E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 8
cl spune:
quote:
Originally posted by XIO
Nu vorbeam de cazul asta ,ca in afara de sex nu pare sa fie altcva.
nu ai de unde sa stii daca este vorba numai despre sex sau nu. nici tu, nici noi nu avem de unde sa stim. poate ca se va afla...
oricum, sex, ne-sex, domnul doctor numai etic nu a fost.
XIO spune:
Tocmai a declarat fata ca s-a dus la el pt. prima oara si vecinii ca a mai fost acolo de cateva ori.
Si tare greu imi este sa cred ca o fata de 17-18 ani se intalneste cu doctorul ei si merge la el la apartament sa o "panseze" noaptea la 21 fara sa se gandeaca macar la alta alternativa decat pansatul.
Eu dupa ce am dat un examen m-am dus la proful dupa care salivau toate fetele si i-am spus ca m-am intalnit in vacanta cu un fost coleg de-al sau , i-am povestit ce am vb. cu ala , l-am laudat samd , omul stie ca e sarmant , i-am spus ca mi-am operat un nev si nu stiu cand se scot firele si mi-a zis sa merg la el la spital sa mi le scoata. Ei bine , nu m-am dus . Nu pt. ca sunt eu zeita frumusetii si omul ala ar putea sa se indragosteasca vreodata de mine sau ar putea sa vrea ceva "imoral" , ci pt. ca eu eram tot timpul cu zambetul pe buze si nu doream sa interpreteze ca ma arunc pe el, ca ii fac avansuri sau mai stiu eu ce .
Asa ca nu i-as pune inca la donsoara asta aura de ingeras.
Luna1 spune:
Ingeras, ne-ingeras, fata asta care a intretinut relatii sexuale (voite sau nevoite) cu un barbat de 45 ani a plonjat de la etajul sase din apartamentul doctorului! Si voi ii luati apararea? Pai ea s-o fi dus de nebuna, proasta, inconstienta etc la el la usa, el ca om responsabil (cum ar trebui sa fie) de ce a lasat-o in casa? De unde avea adresa? Daca domn' doctor e asa de nevinovat cum de a ajuns in postura asta?
Calitatea moraliceasca a fetei e mai putin importanta, putea sa fie si dama de companie faptele stau asa: ea a plonjat din ap doctorului (de unde stia adresa sa mearga la el? ce a cautat in casa?) iar domn doctor a privit-o fara a da macar tel la salvare. Calitatea lui moraliceasca e cea ce trebuie investigata.
Mie mi-ar fi asa... un pic sa arunc cu pietre in ea, totusi a cazut de la et sase, ma indoiesc ca cu voia ei.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
cl spune:
Da, Xio, mare dreptate ai. Sarmanul doctoras e ingeras nevinovat! Sedus si abandonat! Sedus, el, om in toata firea, peste 40 de ani, de o pustoaica de 17 si abandonat ca s-a arucat fetita de la etaj! Bietul de el!
PS1 Iti admir spiritul de casta! Sunt curioasa, daca printr-o situatie similara ar fi trecut fata ta cu un profesor sau doctor, tot asa ai fi gandit?
PS2 Te rog sa nu interpretezi ca asa gandesc despre toti doctorii! Am intalnit si oameni adevarati printre ei, in fata carora ma inclin. Dar trebuie sa recunosti ca aveti si destule uscaturi printre voi si voi trebuie sa va faceti curatenia!
cl spune:
Luna, nu stiu cat de adevarat este: se spune ca fata era la coada la spital, astepta sa-i fie schimbat pansamentul. Cica nu i l-a mai schimbat, a luat-o la el acasa sa i-l schimbe! Daca a fost naiva, a platit cam scump pentru naivitatea ei. Si daca n-a fost naiva, nimic nu justifica comportamentul acestui medic!!!
Luna1 spune:
Pai tocmai asta zic si eu, cl, naiva, proasta, desteapta, parsiva, si fetita de starda daca era, tot a plonjat de la etajul sase. Deci domn doctor are ceva de a face cu asta, nu, ca doar era la el in casa, si nici nu a sunat la salvare. Ce nu inteleg e cum pot anumite persoane sa il apere. Atat!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
cl spune:
Luna, exact asta am spus si eu. Cum poate sa-i ia cineva apararea, cand n-a miscat nici macar un deget sa o salveze? Si unde mai pui ca e si medic!!!! Si da, ai dreptate, si de pe strada daca o lua, tot nu avea nici o scuza!
XIO spune:
Cl , nu interpretez nimic , stai linistita , ca doar discutam aici
Eu nu ii iau apararea doctorului , e clar ca e vinovat de ce s-a intamplat acolo , asta nu mai are rost sa disctam , eu spun doar ca vinovata e si fata , nu e ingeras.
Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu adevarat , dar ea e vinovata ca s-a dus acolo si acum pozeaza in virgina cumint , iar el e vinovat ca nu a incercat sa o salveze. Ce s-a intamplat inauntru nu stiu , deci nu comentez , dar amandoi se fac vinovati , nu doar unul.
Fata mea nu ar ajunge sa faca sex cu un barbat casatorit de 45 de ani , cu familie.Doar ar avea numai exemple bune in jur
adusca spune:
Xio. incepi sa ma iriti ca si irina cand ii gasea scuze popii de Tanacu.
cu ce-i vinovata fata? ca n-a fost cuminte? ca a facut sex cu unul de 45 de ani?
ei si?
putea sa faca sex si cu cinci de 80, tot nu are justificare ca a fost aruncata de la etaj.
nu are absolut nicio legatura una cu alta, nu exista nicio justificare pt crima.
fetele de pe DC
rolo spune:
XIO fara suparare mi se pare aberant ceea ce spui. Nu imi dau seama cu ce poate fi vinovata fata. Si habar n-am de unde stii tu ce viata a avut ea, cu cine s-a culcat si cu cine nu. Si chiar si asa, in fond e viata ei, nu e obligata sa dea socoteala nimanui si nimeni nu are dreptul sa o judece in afara de Dumnezeu. Aici insa se pune problema unui doctor pediatru care a violat si aruncat de la et. 6 o fata de 17 ani. Probabil ca o consideri vinovata ca nu a avut aripi sa zboare de la balcon si scapa si neviolata in situatia asta.
rolo