ciobanasului, cresa minune?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

asa este, foarte cald in cresa si asa am inteles ca e in majoritatea creselor/gradinitelor de stat sau particulare;
hai sa zic si eu care ar fi punctele slabe din punctul meu de vedere:

-caldura - o tin acolo imbracata subtire, chiar si asa este mult mai cald decit acasa. din pacate multe mame vor sa fie ff cald pt copii si asa i-au obisnuit.
-ceai - eu ii pun apa plata in pahar, gasesc seara ceai; daca vorbesti se rezolva si asta. eu acasa ii dau ceai f rar, iar daca ii dau pun fructoza.
-in sezonul rece nu stau afara deloc-asta o rezolvam noi seara cind ajungem acasa si in wkend; am inteles ca atunci cind se face frumos are fiecare grupa coltul ei de verdeata in curte.
-ma gindesc cu groaza la caldurile de la vara, ca nu au aer condtitionat, dar sper ca va fi in vacanta o mare parte din sezon, cind vor fi si caldurile cele mari.

In rest sint multumita- este vesela, merge cu placere (ceea ce inseamna ca nu e traumatizata), maninca bine, a inceput sa ceara singura oala, o gasesc mereu curata si nu iau haine murdare, schimbate, este toata ziua cu copii de virsta ei, isi consuma energia, etc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna
As avea si eu o intrebare referitoare la inscrierea in cresa.
Am fostla cresa Sinaia sa intreb de inscriere si de acolo mi s-a spus ca sunt 106 parinti care asteapta in orice moment sa-si inscrie copilul la acea cresa. Eu nu stiu ce sa cred. La cresa Ciobanasu aveti idee este aceasi situatie?
Patricia tu ce stii?
Multumesc mult de ajutor.

Mergi la inceput

mralu, nu stiu ce sa iti spun, poate cresa sinaia confirma teoria ca trebe sa dai ceva...si la ciobanasul cind am fost la inscriere mi-au zis ca ma pun pe lista de asteptare, dar nu mi-au zis citi parinti "asteapta" la inscriere...adevarul ca era si toamna, pe mine ma interesa sa duc copilul in luna de iarna, cind de obicei nu este inghesuiala. nu stiu, zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

patricia,
vad ca avem aceiasi pitici, caldura, zaharul... ma bucur sa stiu ca nu sunt singura pe lume..
e, astea sa fie problemele. intrebare, poate ma ajuti, ca am uitat sa intreb: voi putea merge cu carutul sa o duc, dimineata? am unde sa-l las? noi nu avem masina, iar coloana mea nu-mi permite sa umblu prin oras cu Hora in brate. in plus, dupa ce iau copilul directia parc, unde ma va uita doamne doamne... fara carut nu vad cum.
nu stiu ce sa fac, sa o duc de-acum, renuntand la bona, sa astept vara (toamna adica).. fiecare varianta are pro si contra

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Luana, asa este, punem in balanta avantajele si dezavantajele. Nicaieri nu cred ca sint numai avantaje...nici cu bona, nici cu bunici...
eu am vazut mamici venind cu caruciorul, statia de tramvai sau troleu e cam departe si te cam rupe daca mergi pe jos.
eu nu am mers ca nu am avut nevoia -o duce tati cu masina si o ia tot el- dar am vazut mamici multe cu carucioare si cred ca le mai lasa si acolo, la intrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

Eu iti pot impartasi din experienta mea: am un baietel de 1an si 9 luni care merge de la 1 an la cresa Ciobanasului.
Pana in martie a fost la grupa 7 - unde eram foarte multumita - acum l-au mutat la grupa 9, de care nu pot spune chiar acelasi lucru.
Intradevar este curat, mancat, schimbat, dar nu o data l-am gasit pe scaunel si nu jucandu-se.Si asta impreuna cu ceilalti copii.
Nu stiu ce sa zic.
Asta e
In rest e ok, v-am spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

MamideIngeras am si eu o mare rugaminte as vrea si eu sa-mi spui cat de multe detalii din experienta ta la cresa Ciobanasului, ma intereseaza cum ai procedat la inceput cate ore ai dus puiu, la ce ora il duci/il iei, a racit des, nu stiu orice cred ca m-ar ajuta.
Multumesc mult si iti raman datoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

patricia,
vad ca avem aceiasi pitici, caldura, zaharul... ma bucur sa stiu ca nu sunt singura pe lume..
e, astea sa fie problemele. intrebare, poate ma ajuti, ca am uitat sa intreb: voi putea merge cu carutul sa o duc, dimineata? am unde sa-l las? noi nu avem masina, iar coloana mea nu-mi permite sa umblu prin oras cu Hora in brate. in plus, dupa ce iau copilul directia parc, unde ma va uita doamne doamne... fara carut nu vad cum.
nu stiu ce sa fac, sa o duc de-acum, renuntand la bona, sa astept vara (toamna adica).. fiecare varianta are pro si contra

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

nu stiu ce sa iti zic despre cresa asta, noi mergem la alta, dar pot sa iti zic parerea mea despre acum sau la toamna
eu zic sa o inscri de acum, la toamna va fi mai greu cu locurile, si sa nu renunti inca la bona, pentru ca poate fi mai sensibila si sa ia din colectivitate raceli nu tocmai usoare, , cel mai bine ar fi sa o inscrii sa o duci o perioada fara sa renunti si la bona, mai bine o platesti degeaba( sau poate sa ia fata inaintee de somnul de pranz) decat sa o pierzi si pe ea sa nici nu se adapteze la cresa
cu cresa trebuie sa se obisnuiasca si ea si tu, pentru ca sunt multe mamici care nu duc copii , nu ca nu le-ar merge bine ci pur si simplu ca ele nu sau adaptat, e greu sa o lasi intre atatia copii, pe maini straine, si nu putine sunt cazurile cand constati ca ce se petrecce acolo nu ai fi vrut niciodata sa accepti
despre carut cel putin la cresa noastra se accepta, parinti le lasa pe un holisor la intrare legate cu lanturi de bicicleta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

La cresa 4 Titan, carucioarele, chiar si bicicletele, sunt lasate la parter, sub scara, niciodata legate. Din toamna au si bodygard la intrare, dar anul trecut nu aveau. Cred ca fiecare cresa are un loc unde sa poata fi lasate, sigur si Ciobanasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sigur au spatiu de depozitare-carucioare la ciobanasu, am intrebat eu pe vremea cand voiam sa duc fata acolo. la noi a picat, ca nu stam in sect 2.
acum mergem la titan 4, grupa 9, si suntem f multumiti. si ca exceptie, in 3 luni iris n-a lipsit o zi. i-a curs un pic nasul cateva zile, dar doar atat. stiu inca sa suntem caz rar, si dr nostru a ramas ca la dentist cand ne-a vazut de curand la control.

aaa, si la noi e f f cald in cresa, le-am rugat sa nu-i mai puna maieu (la noi stau cu hainute de-acolo), e de ajuns body+pantaloni.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput