E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 15
anacami spune:
CL,mie nu mi-ar place ca o pustoaica de 17-18 ani sa vina acasa la mine sa stea de vorba/la o cafea/sa lucreze la un proiect cu sotul meu!Poate sunt eu mai geloasa, dar cred ca nu as avea pareri prea bune despre ea (evident ca nici despre el...)!
Tie ti-ar place, cum te-ai simti???
Crezi ca este singurul barbat care daca o femeie (ca ea este aproape femeie totusi) accepta sa vina acasa la el sa nu se gandeasca ca a fost un accept pt. ceva mai mult?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
XIO spune:
Pai hai sa vedem de ce fata este luata in vizor....hmmmm
Ai 17 ani , vrei sa-ti schimbi pansamentul la o operatie si stii ca pt. asta trebuie sa te debraci. Doctorul te cheama la el la ora 21 seara , te ia cu masina. Tu te gandesti automat ca vei sta semidezbracata la om pe pat/masa/canapea/scaun/podea , ca ele e singur acasa , ca a venit dupa tine , ca este NOAPTE!
Bird , eu chiar am spus ca in ziare nu te poti increde pt. ca fiecare scrie altceva.Cand am spus justitie , ma refeream la justitie , nu la ce te gandeai tu .
Nu este ea de vina ca a fost violata sau aruncata pe geam , dar sa nu vina acum sa joace rolul de victima inocenta , este de prost gust.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
E, asa da , acum e clar de ce nu mai zice nimeni nimic.Chiar nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul fetiei si al mamei .
Acum citind niste postari de mai sus constat cu stupoare ca unele dintre voi spun ca e vina ma-sii ca a fost fata violata .
Credeti ca alte fete care nu au mamele in tzara inseamna ca o sa fie sigur violate ? Sau ca cele care stau cu mamele nu sunt violate ?
Cum am da-o , tot dr e vinovat , de ce sa ne mai certam degeaba ?
Andreea_k,
eu mi-am mai spus parerea si probabil sunt una dintre persoanele la care te referi.
N-am spus ca "ma-sa e de vina pt ca a fost fata violata" am spus ca parintii sunt vinovati pentru ca au plecat amandoi de langa copilul lor. Am fost si eu adolescenta, si tu...ne-am fi descurcat fara mama si tata langa noi? Eu una nu, nu stiu tu...
Daca mama ei ar fi fost acasa poate ar fi intrebat-o "unde te duci mama azi cand iesi de la scoala?" si poate copilul i-ar fi raspuns "m-a chemat dl dr. acasa la el sa-mi schimbe panasamentul mami...."
Poate ca nici mama n-ar fi banuit dar poate ca macar ar fi insotit-o, eu stiu....
Eu sunt, banuiesc ca si tine Andreea, mama (ca altfel n-am fi pe forumul asta) si cred ca m-as simti cumplit de vinovata fata de fata mea acum, daca as fi in locul mamei Andreei... atat.
Ca "dl dr" e un animal pshihopat si demn de streang... asta am spus deja...
cl spune:
Ancami, sincer, daca au de lucru, sunt colegi, nu ma deranjeaza. Daca sotul meu ar fi medic, ar avea cabinet particular si ar mai trata si pacienti acasa, iar nu m-ar deranja. Bine, daca s-ar ascunde atunci chiar mi-ar da de gandit si ar insemna ca e ceva in neregula si m-ar deranja. Si apoi, daca un barbat vrea sa insele nu-i musai sa o faca in patul conjugal, nu? Dar de ce daca o femeie se duce in vizita la un barbat (pp: el singur, ea singura), trebuie neaparat sa o faca doar pentru sex?
