie fetita, o sa fie o fetita imbracata in albastru, ca imi sunt atit de dragi hainutele cumparate anul trecut incit ma doare sufletul sa nu le folosesc.
Cristina, 16+
POZE
Simo78 spune:
mami de Anya din pacate uneori tocmai prietenii sunt cei care ne rapesc din bucurie. eu sunt singura casatorita si acum nsarcinata din prietenele mele, iar reactiile lor la micile mele bucurii de viitoare mamica...sa spunem elegant ca m-au surprins...si ma bucur ca va am pe voi. pana la urma, chiar daca suna banal, sanatos sa fie! ca orice ti-ai dori sa fie, cand il vezi il iubesti neconditionat, indiferent de e fata sau baiat.
si nu in ultimul rand, foarte frumoase nume ai ales, pentru amandoua. sa te vad de acum inainte cum te descurci cu nick-ul pe forum ![]()
Simona
15+
Mara/Matei
poze