E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Nu cred ca se sterge cu buretele tot chiar daca se inteleg.
Este tentativa de omor, oricum licenta lui si dreptul la practica este ridicat(daca este adevarat ce se presupune).

Din cate stiu doar la vatamari corporale se lasa balta totul daca victima nu depune plangere , in rest , la spitalizari mai lungi de 7 zile parca , nu mai stiu exact politia se autosesizeaza.

Dar mai e tentativa de omor daca apare o declaratie cum ca "s-a dezechilibrat si a alunecat?"
FAc si eu pe avocatul diavolului, am vazut prea multe filme americane cu procese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Anca,
astfel de fete ("inocente" de 17 ani) exista pt ca exista astfel de barbati - ca dr. T.

drama (drama cui din punctul tau de vedere? a ei ? a lui ?) a fost favorizata de faptul ca el nu a inteles sau a uitat ca are niste obligatii fata de profesia pe care o are, fata de sotia si familia lui, fata de lege si nu in ultimul rind fata de el ca om

... obligatii care n-au nici o legatura nici cu fata asta (oricare-o fi profilul ei moral), nici cu alte fete care-or mai fi fost si, in genere, cu nimeni altcineva decit cu el

... parerea mea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

Anca,
astfel de fete ("inocente" de 17 ani) exista pt ca exista astfel de barbati - ca dr. T.

drama (drama cui din punctul tau de vedere? a ei ? a lui ?) a fost favorizata de faptul ca el nu a inteles sau a uitat ca are niste obligatii fata de profesia pe care o are, fata de sotia si familia lui, fata de lege si nu in ultimul rind fata de el ca om

... obligatii care n-au nici o legatura nici cu fata asta (oricare-o fi profilul ei moral), nici cu alte fete care-or mai fi fost si, in genere, cu nimeni altcineva decit cu el

... parerea mea!

Nu m-am gandit la drama cuiva anume, a ei, a lui, a parintilor ei, a sotiei si copiilor lui...toate sunt "bucatele" care compun marea drama.

Ca sa completez ce-ai spus tu, daca-mi permiti, astfel de fete "inocente" nu exista numai pentru ca exista astfel de barbati ci si pentru ca exista parinti care cred ca datoria lor fata de copii se limiteaza la a trimite bani acasa, lunar sau saptamanal..
Am spus de la primul meu post ca eu am intrat aici ca parinte in primul rand ca sa invat ceva, nu ca sa judec.

In rest nu mai am nimic de comentat...deocamdata.

Mergi la inceput

eu cred ca, pt multi (inclusiv pt participanti), drama a fost ca s-a-ntimplat ca ea a cazut de la balcon si ca totul s-a aflat ...

nu cred ca el a vazut vreo drama in a avea relatii sexuale cu o pacienta minora (ma-ntreb daca o fi fost singura)

nu cred ca, asa cum spui, parintii ei au vazut vreo drama in a-si lasa fiica adolescenta sa se descurce pe cont propriu

nu cred ca multi au vazut vreo drama in faptul ca fata avea o relatie cu medicul ei, ca doar, nu? , si ea a primit ce-a cautat, ca "parca la 17 ani nu stii cum se face un copil si crezi ca sanii sunt butoane" ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Nu , este obiectiva parerea pt. ca nu consider ca daca cineva are

dac-ai zis ca "nu consider ca" inseamna ca e subiectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cuore spune:

sa ma bag si eu... daca tot am avut rabdare sa citesc toate paginile.
vad conturate clar 2 tabere: doctor - vinovat, fata - nevinovata
si doctor - oarecum vinovat, fata - vinovata.

as avea si eu o umila intrebare:
din moment ce nu prea s-au comunicat multe, ancheta e in curs (de la voi stiu, eu n-am urmarit), cum puteti da "verdicte"?
Pentru ca cam (cacofonie voita!) asta citii pe aici.

Sau, in alta ordine, de ce se fac afirmatii sau infirmatii asa de "solide", sa zicem?
Stiu ca este un forum, libertate de OPINII - repet OPINII... de ce atunci atata patima si, in plus, fara a avea toate datele?!

Si (ma macina...) as mai intreba ceva:
se pot arunca pe geam doar indivizii care prezinta deficiente privind moralitatea, psihologia, fizicul, spiritul etc.?
sau "merge" oricine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Teo , daca tu te simti mai bine asa considera ca parerea mea e subiectiva , ok?

Nu exista fete asa datorita unor oameni ca el , e chiar tare afirmatia , arata ca subiectivismul e in floare.Sa nu generalizam , ca nu toate fetele care fac sex fac din cauza ca sunt seduse de barbati in toata firea , mai trebuie sa si gandesti pt. tine cu mintea , nu cu altceva.
Daca doriti va aduc aici fete de 22 de ani care la 14 ani si-au inceput viata sexuala cu pustani si care au mai multi barbati la activ decat jumate din forumul asta.care au incercat sa fie aduse pe drumul cel bun de barbati maturi , dar au considerat ca sunt prosti si au continuat sexul sportiv.

El nu este vinovat ca a facut sex cu o fata de 17 ani , dragostea nu are varsta , cum tot vad pe aici , el este vinovat ca s-a ajuns in situatia asta , ca o fata a zburat semidezbracata de la geamul apartamentului sau.
Ca facea sex sau nu cu ea e treaba lor , sunt vaccinati amandoi , capabili sa-si asume responsabilitatea , eu nu e o fetita care nu stie ce e spermatozoidul si ce face el .
Columbeanu de ce nu a fost acuzat de corupere de minori?Columbeanu de ce are voie sa faca sex cu fete de 17 ani ? asa poate si asta , doar ca nu prea a facut-o cu cap , si pe langa asta i-a mai faut (probabil) si vant fetei.

Oricum ...e tare ciudata situatia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cuore

vad conturate clar 2 tabere: doctor - vinovat, fata - nevinovata
si doctor - oarecum vinovat, fata - vinovata.

Cuore, nu te supara, eu in ce tabara intru?

Ca pozitia mea, doctor=vinovat (nu ma refer dpdv juridic, aici nu sint informatii, dar situatia a faost creeata de el), parintii fetei=iresponsabili si comportamentul fetei=favorizant, nu am vazut-o reflectata in nici una dintre taberele identificate de tine.

Parerea mea? Daca tot ai avut rabdare sa citesti ai fi putut s-o faci cu calm si fara partinire, atunci ai fi si inteles anumite opinii.
Nimeni in povestea asta nu este curat ca lacrima, e normal ca majoritatea sa empatizeze cu victima insa daca privesti cu obiectivitate are partea ei de vina (si nu mai vreau sa aud raspunsul ala minunat "adica merita sa fie aruncata pe geam?").
Eu una ii acuz pe parinti pentru ca au lasat-o de izbeliste, daca serviciile sociale din tara asta si-ar face treaba i-ar lua putin la intrebari....
Poate ca Dumnezeu i-a dat sansa asta tocmai ca altadata sa se gandeasca de doua ori inainte sa creada orice i se spune.

Mergi la inceput

Mama fetei va aparea diseara la OTV ca sa-si prezinte pozitia, ciudata alegere as zice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anca , a mai aparut zilele trecute cineva la OTV , nu stiu exact cine ce si cum , ca eram in trecere prin camera , dar se explica imposibilitatea aruncarii fetei pe geam

Mergi la inceput