Xio, ora la care s-a dus fata nu e 21, ci (cica, n-am de unde sa stiu) in jur de 16-17. Ora 17 e o ora civilizata pentru un consult sau o discutie, nu? Ce s-a intamplat acolo in cele 4 ore nimeni nu stie, speculatii face toata lumea. Daca vrei speculatii poftim: o trateaza doctorul cu un pahar de suc (daca i-a dat alcool, e iar vinovata ca da bauturi alcoolice unui minor), ii pune ceva in suc si apoi profita de fata. Ea isi revine in jurul orei 21, realizeaza ca a fost abuzata si urmarea o stiti... E bine? Si inca ceva, de unde stim ca fata n-a crezut ca ala e cabinetul lui particular? Iar acasa (la ora 21!), cand te duci, presupui ca dai de nevasta lui, deci nu te duci cu intentii "cuceritoare", nu?
Si, exact cum spunea si Teo, de ce el e considerat nevinovat pana la proba contrarie, iar ea gasita, din start, vinovata? Era minora (morala sau nu, nu conteaza) si mai era si pacienta lui! Nu avea voie s-o atinga, consimtit sau neconsimtit! Iar adresa lui de la el o avea (ca doar n-a ghicit-o in stele!) sau (cica)ar fi adus-o el. Ba, ca sa fie tacamul complet, nici macar nu i-a acordat primul ajutor, statea si se uita!
anacami spune:
Anca,din pacate sunt foarte multi copii lasati de parinti singuri (teoretic in grija unor bunici,matusi,etc), de varste mult mai mici (cativa anisori).
Imi amintesc ca acum cateva luni am vazut un copilas de gradinita care statea cu bunicii; plangea cand vedea poza cu mamica lui.Isi mai aminteste cineva?
Apoi cazul baietelului care s-a spanzurat ca sa isi faca mama sa se intoarca acasa! Apropo, a raspuns cineva penal pt. asta?
_
Am un coleg care are nepoti in Suedia.El si sotia lui merg cu randul cateva luni acolo pt. ca am inteles ca este o lege prin care nu au voie pana la nu stiu ce varsta sa fie lasati singuri sau sa mearga neinsotiti afara (copii avea acum in jur de 12-13 ani).
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by anacami
CL,mie nu mi-ar place ca o pustoaica de 17-18 ani sa vina acasa la mine sa stea de vorba/la o cafea/sa lucreze la un proiect cu sotul meu!Poate sunt eu mai geloasa, dar cred ca nu as avea pareri prea bune despre ea (evident ca nici despre el...)!
Tie ti-ar place, cum te-ai simti???
Crezi ca este singurul barbat care daca o femeie (ca ea este aproape femeie totusi) accepta sa vina acasa la el sa nu se gandeasca ca a fost un accept pt. ceva mai mult?
bine-ai zis, Anca, "accept" ... asta presupune ca a existat si o invitatie, nu ? da' probabil ca si pt aia ar fi de vina tot fitza de 17 ani ca se-arata probabil prea mare bautoare de cafea, vorbareata sau studioasa
in concluzie si care va sa zica, nu-i de vina barbatul ca nu-si tine pantalonii pe el ... e de vina dra care-i accepta "cafeaua" fara sa se gindeasca inainte ca omul are o cariera, o familie, niste copii ...
anacami spune:
CL, binenteles ca el este vinovat!
Eu zic ca si ea ar fi trebuit sa gandeasca mai mult...
Iar cu atatea "modele" /ispite de la TV care au taman acceasi varsta, zic ca nu mai sunt asa inocente..
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by XIO
... dar sa nu vina acum sa joace rolul de victima inocenta , este de prost gust.
pai XIO ea deocamdata nu a spus nici o poveste si n-a jucat nici un rol ... probabil ca e mai de prost gust din partea noastra sa consideram din start ca NU poate fi o victima inocenta
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
... dar sa nu vina acum sa joace rolul de victima inocenta , este de prost gust.
Eu nu sunt in Romania dar am inteles ca ea nu a dat nici o declaratie. Deci nu inteleg unde a jucat ea rolul inocentei, pentru ca victima este oricum.