Draga Mralu
Nu trebuie sa iti faci griji. Se va adapta din mers.Eu l-am dus de la 1 an si 1 luna si l-am lasat la inceput pana la ora 16.00.Am gresit, deoarece atunci cand nu am putut sa il mai iau, statea langa interfon si plangea daca suna alt parinte si nu era el cel luat acasa:)
A racit la inceput, in primele 2-3 luni , dar nu a facut forme grave.I-am dat antibiotic la timp, si deci nu au aparut complicatii - bronsite, pneumonii si altele, Slava Domnului!
I-am administrat insa imunostimulatoare:in special Rybomunilul a avut la noi un efect deosebit - de atunci nu a mai racit DELOC, in situatia in care vad zilnic copii raciti acolo, care tusesc....si in parc se mai pupa cu vecine de ale mele pe gurita - a doua zi aflu ca au temperatura mare ....si al meu NIMIC!
Deci, daca face anticorpi, apoi nu mai ai probleme.
Sper sa fie bine pentru puiul tau!
Sanatate si numai bine
Pnetru alte detalii sau incurajari, imi poti scrie si pe PM, sau pe forum ca sa citeasca si alte mamici
Numai bine
Draga MamideIngeras
Multumesc mult pentru raspuns. Noi ne-am inscris dar inca nu am ajuns. Speram sa incepem peste 2 sapt. In momentu' in care o sa incep o sa stiu la ce grupa e si eventual o sa mai pun ceva intrebari, asa ca multumesc anticipat pentru tot ajutoru'.