E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 23
doinabita spune:
Am vazut stirile, indiferent de ce spun cei de la stiri, pentru mine e clar:acel om, care mai este si medic nu le are pe toate, dupa mine sper ca sa isi faca justitia datoria sa plateasca pentru ceea ce a facut !Mai noi si sotia care era in divort cu el, si-a retrasc actiunea de divort, vecinii povesteau, la stiri caci si pe sotie o batea "domnul doctor"...Ma ia cu groaza cand ma gandesc caci cu un avocat bun ar putea sa scape nepedepsit!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
anca2207 spune:
Din pacate avocata fetei parea destul de aeriana, nu cred ca e chiar cea mai buna alegere.
Sa dea Dzeu sa n-am dreptate.
blueeyes2003 spune:
Avocata fetei este depasita de situatie,nici macar nu stia cand are loc recursul,citez "miercuri sau marti"
Era nevoie de un avocat bun!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
XIO spune:
Cl , din gura avocatei si a martorilor , din gura avocatei lui .
Nu stiu cat de morala era "saraca" fata , dar sunt curioasa ce ai face tu sau oricare alta femeie , mai exact ce ati spune daca o fata "inocenta" ca asta ar ateriza in patul sotului tau .
Stii , ca sa ai o relatie cu cineva trebuie sa existe acordul ambelor parti , si ca sa ceri unui barbat 10 milioane de lei presupune o relatie mai apropiata.
Nu cred in balivenrele astea cu varsta , vezi Doamne , are 17 ani si jumatate , e o virgina si o casta. Ei ce sa-ti zic , daca avea 18 ani poate o lovea inteligenta si responsabilitatea.
Stiu ce vorbesc , aveam in liceu o colega care a fost amanta unui anestezist. Ea avea 16-17 ani , el era barbat casatorit. Sa vezi tu cat de inocenta era , ca-ti dadae lectii in materie de sex de nu stiai despre ce vorbeste . ;)
Mi se pare un afront adus fetelor cu bun simt de varsta asta sau mai mici , sa spui ca una care intretinea relatii sexuale cu un barbat casatorit , care ii cere bani , samd este nevinovata doar pt. ca are 17 ani .
Sunt curioasa ce ti-ar spune o fata care chiar a fost abuzata.
Nu sunt casta , dar am bun simt , si la iresponsabilitatea aia si nevinovatia , valul de pe ochi , minte si mai stiu eu ce , de la 14 uite ca nu am picat ca musca la tot felul de replici. ;)
cl spune:
Xio, pentru a nu stiu cata oara, ce are de-a face castitatea fetei cu asta???? Este o victima! Restul nu conteaza! Mai ai putin si spui ca i-a pus fata la tampal pistolul ca sa-i ceara adreasa si apoi l-a violat pe bietul "ingeras" si l-a mai si aruncat de la parter la etajul 6!!!! Si, daca inca nu ai inteles, este vorba despre cum poate manipula un barbat matur, la 45 de ani, o fata de 17 ani. El are si o anumita autoritate in fata ei si-i mai este si medic. Daca il agata intr-un bar, era cu totul altceva. Iar ce face ea cu cei de varsta ei, adolescenti, ca si ea, este cu totul altceva si este numai treaba ei. E asa de greu de inteles?
Daca o fata de 17 ani ar ateriza in patul barbatului meu, pe el as da vina, pentru ca el are o varsta, iar la 17 ani crezi ca tot ce zboara se mananca. El insa trebuie sa fie cu capul pe umeri si sa nu profite de un copil. Si si daca ar vaea 22 de ani si ar fi studenta lui (pentru ca e prof. univ.), tot pe el as da vina, pentru ca el detine controlul.
Iar ce ti pe pare tie, ti se pare tie, iar nu are nici o relevanta. Fata e o victima, iar doctorul trebuie sa plateasca pentru ce a facut! Era pacienta lui, minora, a bagat-o la el in casa (nu conteaza cum a momit-o) si s-a uitat indiferent la ea dupa ce a aterizat fata la parter! Ea e victima! Punct!
