E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mie mi se pare complet irelevant ce caracter a avut fata, daca cei doi au avut sau nu relatii sexuale,...
Ce e socant aici e ca el A ARUNCAT-O PE GEAM.
Putea sa fie si ultima prostituata, nu are importanta.
E inadmisibil ca o fiinta omeneasca sa arunce pe geam o alta fiinta omeneasca. E ceva strigator la cer, indiferent de circumstante.
Este tentativa de omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Casandra , chiar avocata fetei a spus ca el NU a aruncat-o pe geam .

Bird , eu am un iubit cu care sunt de aproape 7 ani si tot am un dulap plin de haine , 100 de perechi de pantofi , tot imi place sa am pielea fina , sa arat bine , sa fac sport , sa am grija de mine.
Si nu , nu fac asta pt. alti barbati/baieti ci pt. ca asa ma simt eu bine.
Peste tot sunt aprceiate femeile pt. ce au in minte si in suflet , ca doar de aceea sunt atatea relatii de lunga durata , casnicii , dar asta nu inseamna ca ma tarasc pe strada in slapi , tricou lalai si short barbatesc pt. ca deh , mi's frumoasa-n suflet.
Fiecare se comporta si imbraca asa cum doreste.

Si apropo , nu stiu daca doar in Romania lumea se ingrijeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by XIO
Bird , eu am un iubit cu care sunt de aproape 7 ani si tot am un dulap plin de haine , 100 de perechi de pantofi , tot imi place sa am pielea fina , sa arat bine , sa fac sport , sa am grija de mine.
Si nu , nu fac asta pt. alti barbati/baieti ci pt. ca asa ma simt eu bine.
Peste tot sunt aprceiate femeile pt. ce au in minte si in suflet , ca doar de aceea sunt atatea relatii de lunga durata , casnicii , dar asta nu inseamna ca ma tarasc pe strada in slapi , tricou lalai si short barbatesc pt. ca deh , mi's frumoasa-n suflet.
Fiecare se comporta si imbraca asa cum doreste.

Mey, si eu ma ingrijesc si sunt maritata de...multi ani si faptul ca merg la gym si imi cumpar haine din acelasi loc de unde isi cumpara fiica-mea nu inseamna nimic. Eu fac asta pentru mine pentru ca asa ma simt EU bine, nu pentru a fi acceptata. Acum un an jumate aveam 10-12 kg mai mult ca acum, la inaltimea mea nu era problematic, intram usor la overweight dar la limita intre normal si overweight, eu de obicei am fost sub greutatea normala din tabelele alea. Am fost foarte stresata, am lucrat noaptea si mi se facea foame, incet-incet s-au strans. Asta nu inseamna ca nu ma ingrijeam sau ca sotul meu ar fi avut o scuza sa arunce ochii prin alte parti , nu eram mai putin femeie, mama, gospodina, ce vrei tu. Si daaa...ma duc in slapi la cumparaturi si zau ca nu se uita nimeni la mine.

quote:
Si apropo , nu stiu daca doar in Romania lumea se ingrijeste

Eu n-am zis ca numai in Romania se ingrijeste lumea, ce eu nu ma ingrijesc? Doar ca in Romania se da o importanta exagerata aspectului fizic. Am vazut un reportaj despre tarile din America Latina si acolo era cam acelasi lucru ca in Romania, femeile erau excesiv de aranjate, imbracate, aspectul fizic era extrem de important, dar si la ei ca si la romani femeile au mici sanse sa razbeasca singure in viata si daca nu agata un barbat cu bani nu reusesc un trai decent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:

Draga mea, in dogme si definitii credeam cand traiam in Ro si cel mai bun lucru pe care l-am putut face a fost sa plec de acolo. Si chiar nu-mi lipseste deloc societatea bolnava de acolo, nu-mi lipsete absolut nimic. Asta e un alt cliseu care le place romanilor, toti cei de afara plang dupa tarisoara draga, asta se tine de mana cu : invatamantul nostru e cel mai grozav , romancele sunt cele mai frumoase, romanii cei mai destepti.

