E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 7
cl spune:
quote:
Originally posted by XIO
Cl , dupa 16 ani daca sexul este consimtit nu mai este nici o corupere, cel putin asa stiu eu .
dar sexul cu pacientul tau este permis????
edit: PS nu stiu daca de la 16 ani daca e consimtit, nu se considera corupere, eu stiam ca pana la 18 ani e corupere de minori. se poate sa ma insel...
teo1970 spune:
pai daca e consimtit ... si in afara orelor de program ale doctorului ... cre' ca da
dar, totusi, nu e nici un jurist pe-aici sa ne laureasca ccc cum e cu coruperea de minori ?
eu nu-nteleg (da' nici nu stiu, tocmai de-aia intreb): major esti la 18 ani, da' intr-ale sexului esti la 16 ?!
bird70 spune:
quote:
Originally posted by teo1970
pai daca e consimtit ... si in afara orelor de program ale doctorului ... cre' ca da
In Romania e posibil orice.
In tarile vestice fie ca esti doctor, asistenta, dietetician, fizio, etc nu ai voie sa ai relatii personale cu pacientii. Pentru relatii sexuale cu un pacient adult ti se ridica dreptul de practica imediat, daca pacientul e minor ajungi la puscarie. Exista o regula care spune ca poti avea o relatie personala cu un fost pacient (numai adult) daca au trecut 12 luni de cand a avut loc relatia profesionala si cei 2 nu s-au mai intalnit in perioada asta.
Dar un doctor de copii sa profite de o pacienta minora execrabil .
quote:
dar, totusi, nu e nici un jurist pe-aici sa ne laureasca ccc cum e cu coruperea de minori ?
Eu stiam ca trebuie sa fie peste 16 ani dar diferenta de varsta intre cei 2 sa nu fie mai mare de 4 ani. Adica daca o fata de 15 ani are relatii sexuale cu un baiat de 17 ani nu e corupere de minori dar daca are relatii cu un barbat de 25 este.
quote:
eu nu-nteleg (da' nici nu stiu, tocmai de-aia intreb): major esti la 18 ani, da' intr-ale sexului esti la 16 ?!
Se considera ca la 16 ani poti consimti la actul sexual. Asta nu inseamna ca minorii nu sunt protejati legal de pradatori cum este doctorul in cauza.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by bird70
... de pradatori cum este doctorul in cauza.
pai, Bird, vezi ca la noi sunt discutii in opinia publica daca nu cumva fata era la "sedus" si "pradat" doctorul in cauza ... adica treaba devine cum ca doctorul era, de fapt, victima
cl spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
pai, Bird, vezi ca la noi sunt discutii in opinia publica daca nu cumva fata era la "sedus" si "pradat" doctorul in cauza ... adica treaba devine cum ca doctorul era, de fapt, victima
da, sarmanul doctor! si cum fetei nu i-a iesit pasenta, s-a aruncat (cu spatele, ca un adevarat profesionist, vorba cuiva de pe aici ) prin sita aia de la balcon. oare cum o fi reusit????
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by teo1970quote:
da, sarmanul doctor! si cum fetei nu i-a iesit pasenta, s-a aruncat (cu spatele, ca un adevarat profesionist, vorba cuiva de pe aici ) prin sita aia de la balcon. oare cum o fi reusit????
pai o fi crezut ca o asteapta iubitu' ei jos si o prinde-n brate
cl spune:
quote:
Originally posted by teo1970
pai o fi crezut ca o asteapta iubitu' ei jos si o prinde-n brate
CORECT!
XIO spune:
Bird , daca 2 oameni se indragostesc nu mai conteaza ca el e doctor in america , africa , franta sau uganda si ea pacienta ;))))
cl spune:
quote:
Originally posted by XIO
Bird , daca 2 oameni se indragostesc nu mai conteaza ca el e doctor in america , africa , franta sau uganda si ea pacienta ;))))
mai grav este cand unul dintre cei doi indragostiti il arunca pe celalalt de la fereastra (sau il priveste pe cel care s-a aruncat) si nu face NIMIC ca sa incerce sa-l salveze. daca dragoste nu e, nimic nu e...