Cat despre cat de casta sau necasta esti tu, chiar nu conteaza. Nu uita insa un lucru, ca oricand se poate intampla sa ai de-a face cu o situatie pe care nu ai prevazut-o. In incheiere, am sa-ti mai spun ceva. Aveam 20 de ani si un medic (renumit, cu reputatie ireprosabila, atat din punct de vedere moral, cat si profesional, tota lumea ii ridica osanale!), sarit binisor de 60 de ani, a vrut sa ma violeze. Eram in cabinetul lui, in spital si imi dadea rezultatul unor investigatii. Slava Domnului ca nu a reusit sa-mi faca nimic! DAR, eu stiam cateva figuri de eliberare a mainilor (pus piedici si alte cateva chestii de aparare), de la o amica care facea judo. Ma intreb daca nu le stiam, daca as fi scapat. Si ma mai intreb daca nu eram pe scaun, ci ma intindea pe pat pentru un consult, ce sanse as mai fi avut. Tot spuneti ca fata n-a tipat. Fiecare reactioneaza altfel. Nici eu nu am putut tipa, de fapt nici macar nu am incercat sa tip, pentru ca totul mi se parea aiurea si parca nu mi se intampla mie, nu-mi venea sa cred ca se intampla asa ceva, plus ca eram ocupata si cu luptele cu "distinsul" doctor. O sa ma intrebi, ca si pe Alynutza, de ce nu am reclamat. Ha! Domnul doctor avea o reputatie impecabila, iar eu eram o biata studenta... Mi-a fost sila de posibile acuzatii de genul: l-a provocat, el era corect samd.
Asa ca Xio, sunt sigura ca voi intre voi va stiti, cat de capabil si integru e fiecare, cat agresiv este sau nu. Ar trebui sa va faceti o curatenie! Si sa dea Domnul sa nu fii pusa niciodata intr-o situatie similara pentru ca nu se stie cum vei reactiona, crede-ma.
XIO spune:
Cl , toata povestea asta este cusuta cu ata alba.
Avocata fetei a spus ca ea a sarit , nu ca a impins-o el , fata spune ca doctorul a violat-o si ea nu il stia , matusa fetei spune ca octorul a dus-o acasa cu masina pe fata si ca fata era incantata de atentia primita de la el , doctorul spune ca avea o relatie serioasa cu fata , adica erau impreuna de ceva timp cel putin dpdv sexual , samd.
In momentul asta nici nu stiu daca a aruncat-o pe geam sau nu .
Androix spune:
Lasand tot ce s-a intamplat (asta pentru ca mie nici acum nu mi-e clar cine pe cine a aruncat pe geam, nu ca as fi facut vreun efort maret pentru asta) mie mi se pare dubios tot acest circ: fata nu trage un partz fara s-o filmeze macar zero tv-ul.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
liliana29s spune:
Putea sa fie cea mai mare parasuta sa aiba si o pancarta agata de git, e minora si medicul stia deci era dispus sa-si asume responsabilitatea din punct de vedere legal. Faptul ca ea a mai si plonjat pe fereastra (aruncata sau nu) doctorului nu face decit sa mareasca vinovatia lui.
Xio eu nu te contrazic, din ce am vazut sunt convinsa ca era o panarama si ca a venit de buna voie la medic dar asta nu-l absolva pe el de vina.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai
cl spune:
Xio, poate ca a aruncat-o, poate ca nu, in functie de asta va avea marimea pedepsei. Dar autorul moral tot el ramane. Am mai spus, si ma repet, faptul ca nu i-a acordat primul ajutor, ca nu a coborat la ea sa vada ce s-a intamplat cu ea, arata calitatea lui umana. Era totusi un om, acolo jos, un om care avea nevoie de ajutor si el era medic (sa nu-mi spui ca si-a pierdut sangele rece, pentru ca nu prea cred, este chirurg!). Eu asta ii reprosez cel mai mult! Cum poti privi indiferent un om care poate muri? Si mai esti si medic!
XIO spune:
EU nu contest vinovatia lui , scriu aici pt. ca mi se pare hilar sa spui ca ea era o fetita cuminte care acazut in ghearele unui uliu.
Cl , tu nu ai avut nici o vina , te-ai dus la doctor la cabinet sa-ti interpreteze analizele.Doctroul vinovat pt. ceea ce a facut .
Acum sa comparam situatia ta , a unei femei normale care a avut de suferit cu situatia asta in care s-a dus la doctor acasa , a stat 4 ore , si motivul vizitei a fost imprumutul a 10 mil.
Mi se pare un afront adus pers. care chiar au avut de suferit in situatii similare.