Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Anculici spune:
Cele care va dati cu ulei de masline folositi din acela pentru gatit sau ulei extravirgin sau mai stiu eu de care Si eu am o piele foarte uscata M-am mai dat cu ulei Johnson Baby, cu vitamina A, cu ulei de masline dar as vrea sa gasesc o crema care sa fie foarte hidratanta si care sa nu fie daunatoare Ieri am luat de la Plafar la recomandarea vanzatoarei o crema cu galbenele Melkfett (are aspect mai mult de vaselina, asa si scrie pe ea) Cand am ajuns acasa am dat un search pe net pentru componentele acesteia si am aflat cu stupoare ca una din substantele din compozitie PETROLATUM nu este tocmai ok Cica ramane la suprafata epidermei, impiedicand-o sa respire si blocandu-i capacitatea de a elimina toxinele, usuca si imbatraneste pielea Se pare ca nici in produsele de la Plafar nu putem sa avem incredere Asa ca o sa revin la uleiul de masline desi nu suport senzatia aceea de unsuros A folosit vreuna dintre voi lapte Doina?
14+
lorinaoo1 spune:
Wabitt bine ai venit la noi
. Te asteptam sa ne mai povestesti despre tine si puiut 
Anto
back pt o
si mai draguta
Simo ce nesimtiti
Of, asa sunt moldovenii nostri, incearca sa fie ei chitibusari si "sa se scoata". La asta ii duce mintea
Si eu era cat pe ce sa iau amenda pt ca nu pastrasem toate biletele dintr-un manunchi de acela de 10 bilete, dar nu i-am bagat in seama si m-au lasat si ei. Nu sunt eu prea luptatoare
daca e vorba sa ma pun cu prostii, dar atunci mi-ar fi sarit mustarul, ca ma duceam la serviciu si eram destul de stresata.
Oanabb sa vii "reparata"
de la masaj si sa ne spui si noua cum a fost 
Nikole, Alina.a iar lipsiti de la raport
Ia, sa faceti cumva sa nu treaca o zi fara sa scrieti si voi un rand, ca ne tineti aici ca pe jar. Uitati cate un 
pt voi si cate o 
poate va convingem.
Carla ai mai gasit un mester bun ca sa va faca mobila?
Eu nu am mai visat asa oribil asta-noapte. M-am uitat si eu la un film dragut de pe net si am adormit fara niciun gand. Poate asta o fi reteta
Burtica imi creste vazand cu ochii si deja il tine la distanta pe sot cand ma pupa inainte de a pleca la scarbiciu
Se intampla ceva hormonal acolo, ca nici fata mea nu mai e plina de prostii, yuppiiiiie
si sanii in sfarsit ma dor si ii simt plini. Inainte abia daca erau putin sensibili. Sper sa nu fie doar o perioada.
nasica de moflea
burtica
18+
lorinaoo1 spune:
Anculici eu am un bidon de 5 litri de ulei extravirgin, pt gatit, cumparat de la origine. Il folosesc pe asta, nu are rost sa mai dau alti bani daca tot am acasa. Ca sa nu ramai unsuroasa, iei cu tine in baie un paharut mic cu ulei si pe pielea uda te masezi un pic cu ulei de masline. Te poti clati dupa aceea cu putina apa calda, dar nu cu gelul de dus, si apoi te stergi cu un prosop pufos si ramai fina ca un bebelus. Poate ai un prosop mai inchis la culoare, ca mai ramane pe prosopel si nu vrei sa-l patezi ![]()
nasica de moflea
burtica
18+
Simo78 spune:
burtici....azi m-am trezit mai bine. se duce tata la idioti ca a zis ca eu sunt in stare sa pierd copilul acolo. sunt o persoana foarte corecta si cand mi se intampla magarii din astea reactionez foarte urat!
Luna o
pentru tine, imi inchipui ca treci prin chinurile iadului. of! of! nimeni nu poate sti ce e in sufletul tau acum! tin pumnii si ma rog sa afli ceva cat mai curand. noi toate suntem alaturi de tine.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
brazuca25 spune:
Am inceput sa mananc cam des batoane Q-Form...cik sunt pt slabit, dar evident ca eu nu le folosesc pt asta. Mai degraba ca inlocuitor de ciocolata. Oare sunt bune sau nu pt bb? Ma gandesc sa nu aiba cine stie ce chestie interzisa pt bebe, desi pe ele din ce scrie,ar fi chiar bune.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Simo78 spune:
am uitat sa va povestesc ceva ce numai in romania o sa uteti vedea. ieri am trecut pe la maternitate. recent a fost ministrul sanatatii pe la noi, si sa vedeti schimbare!!!!!!!!!! acum nu mai ai voie sa astepti nici macar in sala de asteptare de la parterul maternitatii...stateau oamenii ca vitele (scuzati expresia, dar exact asta era imaginea) inghesuiti in fata usii, in frig, cu bagaje, catel, purcel, si gravidel sau proaspetele mamici ieseau afara la ei!!!!!!! ei, de asta ce mai ziceti? nu-i asa ca-i fain la noi???????????????????

Simona
15+
Mara/Matei
poze
Anculici spune:
Fetelor va dau si voua un link cu substantele daunatoare din cosmetice te ingrozesti Am o crema de maini cu miere si glicerina de la Gerocossen (luata de la Plafar) si trei sferturi din substantele din componenta se gasesc pe lista neagra de pe site-ul acesta
http://www.health-report.co.uk/ingredients-directory.htm
14+
safira1 spune:
buna dimineata burtici !
Astazi ma duc ls doctor sa vad cum mi-au iesit analizele pentru triplu test . Nu ti le trimit acasa ,cica asa este procedura aici, indiferent de rezultatul analizelor .
Stau ca pe jar si am numai cosmaruri noaptea. Ma consolez cu ideea ca TN la 12 sapt a fost de aprox, 1mm .
Am o intrebare ptr, fetele care au facut TT daca greutatea corporala influenteaza cu ceva rezultatul .
Cand m-am dus sa-mi ia sange am spus ca am 60kg ( eu nu am cantar acasa si apucasem sa ma cantaresc la o prietena cu o zi in urma )iar la doctor cand am fost la ultima consultatie ( asta fiind acum o luna) aveam 54 kg( imbracata!!!).
Oare m-am ingrasat asa de mult intr-o luna???

Poate cantarul prietenei mele a fost stricat...........
va pup pe burtici 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anculici
Fetelor va dau si voua un link cu substantele daunatoare din cosmetice te ingrozesti Am o crema de maini cu miere si glicerina de la Gerocossen (luata de la Plafar) si trei sferturi din substantele din componenta se gasesc pe lista neagra de pe site-ul acesta
http://www.health-report.co.uk/ingredients-directory.htm14+
mamea mea foloseste creme numai de la gerocosen de cand stiu eu! se impaca foarte bine cu ele. are o piele super faina, si te rog sa ma crezi, NIMENI nu-i da 50 de ani! chestia asta mie mi se pare o porcarie, nu putem chiar trai intr-un balon de sticla.
e ca faza cu cola in care cica pui o bucata de carne si pana dimineata se dezintegreaza!!! in primul rand ca acidul din cola e acelasi ca si cel din apa minerala. deci dupa maxim jumate de ora o sa aveti suc fara acid in pahar. ce e rau din cola e cafeina sintetica care e mai rea decat cea din cafea care e naturala.
deci da-te linistita cu crema.
Simona
15+
Mara/Mateipoze
Chriszta spune:
Buna dimineata pe la pranz.
De acord cu Inamikul. Cred ca analizeze mai mult ne terorizeaza. Eu una am facut analize de sange pt toate tipurile de magarii si le-am ridicat aseara. La dr la interpretare merg abia maine seara, dar curiozitate a fost mai mare.
Greseala mea... ca am avut Citomegalovirus IgG POZITIV. Nici eu si nici BB n-am avut o noapte buna, mai ales dupa ce am desfacut cuvintele si le-am cautat prin DEX ca inca nu avem net acasa. Am avut o noapte de cosmar si din pacate si BB la fel (cred).
Azi dimineata am citit si eu ca omu' despre ce e vorba pe net:
Am avut boala si prezint anticorpi, drept urmare e de BINE nu de rau, dar stresul cred ca ne-a afectat mai tare decat foaia de analize.
Acum ar trebui sa fac si triplu test dar nu cred ca ma tin nervii
....
Voi ce ziceti???
Cristina
16+
Pupici pe burtici