Draga mea, imi esti tare draga pentru ca iti aperi atata convingerile si justifici atata motivele pentru care ai plecat.
Nu este nevoie. Societatea nu este aici bolnava, sau nu mai bolnava decat in alte parti si aici nu vorbesc numai de America.

Nu trebuie sa justifici plecarea ta prin jignirea societatii si tarii din care ai plecat si probabil care este a parintilor, fratilor si prietenilor tai. Presupun.
Insa sa nu ai impresia ca noi traim aici pentru ca nu putem pleca sau pentru ca suntem membri marcanti ai unei societati bolnave. E prea mult. Si cazi in extrema emigrantului care incearca sa justifice la nesfarsit pasul facut pentru el, pentru copii si pentru lumea pe care a lasat-o si mai ales pentru lumea care l-a adoptat.

Aici nu mai vorbesc de cazul singular al doctorului care si-a aruncat sau nu amanta-pacienta pe geam sau al unui exponat al societatii tale pe care o admiri atat care si-a impuscat vecinul/sotul pt ca s-a enervat si avea si probleme psihice.

Hai sa NU GENERALIZAM ceea ce tu faci in mod constant apropos de societatea romaneasca. Deschide ochii si ai sa vezi ca nu este tocmai asa...

Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Inafara ca lucrez pentru un guvern al unei tari care permite emigrarea si cauta emigrarea de fapt similar cu cel al tarii tala adoptive, am si o alta cetatenie inafara de cea romana. Ceea ce nu-mi da dreptul neaparat sa ma simt mai indreptatita sa stiu mai multe, insa imi da dreptul profesional vorbind sa stiu foarte multe si sa am o experienta de aproape 9 ani extraordinar de vasta in ale societatilor despre care vorbesti, in tarile asa zis civilizate (si chiar civilizate) si in ale oamenilor ce emigreaza, chiar si in ale imbracamintilor si alimentelor modificate sau rafturilor de alimente "naturale" precum si in alte aspecte.

Hai sa NU GENERALIZAM nici in cazul doctorului si nici in altele. Eu traiesc in societatea pe care tu o numesti bolnava insa nu esti aici sa simti pulsul. Iti spun ca nu este tocmai asa...

Si ma opresc aici precum imi permit si sa nu mai raspund la acest subiect unde nu mai am nimic de spus.
Cel putin in ceea ce priveste un medic si o pacienta, un barbat si o amanta in acelasi timp, imoralitate si posibil tentativa de crima despre care stim prea putine si despre care poate vom afla mai multe sau nu curand.

Va pup pe toate, mi-a facut mare placere sa citesc si sa dicut cu voi aici, chiar si asa mai cu ochii aprinsi si inima inflacarata .

O saptamana frumoasa.

Claudia

18+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Am vazut un reportaj despre tarile din America Latina si acolo era cam acelasi lucru ca in Romania, femeile erau excesiv de aranjate, imbracate, aspectul fizic era extrem de important, dar si la ei ca si la romani femeile au mici sanse sa razbeasca singure in viata si daca nu agata un barbat cu bani nu reusesc un trai decent.

bird70, se pare ca ai plecat demult din Ro sau ca ai multe informatii provenite din asa numitele zone defavorizate.
Nu stiu de unde ideea ca in Ro femeile nu reusesc singure sa-si asigure un trai decent. Este un neadevar!!!
E drept, exista profesii care nu dau prea multe satisfactii financiare, profesii care in alte tari iti asigura ceea ce inseamna un trai decent, dar a spune ca numai agatand un barbat cu bani poti trai decent mi se pare prea mult spus.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel
Nu stiu de unde ideea ca in Ro femeile nu reusesc singure sa-si asigure un trai decent.

Vorbeam de femeia medie, nu de femeia care a facut IT sau lucreaza ca manager undeva. Femeia medie, cu studii medii care lucreaza intr-o fabrica, sau intr-un magazin nu isi permite o chirie (nu vorbesc de rate la apartament), sa-si platesca facturile si sa manance.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claucia
Societatea nu este aici bolnava, sau nu mai bolnava decat in alte parti si aici nu vorbesc numai de America.

