E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 16
XIO spune:
S-a spus la inceput , a spus si mama ei ca doctorul in sus si in jos , eu asteptam ca oricine e intr- situatie de genul asta sa spuna adevarul nu ca s-a dus pt. pansat si strans floricele de pe camp.
cat despre inocenta de la 17 ani , sa o lasam balta ca nu stiu cat de inocenta si naiva e o tanara care si-a inceput viata sexuala , care are o relatie indiferent daca e serioasa sau de 3 zile , samd.
Ma enerveaza exagerarerea asta , de parca la 17 ani nu stii cum se face un copil si crezi ca sanii sunt butoane. Sa fim seriosi.
S-au expus capetele de acuzare:corupere de minori , intretinere de relatii sexuale cu pacienta minora(asa s-a spus la stiri).
Acum mai ramane sa se elucideze misterul cu aruncatul pe geam i sa se stabileasca daca a fost sau nu viol , ca sunt in ceatza toti.
Pt. cine a spus ca de la ora 17 a mers fata, si eu o pansam pe bunica-mea , dar nu a durat niciodata 4 ore.
Nu stiu ce s-a intamplat acolo , dar cu siguranta ceva este extrem de ciudat.
adusca spune:
quote:
Originally posted by XIO
... dar sa nu vina acum sa joace rolul de victima inocenta , este de prost gust.
victima inocenta? sau pur si simplu victima? care-i diferenta?
daca era victima inocenta, atunci esti indignat ca este aruncata de la etaj.
daca nu este inocenta, si este doar victima, eiii, atunci se schimba datele problemei, poa' sa fie aruncata de la etaj, eventual si tras doo gloante in tampla, cine-a pus-o sa nu fie inocenta?
aaaaaaa, era tot victimaaaaa???????? nu mai conteaza decat inocenta.
fetele de pe DC
XIO spune:
Victima este una , inocenta este alta.
Dupa cum am mai scris , nu se face vinovata caa fost violata, aruncata sau omorata dar cand vad ca joaca rolul asta de incocenta(mai bine asa ?)care habar n-avea ce are in pantaloni ea sau doctorul la care a mers acasa.
Este parerea mea, nu mi-o schimb , sunt obiectiva si punct.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by XIO
... cre' c-ai vrut sa spui subiectiva
cl spune:
quote:
Originally posted by XIO
[... dar cand vad ca joaca rolul asta de incocenta(mai bine asa ?)...
Nu, nu este bine! Unde ai vazut-o tu ca face pe victima inocenta? Poate ne spui si noua sa vedem si noi.
Si de unde pana unde cartalogarea: victima inocenta???? O victima e victima si ATAT!
Si inca ceva, si o tirista are dreptul sa spuna nu, iar daca nu-i este respectata dorinta este considerat viol si este o victima! Ce e asa de greu de inteles?
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Victima este una , inocenta este alta.
Dupa cum am mai scris , nu se face vinovata caa fost violata, aruncata sau omorata dar cand vad ca joaca rolul asta de incocenta(mai bine asa ?)care habar n-avea ce are in pantaloni ea sau doctorul la care a mers acasa.
Xio, daca te ajuta cu ceva eu iti inteleg punctul de vedere. Din pacate se pare ca multi dintre partenerii nostrii de discutie nu vad decat alb sau negru, si poate nici ei nu sunt de condamnat.
Ca fata e o victima e clar, insa ce fel de victima: a unui viol, a faptului ca a fost atrasa intr-o relatie cu un barbat mult mai in varsta care a profitat de varsta si meseria lui si mai ales cat de mult a favorizat comportamentul ei toata istoria asta.
Stiu ca replica pe care o voi primi este vesnica "nimic nu scuza crima (de fapt tentativa de crima in cazul asta) si nimeni nu merita sa fie aruncat pe fereastra" M-am declarat de acord cu asta de la inceput.
Insa ma intreb daca situatia nu ar fi putut fi evitata, daca nu se bate prea tare moneda pe naivitatea fetei pentru a justifica prezenta ei acolo.
Ca si XIO, nu cred ca la varsta ei si tinand cont de multi alti factori, este chiar asa de naiva.
Mie imi tot revine in minte declaratia colegului ei care spunea ca fata a spus "ma duc la dr. sa-i cer 10 milioane sa scot lantisorul de la amanet". Este asta un lucru normal in relatia medic-pacient?!
XIO spune:
Nu , este obiectiva parerea pt. ca nu consider ca daca cineva are 17 ani si jumatate e naiva , nu are discernamant , nu stie ce inseamna flirt , sex , samd. Este de-a dreptul hilara chestia asta , adica argumentul asta , ca o fata care are o relatie deja , care stie ce e sexul , care la varsta asta poate sa aiba mai mult barbati decat unele dintre voi habar n-are ce se intampla in lume , si la peste 4 luni cand implinete 18 ani gata , i se lumineaza mintea.
Da , oricine are dreptul sa spuna nu , chiar si eu cand sunt cu prietenul meu si daca sunt bruscata pot sa-l dau in judecata , nu vorbesc despre asta, pacat ca nu se observa.
Eu , daca ma duc acasa la un barbat ca sa ma "panseze" , lucru ce presupune sederea mea pe jumatate dezbracata la el pe pat/scaun/fotoliu/podea/masa de bucatarie , cand stau in jur de 4 ore acolo si nu este prieten de familie pers. NU spun dupa ce sunt aruncata pe geam ca am venit doar ca sa ma panseze.
Daca vreau sa ma pansez ma duc la spital , nu dezbracata la un barbat acasa , si dupa fac pe proasta care crede ca barza aduce copiii.
Daca spunea da , am o relatie cu el sau vreau sa am o relatie cu el , m-am dus pt. ca imi place ca barbat era totul ok.Fara minciuni si mai stiu eu ce care o baga si mai adanc in ...stiti voi ce . Asta este unul din motivele pt. care nu se stie ce se intampla , ca nu prea exista credibilitate si anchetatorii incearca sa se bazeze pe probele fizice de la locul faptei si nu pe ce se spune.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Xio, daca te ajuta cu ceva eu iti inteleg punctul de vedere. Din pacate se pare ca multi dintre partenerii nostrii de discutie nu vad decat alb sau negru, si poate nici ei nu sunt de condamnat.
Ca fata e o victima e clar, insa ce fel de victima: a unui viol, a faptului ca a fost atrasa intr-o relatie cu un barbat mult mai in varsta care a profitat de varsta si meseria lui si mai ales cat de mult a favorizat comportamentul ei toata istoria asta.Stiu ca replica pe care o voi primi este vesnica "nimic nu scuza crima (de fapt tentativa de crima in cazul asta) si nimeni nu merita sa fie aruncat pe fereastra" M-am declarat de acord cu asta de la inceput.
Insa ma intreb daca situatia nu ar fi putut fi evitata, daca nu se bate prea tare moneda pe naivitatea fetei pentru a justifica prezenta ei acolo.
Ca si XIO, nu cred ca la varsta ei si tinand cont de multi alti factori, este chiar asa de naiva.
Mie imi tot revine in minte declaratia colegului ei care spunea ca fata a spus "ma duc la dr. sa-i cer 10 milioane sa scot lantisorul de la amanet". Este asta un lucru normal in relatia medic-pacient?!
si eu inteleg, Anca, pct tau tau de vedere (si-al lui Xio), pe undeva aveti dreptate ...
dar ma-ntreb de ce n-o fi venit fata oare la barbate-miu sa-i ceara vreo 10 milioane, ca zau ca avea de unde sa-i dea
iar aici cred ca ai vrut sa spui: "cat de mult a favorizat comportamentul LUI toata istoria asta"
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by teo1970
iar aici cred ca ai vrut sa spui: "cat de mult a favorizat comportamentul LUI toata istoria asta"
Nu, chiar la comportamentul ei ma refeream, comportamentul lui am spus de mult ca mie imi este clar. Am spus si mai devreme si am si justificat de ce cred ca comportamentul fetei a favorizat toata drama, fara s-o acuz.
Ma intreb de ce nu iese familia, nu ea ca deocamdata este minora, cu o declaratie, de ce accepta sa se faca fel de fel de supozitii si sa se arunce cu noroi in copilul lor.
Mi-e sa nu auzim ca si-au retras plangerea si "s-au inteles". , ca este evident ca parintii fetei sunt materialisti, si mai evident este ca dr este disperat si in situatia asta ar face orice si ar da oricat sa scape.
Se poate intr-un caz din asta sa se inchida cercetarile la cererea victimei? Sigur e cel putin un jurist pe-aici care ne poate lamuri.
XIO spune:
Nu cred ca se sterge cu buretele tot chiar daca se inteleg.
Este tentativa de omor, oricum licenta lui si dreptul la practica este ridicat(daca este adevarat ce se presupune).
Din cate stiu doar la vatamari corporale se lasa balta totul daca victima nu depune plangere , in rest , la spitalizari mai lungi de 7 zile parca , nu mai stiu exact politia se autosesizeaza.