Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana: dupaamiaza merg afara si apoi iti spun ca acum sunt pe avarii, ca o baba
Ramonika: multumesc frumos
Cristina: cam tarziu dar acum am vazut. La Medis mai este si un rds: 801778 in cazul in care esti pe rds. Nu stiu cat mai este consultatia. Da, dureaza cam o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna ziua.
La multi ani Agnes,petrecere frumoasa!Sa-ti traiasca fata frumoasa Veve.
Fetelor,dar ce a patit Raluca? De ce sa nu mai intre pe aici?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Darria
Din pacate vad ca sunt cateva fete care nu mai intra pe aici

Daca te referi si la mine va citesc, dar n-am nimic interesant de zis...asa ca...sunt totusi cu voi si ptr toate fetele (stiu ele ) care mi-au telefonat sau mi-au mai scris.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Da, cu prioritate, si la tine ma refeream
Sa fiti sanatosi si nazbatii la greu pt. Vladut

Stiu ca timpul liber este limitat si ca fiecare are motivele sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lumeeee, lumeeee,
cu ocazia zilei de 8 martie sh`a multor altor realizari o mina de fimei din dulshili tirg al ieshilor
ne-am gindit la o intilneala cu mincare, muzici si beutura, sus, in PUB25, unde mai chefuiram odat`.
tot noi ne gindiram ca cel mai bine pentru tuata lumea ar fi ca petrecerea sa aiba loc,
vineri, 9 martie, ora 20.
sa nu uit,
doritorii/doritoarele pot veni cu partenerele/partenerii.
asteptam confirmarile voastre pina pe 1 martie pentru a putea face rezervarile in timp util.
orice sugestie/reclamatie este binevenita. asteptam reactii.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce idee super! Sa puneti poze!
Darria multumesc frumos! Daca nu e mare deranjul si ai o camera digitala, ideal ar fi sa faci o poza la pagina aia cu urmatorul concurs si sa mi-o trimiti pe mail

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Liliana: imi pare rau ca am promis, mai bine taceam si faceam. Nu am mai iesit afara asa cum intentionam si in plus a venit iarna si la noi(a inceput sa ninga)si nu e vreme de scos pitica . Scuze ca te-am facut sa astepti si te-am zadarat Nu am digitala dar o sa-ti spun ce contine.
Carmen: frumos mesajul, mai ales accentul.
Nu pot sa vin dar va doresc distractie pe cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nu-i nimic, am postat un sub la bucatarie, poate se indura cineva de mine. Multumesc mult pt intentie
Adi tu esti pasionata de bucatarie ... poate ma ajuti?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sunt aici! Nu am patit nimic, dar absolut nimic!
Incerc sa nu raspund nesimtirii unora care ma urmaresc!
Si atat!
Va multumesc ca v-ati facut griji pentru mine...
Voi mai scrie din cand in cand...
Am nevoie doar de o perioada de liniste... Nu vreau sa intru aici in detalii...
Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de o primavara frumoasa (desi acum suntem in plina iarna... dar nu cred ca pana la 1 Martie voi mai posta...)

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daca mai iaste cineva de trecut pe listuta `poi sa fiu trasa cu nadejde de mineca pen` ca din lipsa de timp cetesc din doi in patru...
raluca, primavara n-a venit deci nu crez` sa fie astenia de vina... egzista din fericire optiunea ignore, foloseste-o! is sigura ca multor gagici o sa le hii dor de tine si cafeaua ta

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput