Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
Simo78 spune:
eu nu fac TT. medicul a zis ca nu e necesar in cazul meu. intreaba-ti medicul.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
safira1 spune:
Anculici ,am vazut ca esti mai preocupata de creme , poti sa-mi spui daca cremele de la DOVE , Apidermin si Nivea nu sunt recomandate pentru gravide???Te rogggg
Eu am o pliele fffff uscata si daca nu-mi dau cu crema simt sa-mi crapa pielea .
va pup
Agri spune:
Buna burtici, pupici celor noi, celor vechi dar mai ales veteranelor.
Eu iar nu reusesc sa tin pasul cu voi...de citit citesc cam tot dar de scris...
.Noutati nu prea am decat ca am fost super racita dar am dus-o pe picioare,din aceasta cauza nu am repetat analizele la timp,asa ca cer ajutor cu o informatie DOCTORITELOR noastre:mi-a iesit prosat IgM(2.793AU/mL) la Virusul Epstein Barr asa ca m-am gandit ca nu il pot repeda avand in vedere faptul ca este un virus provocat de raceala si tb sa-l repet la sf de Ianuarie, mai are relevanta daca il repet acum??? Va rog sa imi raspundeti!!!!In alta ordine de idei BB misca de zor mai ales dupa ora 19, am luat si eu 4Kg si deja ma i-a groaza cand ma gandesc ca acus vine vara si cu stiu cum o sa ma descurc alergand intre d-soara care va avea 1 an si 10 luni si bb mic ...
, cum o sa ies in parc cu cei doi? Si multe asemenea intrebari imi trec prin cap...Daca celelalte veterane care au copiluti asa mici au gasit raspunsurile la asemenea intrebari sa imi zica si mie.
Va pupacesc si sa auzim de bine!
Vio
si Eva(27.09.05)
Chriszta spune:
Eu am gasit raspuns pe internet.
Incearca in google sa cauti Epstein Barr IgM si vezi ca trebuie sa-ti dea... asa am gasit si eu la mine.
Sunt chiar convorbiri intre paciente si medici.
Cristina
16+
karligutza spune:
CarlaV exercitiile de respiratie mi le-a aratat medicul meu de familie.. care are si specializarea kinetoterapiei la baza, astfel incat dl.doftor
, foarte amabil, mi-a aratat multe exercitii pe propria lui piele dupa care eu am repetat ca papagalul... pe langa ce mi-a aratat, mi-a lasat cateva materiale copiate la xerox din diverse "tratate" - stie el autorii; eventual sa-l intreb ca sa va zic si voua (sau sa scanez si sa va transmit fisierele pe emailul comun... sa vedem cand am timp de asta).
Legat de intrebarea ta si a dr.tau cum ca ce fac la munca si cate ore stau zilnic in picioare, raspund sfiita 
ca nu am un program fix pentru ca jobul meu e un soi de job de conducere si imi cam fac programul cum vreau: trebuie sa coordonez persoane aflate pe meleagurile zonelor de sud si est ale Romaniei, iar cea mai intensa activitate ar trebui sa fie "sofatul" insa fiind iarna eu nu am prea riscat astfel incat am stat cumintica si de multe ori in pat, pe fotoliu, scaun... insa ieri am stat aproape toata ziua in picioare la BUCATARIE!!!
si nu mi-am dat seama ca am exagerat
decat tarziu cand ma durea burtica
si am zis: gata, STOP stat in picioare (oricum terminasem la fix si de facut papica, spalat vase si curatenie peste tot in bucataria aia.. offff offff offf)
am uitat sa va zic "'neata" si sa aveti o zi excelenta... by the way: eu m-am trezit de jumatate de ora abia.. am gresit cu ceva? ![]()
karligutza,
sapt.21
karligutza spune:
quote:
originally posted by oanabbb
neata!
eu merg azi la masaj la un kinetoterapeut pt ca nu ma mai pot misca!
am o durere de oase...care se duce pe picior si uneori tip cand pun piciorul jos!si pt ca am pus deja suficiente kg..4 jumate..cred ca o sa.mi ajute si pt a mai imprastia putin celulita si poate si putin la vrgeturi.......va povestesc cum a fost......
oanabbb ia intreaba medicul care ar putea fi cauzele acestor dureri pentru ca mie mi-a zis o mamicuta care a fost graviduta de curand ca acum cand incepem sa crestem incepe si sarcina sa apese pe ici pe colo si de aceea ne mai inteapa ca o sageata prin spate sau cu dureri care coboara pe picior... sarcina apasa pe nervul sciatic! verificati informatia asta la medicul vostru (fiecare gravidutza care aveti ceva dureri TAIOASE care tocmai au inceput); parerea mea
pupici la mamici, viitoare mamici, "burici" si tatici!

karligutza,
sapt.21
Anculici spune:
NU as putea sa iti spun lucrul asta Si eu folosesc Apidermin Ceea ce am descoperit zileleaacestea este ca diversele creme pe care le folosim si pe care le consideram naturale contin tot felul de substante care pe termen lung pot afecta in diverse moduri sanatatea noastra (gravide sau nu)Asa ca ar tb sa citim mai cu atentie proespectul lor si sa ne informam cu privire la componentele diferitelor produse
quote:
Originally posted by safira1
Anculici ,am vazut ca esti mai preocupata de creme , poti sa-mi spui daca cremele de la DOVE , Apidermin si Nivea nu sunt recomandate pentru gravide???Te rogggg
Eu am o pliele fffff uscata si daca nu-mi dau cu crema simt sa-mi crapa pielea .
va pup
14+
Anculici spune:
Stie cineva de ce se spune ca nu este bine sa mananci urzici cat esti insarcinata? Am gasit un articol pe net dar nu spunea motivul Astazi am mancat urzici si sunt un pic ingandurata Am mai mancat de vreo 2 ori de cand am ramas insarcinata NU cred ca afecteaza o cantitate asa mica Dar totusi as vrea sa stiu care este explicatia
14+
olguttza spune:
Si eu am mancat o oala de urzici acu vreo doua saptamani
, da nici prin cap nu mi-a trecut ca pot fi daunatoare. La ce pofta aveam....
![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
18+
De la nunta...
karligutza spune:
Urzici am mancat si eu... contin fier din cate stiu si au fost foarte buneeeeee asa cum zicea si olguttza; si eu am auzit ceva de spanac ca putem noi sa-l papam, dar ca organismul nostru nu e in stare sa retina fierul din el... poate ca si cu urzicile e la fel, insa daunatoare nu cred ca sunt!
karligutza,
sapt.21