Discutia asta este foarte off-topic dar nu ma deranjeaza . As putea sa scriu un roman despre subiectul asta . Daca vrei putem discuta subiectul in alta parte ca sa nu stricam topicul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by casandra

Mie mi se pare complet irelevant ce caracter a avut fata, daca cei doi au avut sau nu relatii sexuale,...
Ce e socant aici e ca el A ARUNCAT-O PE GEAM.
Putea sa fie si ultima prostituata, nu are importanta.
E inadmisibil ca o fiinta omeneasca sa arunce pe geam o alta fiinta omeneasca. E ceva strigator la cer, indiferent de circumstante.
Este tentativa de omor.

Casandra, si ceea ce este si mai grav, este ca domnul in cauza, medic fiind, nu i-a acordat primul ajutor. S-a aruncat fata sau nu, a impins-o el sau nu, de ce s-a uitat indiferent la ea?

Pe "renumitul" post 0tv, un avocat spunea ca e corupere de minore pana la 18 ani, asa ca degeaba tot spuneti pe aici 16 ani, peste 16 ani, sub 16 ani.

De remarcat este opinia unora, care generalizeaza, toate adolescentele dupa cateva...

Xio, nu stiu de unde ai tu toate informatiile despre toate aceste declaratii (ca s-a dus cu el in alt apartament, ca erau amanti de 3 luni, etc...wow!!!!). Unde ai vazut/auzit tu declaratiile avocatei/fetei? Azi dimineata am auzit cu totul altceva (scuze, nu stiu pe ce post, n-am retinut), ca fata a declarat cu totul altceva si ca vrea ca doctorul sa plateasca pentru ceea ce i-a facut. Cum presa spune una si alta...
Va tot puneti problema de ce nu declara fata nimic. Avand in vedere faptul ca e in spital, cum ar putea oare? Credeti ca o cadere de la etajul 6 e asa de usoara?
In final, Xio, te admir pentru spiritul tau de casta si pentru faptul cum tot cauti sa-i gasesti circumstante atenuante "domnului" doctor, si chirurg pediatru pe deasupra. Si inca ceva, tipul i-a castigat increderea, a flatat-o, a atras-o, s-a comportat precum un paianjen care isi tese panza in jurul victimei. Tipa nu l-a "agatat" pe strada (atunci cu totul altfel s-ar fi pus problema), ci l-a cunoscut la spitalul pentru copii si i-a acordat tot creditul ei (mare greseala!). Nu conteaza cat de morala era ea, ci cat de moral trebuia sa fie el. Si inca o bila neagra pentru el: isi batea nevasta (de fata cu copiii!!!! vad ca de asta nu spui absolut nimic!). Iar scuze de genul: ca din cauza nu stiu carei domnisoare ,care il presa, isi folosea nevasta pe post de sac de box si o umilea, sunt mai mult decat puerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by cl

...Va tot puneti problema de ce nu declara fata nimic. Avand in vedere faptul ca e in spital, cum ar putea oare? Credeti ca o cadere de la etajul 6 e asa de usoara?
...

se pare ca DEJA a fost externata...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Se pare sau a fost externata?
Incerc sa dau o cautare sa vad.

Edit: am gasit, a fost externata. Si s-ar parea ca a dat si niste declaratii, nu tocmai favorabile doctorului. Asa ca ma indoiesc ca avocatul ei ar fi declarat altceva.
Si ca tot radea sarcastic, cineva, mai devreme, ca nu prea are un avocat bun...pacat. S-ar parea ca daca ai bani, nu conteaza adevarul, cu un avocat bun scapi. Eu sper ca adevarul sa iasa la lumina si doctorul sa plateasca pentru ce a facut(nu stiu daca de altele e vinovat, dar de corupere de minore si de faptul ca medic fiind a abuzat de pacienta lui, e sigur!).

Mergi la inceput