Cunosc majoritatea gradinitelor din zona, pe doua dintre ele le-am testat...
Dragi parinti,
Daca aveti informatii despre gradinita Terra Kids Club, Pisicel sau alta gradinita, va rog sa-mi transmiteti.
Lili
eu am baiatul la gradinita Pisicel si pot sa spun ca sunt foarte multumita. educatoarele sunt foarte dedicate si au f multa rabdare, progresele se vad la mihai...mancarea este foarte buna, in fiecare seara imi tot povesteste ce a mancat el acolo ...
pupici
Din pacate si eu sunt in cautari in aceeasi zona si nu prea am nici un feed back. Zi-mi si mie ce ai vizitat si ce impresie ti-au facut.
Eu am fost la Ariel care mi-a placut (a fost singura), gradinta de pe Frigului (de stat), asemenea cea de pe D. Cantemir, Candiana care este la o strada distanta de Pisicel, am semnale nu prea bune despre Scooby Doo si Melba, asa ca daca vrei sa ma intrebi ceva despre astea iti pot spune caci le-am facut la pas ca sa zic asa.
Raluca
Noi santem din toamna 2006 la gradi de pe Frigului (de stat), sant multumita, Cristi se simte bine acolo si merge cu placere.
Am "cochetat" si eu anul trecut cu Melba, Scooby Doo sau Ursuletul de Plus, pana la urma punand in balanta avantaje si dezavantaje si bineinteles si aspectul financiar am optat pentru gradi de stat.
Ar mai fi o varianta buna de luat in calcul, si anume gradi catolica de pe Serban Voda (mai sus de Policlinica cu Plata). Anul trecut nu faceau grupa mica (primeau decat de la 4 ani in sus). Merita vazut, poate aveti succes
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni