E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 18
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Anca , a mai aparut zilele trecute cineva la OTV , nu stiu exact cine ce si cum , ca eram in trecere prin camera , dar se explica imposibilitatea aruncarii fetei pe geam
Pai am inteles ca de cand cu nenorocirea asta la OTV seara numai despre asta se discuta, pana spre dimineata.
M-am uitat acum cateva zile cand erau declaratiile colegilor despre care am povestit deja.
Oricum nu mi se pare ca daca vrei sa ai credibilitate OTV e cea mai buna alegere, daca n-ar trebui sa ma trezesc devreme m-as uita, dar cu siguranta o s-o aduca dupa 1 noaptea, ca sa-si creasca ratingul....
Tare as fi curioasa sa vad ce zice mama, mai ales ca eu sunt convinsa de responsabilitatea parintilor Andreei, chiar as vrea sa stiu daca are vreo umbra de regret, daca se considera cat de cat vinovata.
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
El nu este vinovat ca a facut sex cu o fata de 17 ani , dragostea nu are varsta ,
E PACIENTA lui!!!!!MINORA!!!
Dar dragostea nu are varsta, asa-i, si urmatoarea va avea 14 ani, tot pacienta, de ce nu? Atat timp cat fata crede ca vrea sa faca sex cu el de ce nu?
Pentru mine e clar ca nu putem stabili ce e in capul fetei, si ce grad de naivitate are. Eu la 17 ani aveam prieten si faceam sex dar imi inchipuiam ca sexul trebuie interzis dupa 35 de ani , oricum la 45 de ani oamenii erau numai buni de eutanasiat. Si nu mi-as fi inchipuit ca sunt in pericol daca unul din prietenii tatalui meu, o persoana pe care o cunosteam ma chema pana sus sa imi dea niste 'hartii' pentru tata. Da, as fi sesizat pericolul cand un necunoscut pe strada ma chema acasa, acolo nu ma duceam , dar cineva cunoscut, care avea un statut in ochii mei, nu as fi vazut pericolul.
Iar pradatorii (pentru ca un pediatru care face sex cu paciente minore este pradator) au rabdare si in general sunt foarte inteligenti, ei nu actioneaza impulsiv ci construiesc relatii, construiesc increderea incet, pas cu pas. Sunt pradatori care fac curte femeilor singure cu copii, se casatoresc sunt tati exemplari ani de zile, construiesc o relatie de incredere si abia atunci incep sa abuzeze cand copilul este lipsit de aparare pentru ca mama nu il crede, cum sa-l creada? Asta daca copilul are suficienta incredere sa se duca sa spuna. Dar de obicei copiii cred ca mama va alege barbatul pentru ca el o face fericita.
XIO spune:
Bird , pt. Dumnezeu , scriam strict de varsta , ca asta s-a discutat inainte.
Cred ca ai o problema cu nickul meu , ca altcumva nu pot sa-mi explic.
Aseara a fost matusa fetei.Oricum , plictiseala acerba , ca fiecare spunea ce-l taia capul , cei care trimiteau SMS-uri aveau o imaginatie debordanta.
S-a spus doar atat (asta-i pt. Bird) : fata era extrem de incantata ca doctorul se poarta frumos si e atat de glumet , si cat de dragut e . Asta ca sa excludem prietenii tatalui din decor , ca nici macar nu erau prieteni de familie ;)
Alynutza spune:
De acord ca este ceva putred in toata povestea asta si sunt anumite lucruri pe care nici una din parti nu le spune.
Pe de alta parte, am avut parte de o experienta cu un medic renumit, sef de clinica. Am mers la el la cabinet, pentru ca aveam niste bubitze pe piele. La cabinet m-a consultat normal, dar m-a tot aburit cu zodia mea si cat de grozave sunt persoanele din zodia mea si m-a chemat sa ma vada la clinica dupa ceva timp, chipurile sa nu-mi mai ia bani pe consultatie. La clinica m-a luat ultima, m-a consultat, dupa care m-am trezit brusc ca ma saruta pe buze si isi baga capul intre sanii mei si mi-a propus sa iesim in oras impreuna. Norocul meu ca a venit o asistenta si am zbughit-o cat am putut de repede de acolo. Si acum tremur de scarba cand imi amintesc. Eram si eu pe la 17 ani atunci si m-am socat groaznic. Asa ca da, prin prisma experientei personale tind sa cred ca nu toti medicii isi respecta profesia asa cum ar trebui.
Andreea_k spune:
Abia astept sa se termine ancheta si sa vedem si noi ce s-a intamplat.
imi amintesc ca a mai fost un subiect pe forum despre fetitele gasite abandonate la metrou si toata lumea a condamnat-o pe "mama" si au judecat-o cum ca ele n-as face asa ceva etc.Dupa ce a a aparut individa la tv gata, le-a apucat mila si unele dintre cele mai combatante forumiste chiar ajunsesera sa o aprobe cumva.
Parca vad ca dupa ce apar toate datele problemei o sa incepeti si voi sa-l compatimiti pe "saracu' dr. ".
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Teo , daca tu te simti mai bine asa considera ca parerea mea e subiectiva , ok?
multumesc mult pt permisiune, Xio, apreciez gestul
noroc cu subiectu' asta sa ma mai simt si io bine din cind in cind
cuore spune:
quote:
Originally posted by anca2207quote:
Originally posted by cuore
vad conturate clar 2 tabere: doctor - vinovat, fata - nevinovata
si doctor - oarecum vinovat, fata - vinovata.
Cuore, nu te supara, eu in ce tabara intru?
Ca pozitia mea, doctor=vinovat (nu ma refer dpdv juridic, aici nu sint informatii, dar situatia a faost creeata de el), parintii fetei=iresponsabili si comportamentul fetei=favorizant, nu am vazut-o reflectata in nici una dintre taberele identificate de tine.
Parerea mea? Daca tot ai avut rabdare sa citesti ai fi putut s-o faci cu calm si fara partinire, atunci ai fi si inteles anumite opinii.
Nimeni in povestea asta nu este curat ca lacrima, e normal ca majoritatea sa empatizeze cu victima insa daca privesti cu obiectivitate are partea ei de vina (si nu mai vreau sa aud raspunsul ala minunat "adica merita sa fie aruncata pe geam?").
Eu una ii acuz pe parinti pentru ca au lasat-o de izbeliste, daca serviciile sociale din tara asta si-ar face treaba i-ar lua putin la intrebari....
Poate ca Dumnezeu i-a dat sansa asta tocmai ca altadata sa se gandeasca de doua ori inainte sa creada orice i se spune.
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
nu prea ai inteles ce-am vrut sa zic...
da' nici n-are rost sa te mai straduiesti, sa nu doara