Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

pup , pe cele vechi si pe cele noi!
n-am mai scris de mult, dar va citesc cu drag in continuare. eu nu am vesti marete, totul e in grafic pana acum. la ultima eco (saptamana trecuta) bb era activ si voios, dezvoltat cum trebuie. asteptam morfofetala din sapt 21 pt mai multe detalii.
cu greutatea stau bine, am slabit 2 kilograme. bine, eu eram mai plinuta, am plecat de la 67 de kg la 1m60 si acum sunt la 65 de kg. nu tin regim, doar mananc mai sanatos decat inainte, mai mult fructe si legume, nu prea pot carne. si nici bere nu mai beau, asa ca... am mai dat jos ceva. burtica este la 96 de cm, se vede dar nu foarte tare. de fumat nu mai fumez de 2 ani, asa ca nu mai am acest stres. pofta de alcool nu mi-a fost nici o secunda, mi se face greata doar cat vad o sticla de bere sau vin. pisoiul l-am dat si pe el inainte de bebe, iar analizele la toxo mi-au iesit negativ si negativ, deci le repet mai in trim III.
hai ca m-am intins ca o zi de post...
va doresc tuturor bolnavioarelor sa va faceti bine si sa aveti multa grija de voi si de bbi.
o seara buna in continuare / somn usor pt cele are deja sunt in patut!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nu tin post pentru ca biochimistul din mine este impotriva vitaminelor pastile si incerc sa mananc foarte variat. si sunt vitamine care pot fi luate DOAR din carne, sau DOAR din branza, fiecare cu rolul ei. si acum e vorba de viata din noi.
asta e parerea mea, respect pe cei care pot tine post, sincer bravo lor. eu am incercat idata si am lesinat dupa 3 zile ca-s anemica ca o gaina .

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bravo, Simo, si eu sunt impotriva vitaminelor din pastile. Poate ne detaliezi aici ce vitamine poti lua doar din carne sau doar din branza. Cu toate ca mananc carne sau branza nu mai des de o data pe luna, analizele mele sunt super OK, poate am omis sa cer anumite analize... De asemenea, poate explici mai pe intelesul fetelor de ce calciul din laptele prelucrat termic nu se absoarbe in tesuturi ci se depune.

Eu nu pot tine post mai mult de o zi, de obicei tineam vinerea, dar a doua zi tot imi vine sa mananc macar un ousor sau o bucatica de branza, ca sa mai variez gustul. Si ma plictisesc de aceeasi mancare ingrozitor de repede, asa ca iti dai seama cat de variat trebuie sa mananc

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

din carne se iau vitamina B12 si acidul folic despre care ati auzit atatea de cand sunteti insarcinate. lipsa lor provoaca o forma de anemie. nu prea eram adepta carnii, mancam asa...in dorul lelii si numai pentru ca stiam ca imi trebuie. dar acum incerc sa mananc macar o bucatica daca nu zilnic, macar odata la 2-3 zile. plus proteinele animale care sunt mult mai stabile decat cele vegetale.
despre calciu, nu stiam asta, sincer....teoretic.... calciu este fixat de catre vitamina D (pe care o sintetizeaza organismul nostru cand il expunem la soare, deci fetele, cat mai multe plimbari va recomand + de este recomandat sa se dea copiilor pastilute cu vitamina D pe timpul iernii cand corpul sintetizeaza mai putin, copii iesind mai putin afara decat vara). dar sunt si proteine care ajuta la fixarea calciului, proteine care sufera transformari in urma prelucrarii termice. dar laptele pasteurizat e ok pentru ca nu se aduce la fierbere, ci numai la 70 de grade.
de asemenea, consumul exagerat de lapte duce la depunerea calciului la nivelul articulatiilor si duce la niste chestii foarte urate. asta am vazut cu ochii mei, bunica prietenei mele care abia se misca saraca ( a consumat 1L de lapte pe zi aproape toata viata).

sper ca nu am fost prea tehnica, am incercat sa explic foarte simplu sa inteleaga toata lumea. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mie daca mi se explica o lege sau ceva legat de afaceri in cuvinte de specialitate is pierduta

va pupici

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Wabbit, bine ai venit.
Sarcina usoara si bafta la analize. Pt Dublu Test se masoara hormonii, ar trebui sa poti manca inainte sa-ti ia sange, dar cum nu sunt de specialitate, nu stiu sa-ti spun absolut sigur.

Anto 19 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Simo, ce nesimtiti sunt cei care te-au amendat. Bafta sa-i dovedesti!

Somn usor la fete-cucuiete,

Mergi la inceput

Eu iar sunt ca bufnita de una singura pe aici.

Lorina, te pup si eu, esti foarte draguta .

Luna, curaj si optimism, noi suntem alaturi de tine, fruntea sus si burtica la inaintare .
Deci nu faci nici o analiza, nimic, numai stati si asteptati? Ciudata filozofie medicala dar nu ma mira in partea asta de lume.

Oana, multumesc de intrebare, ultimele doua zile a fost mai bine, speram sa fie tot asa.

Anya, o sa incerc sa fiu copil ascultator, dar nu promit .

Sper ca nu am sarit pe nimeni la raspunsuri.

Pup fetele, somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA,macar anticorpii sa ii faci,poate ai fakut o forma mai ushoara in copilarie si ai anticorpi.SI eu,alaturi de gravidutzele de aici,sunt alaturi de tine si asteptam vesti bune

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Neata butici, bun venit celor noi, asteptam parerile voastre. Aici in Galati este ceata, urat tare, vreme buna de stat in patut dar viviciul e vivici
Luna1 vezi cate fete iti ducem dorul!!!!!!!!!Asa cum spuneam ieri: a mai trecut o zi, maine va fi si mai bine
Aseara am simtit ceva in burtikasa fi fost inamikul sa nu fi fost,,,,mmmmmmmm, oricum a fost o senzatie doamneeeeeeeee super tare de tot. Samabata merg la control sa vedem ce mai face.
Tot vad ca scrieti aici de analize TT de morfo,,,etc, pe vremea mamei nu existau atatea,,,si au iesit copii sanatosi. Acum eu m-as duce zi de zi la medic sa fac echo sa stiu ca este bine. Eu zic ca sunt prea multe analize care ne duc in eroare:
O ZI BUNA BURTICI

inamikul 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

neata!

eu merg azi la masaj la un kinetoterapeut pt ca nu ma mai pot misca!
am o durere de oase...care se duce pe picior si uneori tip cand pun piciorul jos!si pt ca am pus deja suficiente kg..4 jumate..cred ca o sa.mi ajute si pt a mai imprastia putin celulita si poate si putin la vrgeturi.......va povestesc cum a fost......

oana17+

Mergi la inceput